Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - kiedy zamierzasz testowac? Beda emocje przy takim wykresie!
Blair - idziemy leb w lebu mnie tez 11dc.
I potwierdza sie moja teoria! Owulacja ma byc z prawego jajnika i test owulacyjny dzis juz prawie pozytywny, czyli jest naprzemienna dlugosc pierwszej fazy, tak jak myslalam.
A! I juz troszke plodnego sluzu sie pokazaloWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 22:09
blair., Słoneczko12, Lami, madziorek86, tęczova, Nona, kark, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:13
Słoneczko12, blair., madziorek86, Lami, Nona, Pestkaa, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair torbiel krwotoczna robi się w trakcie owulacji kiedy pękajacy pecherzyk jest blisko naczynia krwionosnego i je uszkodzi i taka krew wlewa sie do zapadnietego pecherzyka. Ale jak widać mozna zajsc z tym w ciąże i produkowac proga choc nieco gorzej 😊 ja podczas samej owu nie mialam zadnego plamienia. Ale dobrze ze bedziesz miala monit , zobaczysz co sie dzieje, choc wcale nie musiala zrobic sie torbiel.
Nikodemko, mamy to samo z ta naprzemiennoscia jajnikow. U mnie jak lewy pracuje to owu ok 17 dc, jak prawy ok 23 dc. Tak wiec działajcie , weekend idzie wiec nie ma wymowek ze praca ☺blair. lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:13
blair., Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Wino - checked,
- checked, owu - i'm waiting
Piona! Idealny opis mojego wiecoruAz musze sie Wam pochwalic: BYŁO! (Jak to mówi Nona).
Meggs - u mnie z lewego w 21 dc, a z prawego 14 dc, czyli rowno tydzien roznicy. Z ktorego mialas tym razem?
(Jezuu, ale sie ciesze, ze Ci sie udalo 😍)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 23:13
blair., Słoneczko12, tęczova, Meggs, Nona, Pestkaa, kark, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Nie wytrzymam do rana i wykorzystałam małża 😁😁 Jejku, jaką mam ochotę w tym cyklu!
Meggs, Nona, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Super Nikodemko ze sie udało 😊
Ja w zeszlym cyklu lewy jajnik i cb (owu 18dc), teraz prawy i owu 23dc i zobaczymy jak będzie. Ale jak widać pozniejsza owu nie jest przeciwwskazaniem. Będę trzymać mocno kciuki za Ciebie ☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka , Szczęściara wy najbliżej owu to trzymam kciuki za namiętny i miłosny nastrój w domu bo chyba to najważniejsze 😘💏🍾Nona miłego wyjazdu odpoczniesz od męża to stęskniony za tydzień nie będzie się z Tobą cackał 🤤 Mimo ze to fioletowa strona to ja najbardziej czekam na wasze pozytywne testy (mogą być pozytywne owulaki ale w terminie @) bo te emocje i radość z pozytywnego testu jest najlepsza, takie uczucie bycia świadkiem zalążku nowego życia 😍
Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko wiem, ze takie gadanie jest wkurzające ale ja się osobiście zgadzam z twoja lekarz, ja nie chciałam w pierwszej ciazy usg , skończyło się na 3 podstawowych , teraz tez mam świadomość ze te sprawdzanie dużo mi nie pomaga ani psychicznie bo każdego dnia sytuacja może się odwrócić o 180 stopni a dwa na tym etapie dużo tez się nic nie pomoże, będzie wszystko dobrze, nasze dzieci są silne i zdrowe i sobie poradzą ! No ale to moje osobiste zdanie każdy może mieć swoje
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Siedzę pod gabinetem. Trzymajcie kciuki żeby coś tam sensownego się dowiedziała..dzisiaj będę wiedzieć kiedy owu czy w ogóle będzie.
madziorek86, Wik89, przedszkolanka:), tęczova, kark, Ani0nka, Nona, Słoneczko12, blair., Biegającą-mama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )