Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - u niego wszystko mozliwe, chociaz juz chyba wyrobil norme przeziebien na ten sezon, mam nadzieje.
Monia - ooo ❤️ Ja bede sie stresowac, a Ty radowac!
Wik - czujesz jakies przedokresowe albo wrecz przeciwnie objawy? -
Teczova pewnie ze dołączam do testowania. Przed chwilą poczułam lekko prawy jajnik. Śluz jest rozciagliwy ale robi się biały.
Nikodemko wezme dziś acard. Powiedz mi bierzesz go przed samym spaniem?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs wrote:Sunshine trzymam kciuki za wizytę 😁 daj nam koniecznie znać co u kropka.
A co z Nona? Czemu milczy?
U Nony w miarę ok.
Trochę problemów jej spadło na głowę i myśle, że chce wsyztsko przetrawić poza forum
Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Sunshine czekam na wieści!!
Julka motam się co robić..póki co tego nie widzę,ale pewnie stanę na nogi i mnie nosić będzie a przecież ja muszę coś Wam uszyć nooo..
a co wymyślają? ostatnio spodobał mi się tekst,że maluch nie chce jeżdzić w kurtce w foteliku bo mu gorąco więc kobita zamówiła mu gruby ,dwustronny śpiwór do tego wózka ( z brakiem dolu) . No ale nie zdołałam przetłumaczyćJulia93 lubi tę wiadomość
-
Melduję obecność
Szkoda ze kark usunęła konto 😥 kark! jeśli to czytasz to życzę Ci z całego serca dużo zdrowia dla Ciebie i bąbla, szczęśliwego rozwiązania :* mam jednak nadzieję, że odetchniesz i wrócisz do nas na fioletową stronę mocy💜
Anionka super fasol, kawał dzidzi
Megss beta mega przyrost! śliczny suwaczek 😻 ja od owu do tej pory jeśli mam coś czuć to czuję tylko prawą stronę, z lewej nic a nic..
Słoneczko trzymaj się, zdrowiej :*
Nona powodzenia za jutro!
I a propo Wrocławia, jakoś nigdy nie było mi do niego po drodze, tak zachwaliłyście, że postanowiłam zorganizować week we Wrockubędzie miło ja, konkubet i brzuch 💕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 19:48
Wik89, blair., Słoneczko12, Lami, Meggs, sunshine03, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Opowiedz Nam coś o sobie
Ajajaj... to zawsze było trudne, bo nie wiadomo co
Pochodzę z Krakowa, gdzie mieszkałam prawie przez całe życie. Kilka miesięcy przed ślubem przeniosłam się pod Warszawę i tak sobie mieszkamy, na razie we dwójkę, ale za kilka miesięcy już w trójkę.
Teścik pozytywny zobaczyłam w połowie stycznia,po 8 miesiącach starań. Na początku lutego serduszko, a dziś prenatalne.
Mieszka sobie tam człowieczek 6,30cm ale za nic w świecie nie chce zdradzić swojej płci. Póki co jest wszystko w porządku i to najważniejsze.
Mam kocura, taki leniwiec, całe dnie na krześle śpi, ale już nie pierwszej młodości, więc może dlatego.
Za 2 dni wizyta u gina z wynikami i z tymi prenatalnymi, to może uproszę, żeby zerknął czy tam coś widać, czy nieWiem tyle: " Raczej nic tam nie odstaje" ale generalnie stwierdzili, że za wcześnie...
A.. i Baśka mi na imię
Co nie napisałam to pytajcie.Słoneczko12, Wik89, madziorek86, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyU mnie wszystko dobrze!
Kość nosowa jest, nt 1,8. Serducho bije 168/min. Dzidzia ma 5,8cm
krew na pappę pobrana
a płeć nieznana, ale największa ulga, że dzidzia zdrowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed60ae2e06a2.jpgprzedszkolanka:), blair., Słoneczko12, Lami, Wik89, madziorek86, Arashe, Pestkaa, Szczęściara, Meggs, Nikodemka, Beti82, tęczova, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Jejka, Sunshine, ale ma fajniuchny brzuszek!!! Widać, że mama dogadza! 😂 Super, że z dzidzią dobrze
Zaczynamy drugą falę prenatalnych 😀
Pestka, to miłego zwiedzaniaA jak się czujecie z bobaskiem? Kiedy masz prenetalne?
Julka, super, że mała kobitka potwierdzonaA to już były połówkowe? A po tych kleszczach to może lepiej podejść do internisty? I wapno wypić. Kurcze, masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 20:29
sunshine03 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Sunshine - piękna dzidzia!
Wik - dziękuję i również zdrówka dla CiebieI trzymam kciuki za Twoje testowanie!
Przespałam 2 godziny i przez chwilę czułam się lepiej. Teraz już znów to samo. Straszny katar i do tego jakoś tak mi niedobrze. Eh, niech to przeziębienie mija jak najszybciej.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Rany, raz w życiu miałam kleszcza po zbiorze truskawek, byłam tak przerażona borelioza, która ma moja koleżanka właśnie od kleszcza, że poleciałam usunąć do szpitala i później na kontrolę do przychodni.
Julia i Alex chyba wywalalyscie u mnie ruchy, bo dziś czułam z 7 razy w różnym czasie
Julia a którego masz? Bo ja też mam za 3 tygodnie dokładnieJulia93 lubi tę wiadomość
-
Sunshine przesłodkość 😍 I Lami ma rację, dogadzasz dzidzi, brzuńcio pierwsza klasa
Wybierzemy się w jakiś cieplejszy weekend może w maju albo w czerwcuto już postanowione!
Czuję się super, trochę brzuch mnie pobolewał ale jest już spoko, obyło się bez no spy. Jutro mam wizytę u mojego gina, także mam nadzieję, że podejrzę bąbla. Mam też sporo pytań co do tego ciśnienia muszę go przycisnąć, niech się określi, bo nie wiem czy brać ten dopegyt, wg mnie nie mam wysokiego ciśnienia
no i to tsh które mi tak poleciało z 0,4 na 0,014. O jod też go muszę podpytać. No i jak da to biorę l4.
Prenatalne mam 29 marca i jadę do Łodzi do jakiegoś super genetyka, wszyscy łącznie z moim ginem mi go polecali więc nie wiem co to za czarodziej 🧙♂ ale niech mi wyczaruje zdrowego chłopcahaha
sunshine03, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzisiaj w badaniu moczu wyszły mi bakterie.
Wizytę mam w czwartek. Powtórzyć badanie jutro czy już czekać do wizyty?
W sumie nie wiem czy to od tego, że przeczytałam wynik badania i się sugeruję, wydaję mi się, że coś lekko piecze, ale przy siku nic. Ech -
nick nieaktualny