Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam co pisac
Załamana jestem
Nic mi narazie nie urosło. -
No nic nie ma same małe:(
Nawet zdj nie zrobiła bo nie ma czego.Niby zatrzymala sie chwile dluzej na lewym i mowi ,ze ten moooze podrosnie ale nie ma jeszcze 1 cm
Endo 4 mm ale tym to akurat sie nie przejmuje bo wiem,ze u mnie szybko rosnie.
Wolałabym owu z lewego.No i plus taki,ze nie mam juz tego dziwnego pecherzyka co po owu zostal na prawym.Czyli z okresem sie wchłonął a nie ,ze juz rósł przed @ jak powiedzial ten nowy gin.
Pobrała mi wymaz bo chce nowy zrobic
I oczywiscie pogadalam w poczekalni z dziewczynami .2 mialy hsg u francy-Rzeźnia w ch...uj
To juz chyba 5 osob mi mowila ,ze ona rzeźnie robiWiec nie licze na nic innego hahah
Także fajnie kuuurwa u mnie ,nic tylko sie cieszyc.
Dobrze,ze w pt okna przyjda robic bedzie co opijac -
Lami wrote:Kobitki, to przesilenie. Przyjdzie prawdziwe słońce i wróci nam energia.
Beti, mów dokładnie co i jak. Zupełnie puste jajniki są?
Mam przyjechac w czwartek ale teraz tak mysle ,ze wolałabym w piatek...
Zadzwonie jutro czy mozna w pt
Ja mam zawsze po kilka pecherzyków w jajniku.Dlatego niby pcos.ALe ten ostatni powiedzial ,ze to troche za malo jak na pcos ,ze przy pcos sie ma wiecej.Nie wiem jak maja inni haha mnie sie wydaje ,ze mam PCOS -
Beti, u mnie 9dc też był niespełna 10 mm pęcherzyki, po jednym w jajniku i innych małych kilka. Nie załamuj się dziewczyno! Jest ok, były małe i dobrze, tak ma być. W piątek idź na powtórkę i zobaczysz dominujący. W weekend zastrzyk i owulka będzie 16dc. Jest dobrze, nie świruj! Co Ty chciałaś mieć po 20 mm i owulację 12 DC?! Daj się trochę rozwinąć tam wszystkiemu! Jest dobrze! Tulę mocno 😘Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti słoneczko to dopiero 9dc, więc jak pęcherzyk ma prawie 10 mm to zaraz wystrzeli. Teraz będzie rósł z 2 mm na dzień pewnie. Kiedy następny monit? W tym cyklu zastrzyk na pęknięcie?
Aaaa i Beti ja mam zawsze po 3-4 pęcherzyki w jajnikach, czasam 2 i mi gin powiedziała ze pcos to jakbym miała po kilkanaście w kazdym. Więc luzik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 21:49
Lami lubi tę wiadomość
-
Beti, no pewnie, nie ma sie czym przejmowac
Ten ktory ma urosnac na pewno urosnie, 9dc to jeszcze wczesnie. Kiedy teraz idziesz podejrzec?
-
No ostatnio w 14 dc juz mialam 26 mm pecherzyk hah
Niby mam w czwartek podjechac ale wydaje mi sie ,ze to za szybko.Wolalabym w pt.
Mam ze soba w torebce pregnyl .Dzisiaj tez mialam
Martwie sie tylko,ze jak powie ,ze mam w czwartek przyjechac to bedzie za wczesnie na podanie pregnylu a w poniedzialek za tydzien juz za pozno znowu wrr
A chciałabym sprobowac na tym pregnylu -
Meggs no ja mam tak na moje oko gdzies po 5-6 tych pecherzyków .Ale ktoras gin mi kiedys powiedziala ,ze sa za duze na poczatku cyklu.Bo bylam u niej jakos 7 dc i ona mowi,ze one duze sa.
No nic nie zrobie musze czekac znowu
Chociaz wymaz mi pobrała/Jeszcze sie zastanawiam czy zamowic te wymazy na MUCHe
Kurde kasy mi troche szkoda ale wiem,ze wazne to.
Nikodemko Ty robisz MUCHE przed hsg??
Moja gin nie kazala ale chciałam sama dla siebie -
Meggs wrote:Beti pregnyl mi gin mówił ze juz od pęcherzyków 18 mm podają także myśle ze w piątek Twój pecherzyk juz tyle spokojnie bedzie miał.
Jutro zadzwonie i powiem,ze zapomnialam,ze wyjezdzam w czwartek haha
A zapisalam sie do francy na ...28 maja hahah niezle terminy ma co?
Ale jak to bedzie po hsg to mi sie i tak nie spieszy -
Beti, też myślę, że już obojętnie czy czwarte czy piątek, na pewno pokaże się dominujący. Będzie miał 15-16mm, więc chyba idealnie na zastrzyk w piątek/sobotę.
Nie stresuj się! Też mi się zdaje, że przy pco to aż całe jajniki są nabąbelkowane. Zerknij sobie na grafikę Googla. Tam jest z minimum 20 pęcherzyków.
Wdech i wydech. Teraz pracuj nad endometrium. Zakup Metaxę na rozluźnienie. Pozytywne nastawienie! Będziesz miała bobo spod choinki! Żadna rzeź u francy nie zaprząta Twojej głowy, bo teraz robisz wszystko, żeby do niej nie dopuścić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 22:00
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti - mi kazali zrobic biocenoze i cytologie, ale tez chce zrobic muche na wlasna reke. Wiesz ile u Ciebie kosztuje?
-
Lami wrote:Beti, też myślę, że już obojętnie czy czwarte czy piątek, na pewno pokaże się dominujący. Będzie miał 15-16mm, więc chyba idealnie na zastrzyk w piątek/sobotę.
Nie stresuj się! Też mi się zdaje, że przy pco to aż całe jajniki są nabąbelkowane. Zerknij sobie na grafikę Googla. Tam jest z minimum 20 pęcherzyków.
Wdech i wydech. Teraz pracuj nad endometrium. Zakup Metaxę na rozluźnienie. Pozytywne nastawienie! Będziesz miała bobo spod choinki! Żadna rzeź u francy nie zaprząta Twojej głowy, bo teraz robisz wszystko, żeby do niej nie dopuścić!
Tylko sie martwie ...chociaz nie wiem w praktyce jak to jest.Czy mi zrobi zastrzyk np w sobote polozna jak sie okaze ,ze w pt czy czwartek bedzie za wczesnie.Nie wiem jak ona podchodzi do tego jak sie jest na stymulacji.Czy bedzie kazala mi przyjechac do gabinetu mimo,ze nie robi monitoringu -
Beti myszko to dopiero 9dni po, u mnie tez tak wczesnie nic nie widać, wiec spokojnie idź za tydzień i zobaczysz, u mnie była owulacja 21 dnia
-
Nikodemka wrote:Beti - mi kazali zrobic biocenoze i cytologie, ale tez chce zrobic muche na wlasna reke. Wiesz ile u Ciebie kosztuje?
Jak znajde ta strone to ci podam bo nie mam zapisanej a teraz na szybko nie moge znalezcNikodemka lubi tę wiadomość