Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, mnie bardzo długo bolało po prawej stronie, ciągnęło. Owulka była z lewego. Później na USG się okazało że to maluch się wgryzał
Teraz przy kichaniu ją czuję czasem, jak nie zdążę się schylić albo za brzuch złapać. Także luz, myśl pozytywnie!
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs a usg tez jutro ? Czy tylko po recepte?
-
Nikodemko rozumiem Twój strach, zwłaszcza, że mam podobnego kota, co wychodzi, słucha się jak pies i daleko się nie szlaja. Jakby znikł to bym się martwila
Mam nadzieję, że się znajdzie.
Meggs żadna pozamaciczna! Poza tam spójrz na swój przyrost
Kark odpocznij i wróć na Fioletowa stronę mocy.
Co do studiów, to ja nie miałam planu na siebie i poszłam na coś tam na UG co wydawało się ciekawe, ale już po pół roku byłam pewna, że nie chce tego studiować. Ale jeden z nauczycieli tam mnie zainspirował i zmieniłam studia, pojechałam do Torunia, gdzie studia trwały 6 lat. Na 5 roku wzięłam ślub, a na 6 urodziłam dziecko i średnio w zawodzie pracować przez to mogę. Tylko dorywczo.
Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemko moje dwie koleżanki mialy podobnie. Jedna po tygodniu kota znalazła uwaga- w szafie ,druga dala ogłoszenie i niestety ktoś go potrącił,ale mi się wydaje że u Was to malo prawdopodobne i kotek korzysta z pogody i wroci zaraz
Biegająca przybij piątke. Ja dzisiaj z bólu kawe tez wypilam. Głowa muli ale jest lepiej. Ja niskociśnieniowa a podobno wysokie jest w tym tygodniu..
Meggs daj Ty sie porzadnie zagniezdzić dziecku!! Kasia moja ma te same bóle,lekarz jej dzisiaj powiedzial że ona szczupla i wycwiczona i bedzie to bardziej odczuwac wszystko.
Ja tylko z doskoku bo spałam,ogarnęłam co dalam rade i za 1.5h na stype jedziemy..Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, odnosząc się jeszcze do Twojej poprzedniej wypowiedzi - masz rację. Każdy, kto jest na tym forum dłużej, wie, że gownoburzy się nie uniknie. Pozwólcie, że wymienię tylko kilka tematów: poród naturalny, cesarka, znieczulenie, wywoływanie, karmienie piersią, dokarmianie, mleko modyfikowane, fotelik, fotelik tyłem, przodem, chusta, nosidło, papki, blw, warzywa bio, warzywa z Biedronki, słoiczki, niekapki, bidony, zwierzęta w domu, alergie, żłobek, niania, szczepienia, antybiotyki.
Ja przy drugim dziecku nie dam sobie wmówić, że coś robię źle, bo za pierwszym razem prawie nabawilam się depresji. Ale swoje zdanie też mam, mam dużo ciężko zdobytej wiedzy, więc jak ktoś pyta, to radzę. Jak pyta.Beti82, Słoneczko12, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Wiecie, w zasadzie to może przerobimy to teraz i będzie z głowy, co?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mnie tez dzis bol glowy dopadl a glowa boli mnie baaaaardzo rzadko. Czekalam az samo minie bo kawa nie poratowalam sie bo bylby rzyg. nadal mi smierdzi.
Nikodemko mam nadzieje ze kotek wroci.
Przedszkolanko duzo sil na stypie
My jutro rodzinna wycieczka na Jasna Gore. Trzeba podziekowac za to co sie wyprosilo ❤
Kark - bez jaj ! Brakuje cie tu .. Wroc do nas.. 😟przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:rzepakowepole ja jeszcze dziecka nie mam, więc nie wiedziałam, że aż tyle tematów może być ryzykownych i źródłem gównoburzy
-
nick nieaktualnyW sumie się nie dziwię, że tak się ludzie czepiają wszystkich tych tematów.
Robię listę rzeczy, które planuję kupić w wyprawce i naprawdę to, co można znaleźć w internecie to czasem ciężko uwierzyć. Opinie sprzeczne na różne tematy, poza tym też stek bzdur, które mieszają ludziom w głowach. Nic dziwnego, że można się pogubić, a potem być zakrzyczanym na forum, że się robiło coś nie tak
masa jest też rzeczy, które w ogóle by mi nie przyszły do głowy, a które mają znaczenie dla bezpieczeństwa dziecka. Dlatego czytam już teraz, robię listę, a zamawiać będę za parę miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 15:36
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:16
Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Rzepakowepole, lepiej nie 😀
Jedynie o co chodzi - wyrażam swoje zdanie, mam nadzieję, że kogoś nim zainspiruję, ale nie liczę, że porwę tłumy i wszyscy będą mi klaskać. Ale to nadal tylko moje zdanie. Jeśli ktoś ma inne, to ma inne. Ma prawo mieć swoje. Nie mam prawa mówić, że jego jest beznadziejne i skoro robi tak, to jest beznadziejnym, nieodpowiedzialnym rodzicem. Oczywiście nie można podporządkować tego pod każdy temat, chodzi o ogólna zasadę udanej komunikacji bez obrażania dosłownie czy między wierszami innych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 15:38
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia dziękuje :*
Rzepakowe wieczorem jak wrócę to moge sie wymienic doswiadczeniem i tym co ja robilam i oczywiście co uwazam za sluszne a co za kompletny bezsens (np.sama odkrylam albo co ktos mi doradzil)bedziecie mogly krytykowac, prawdopodobnie nie ruszy mnie to- wybaczcie 😀