Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Meggs cuuuuudnie! Beta piękna, prog super! Niech wszystko się teraz dobrze układa, oszczędzaj się i wybij z głowy te okna 😂
Trzymam kciuki za kropeczka! Wgryzaj się w Mamusie, niech Ci będzie cieplutko i wygodnie 😍
Beti droga, pomysł z zasięgnięciem polecenia przez forum lekarza z Twoich okolic jest bardzo dobry! Gdzie, jak nie tu na forum dostaniesz najlepsze informacje. Na stronach www to sobie piszą co chcą. Trzymam kciuki, nie denerwuj się, ludzie to tylko ludzie. Niestety nie każdy lekarz jest nim z powołania... Cierpliwości moc wysyłam w Twoja stronę! 🙋
Ja sobie nadal czekam na @. Dzis 14dpo. Rano po sikanku test biały, no to bzyku przed pracą na wywoływaniepo wszystkim, przy usuwaniu co tam mąż zostawił 😉 patrzę, a to różowo czerwone! Myślę, oho! Witaj małpo wstrętna! Cisnęłam tampon i zaczęłam się szykować do roboty. Przed wyjściem z ciekawości sprawdzam a on lekko różowy, w miarę czysty. I to by było na tyle. Żadnych bóli jak na @ cały dzień.
To mogło być coś w stylu stymulowanego implantacyjnego plamienia? Głupia ja cały czas się nakręcamprzecież zdarza się, że testy wychodzą dopiero po terminie spodziewanej @, nie?
Już nawet lupę znalazłam i rano będę szukać cienia 😄😄😄madziorek86 lubi tę wiadomość
-
I wszystkim zestresowanym ciążą i tym czy wszystko ok, polecam udać się do położnej. Taka wizyta ustawia w głowie. Normalne, naturalne podejście - ciąża to piękny stan, trzeba się rozpieszczać, dbać o siebie i przygotowywać na przyjście na świat maleństwa.
madziorek86, Niezapominajka2, Arashe, Arashe lubią tę wiadomość
-
Madziorek bardzo ladny
trzymam kciuki zeby @ nie przyszla!!!
Ja dzis mam humor kiepski znowu czuje ze nic z tego nie wyszlo... ale fajnie Was poczytac i cieszyc sie Waszymi radosciami:)madziorek86 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka, nie odsyłają, pewnie. Jak już masz...
A nad tym spokojem bardzo trzeba pracować. Ja na początku tej ciąży stresowałam się bardziej niż w pierwszej. W pierwszej ciąży po prostu byłam w ciąży. Teraz wiem, że z tego będzie dziecko, czuję większą więź, bo wiem co to znaczy. Pomaga na pewno brak czasu.
Ale pomyśl sobie, że to ostatnie TAKIE miesiące. Korzystajcie ile wlezie, szkoda ich na zmartwienia, ciągle latanie do lekarzy (nalatasz się z bobasem). Świętuj każdą minutę, dbajcie o siebie z partnerem, wyśpijcie się.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Meggs ja przy becie 3500 miałam proga 22 wiec Twój jak na 9dposuper.
Ja po wizycie mój mały wariat tak machał nogami i rękami ze ciężko było fotkę zrobić Haha mam ujęcie pupy i nóg bo non stop się wypinał mój pierwszy syn od początku do końca pupę pokazywał a twarz rękami i stopami zakryta widać ze rodzeństwo hehe
Wymiarów nie znam bo ten lekarz nie mówi ale wszystko dobrzeseks na łyżeczkę do 15 tc a sportu narazie nie mogę wiec się do zaleceń dostosuje
madziorek86, Słoneczko12, Wik89, kark, blair., przedszkolanka:), Meggs, Ani0nka, Niezapominajka2, Nona, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
-
Ja w 1 ciąży miałam luz zaszłam w 1cs nie miałam o niczym pojęcia w całej ciąży 4 usg i tyle a teraz mimo ze mniej celebruje ten czas często zapominam ze wogole jestem w ciszy to bardziej się martwię może tez dlatego ze tyle miesięcy staram większa wiedza chociaż ostatnio mam bardzo pozytywne nastawienie
będzie dobrze
-
nick nieaktualnyMadziorek, a ty już chyba dziś masz termin @ patrząc na wykres, tak?
Ja to samk jak kozgo - 1 ciąża 1 cykl na luzie, pierwszy i jedyny test 15dpo. Wizyta pierwsza nie licząc fail-startu na nfz w 14tc 😝 4 usg podczas całej ciąży (plus 2 już w dzień porodu) i taki totalny spokój, luz, dopieszczanie się i celebrowanie ciąży. No i ciąża też spokojna, najpierw mega wymioty, ale potem raz za czas zgaga, raz za czas twardnienie brzucha, tydzień przed terminem napisana próbna matura. Totalny luz to był ☺
A w każdej kolejnej ciąży staram się na luzie, ale zawsze od początku coś - niski prog, niski przyrost bety, krwiaki, krwawienia, szyjka, porody przedwczesne, omdlenia, cukrzyca ciążowa, no można w nieskończoność wyliczać u mnie 😒