Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, u mnie @ wlasnie przyszla, jak w zegarku (dzien przed terminem z ovu ale wg moich wyliczen prawidlowo), no wiec nie dostarcze niestety zadnych emocji z testowaniem.. Nikodemko w grudniu tez chyba nie urodze z Wami bo mam miec hsg (zwykłe) w tym cyklu
ktorego sie boję oczywiscie
No nic trudno musze jakos sie pozbierac i staramy sie dalejII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:20
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiki
Przecieraj nam szlak w hsg.
Badz dzielna teraz bedzie z górkiWik89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzis w lidlu ciążowe ciuchy i body dzieciece za 5.99 jeslo ktos zna plec bo uni brak niestety:(
No i witam sie w 12 tyg 😮 nadal z zaparciami.
Chyba smakowo idzie ku lepszemu bo wypilam dzis kawe i zjadłam bulke z szynka 😮😮😮😮Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 08:39
Meggs, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Wiki - przykro mi
Ale hsg przetrze szlaki i sie uda.
Ja tez wczoraj pilam winko wlasnej roboty i wzielam acard. Obudzilam sie zywa
Wiem, ze nie powinnam, ale sprawdzam ta temperature, to silniejsze ode mnie. Jest tak niska jak w pierwszej fazie. Tym bardziej sklania mnie to do zbadania proga w poniedzialek.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wikuś bardzo mi przykro! Ale będzie hsg a to duży krok do przodu w diagnostyce. Takze trzymam kciuki! Kiedy masz dokladnie badanie?
Nikodemko a ta niska temp to jakiego rzedu?
My pozdrawiamy z domku na Warmiiweekend odpoczywamy!
Beti82, Słoneczko123, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja się tez wybieram za godzinkę do Lidla po leginsy
ja jutro zaczynam 10 tydzień
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Wiki, kochana, bardzo mi przykro... Teraz działacie wg planu, nie bój się tego hsg, na pewno dasz radę. To przybliży Was do celu.
Mi kręci się w głowie delikatnie, jakbym była pijana. Wczoraj pojadłam trochę jabłek, od kilku dni mam też problem z jelitami. Może głupie pytanie... Mogło mi to sfermetntować w brzuchu czy coś?
Podjede też po leginsy i te tunike, ale dopiero ok 13. Ciekawe czy coś jeszcze będzie.Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko - miewalas juz wczesniej bol wezlow przy przeziebieniu? Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!
Meggs - piekna macie pogode na taki weekendJa zaraz biore psa na dlugi spacer i bede lapac sloneczko. Moja temperatura to 36,41, na tym etapie w drugiej fazie zawsze mialam 36,70 albo i wyzej. Wiem, ze takie pomiary bez wykresu nic nie wnosza, no ale jednak jest niska.
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Dziewczyny! Taak zrobie to hsg oby wyszlo dobrze, bo i tak przy wynikach meza czuje ze trudna droga przed nami, ale lepiej miec jeden problem niz dwa;) smutno mi ale staram sie nie zalamywac. Tylko w pracy jestem ostatnio wypalona i przepracowana j tak bym chciala juz jakis dystans zlapac myslalam ze ciaza bedzie dobrym sposobem ale chyba nie moge na to dluzej liczyc i trzeba innych rozwiazan szukac.
Hmm Nikodemko to moze faktycznie pojdz na tego proga, tez bym byla ciekawa na Twoim miejscu. Ja w ogole nie mierzylam temp wiec nie mialam tego dylematu ale czuje ze owu byla. Dzialalismy akurat w dzien owu..
Przedszkolanko, jesli to powiekszone wezly chlonne to objaw przeziebienia, ja tak miewam czasami i mija, choc oczywiscie nie wiem jak z tym postepowac w razie ciazy. Skonsultuj to zebys byla spokojna, trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego!
Fajnie dziewczyny z ciazowymi zakupami trzymam kciuki zebyscie upolowaly co chcecie i pochwalcie sie nam:)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023