Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Teoretycznie tak- to znaczy zależy to od umiejscowienia krwiaka. Jeżeli znajduje się gdzieś w okolicach bieguna górnego kosmówki (czyli daleko od ujścia szyjki macicy) to wynaczyniona krew zostanie "zreabsorwowana" przez nasz organizm- czyli nijako wchlonieta (podobnie jak przy siniakach) i nie ma plamienia. Stąd niektóre dziewczyny w ogóle nie są swiadome obecności krwiaka, dopiero na usg lekarz wykrywa.
-
W ogóle to dzień dobry kochane, ja dziś miałam mega realistyczny sen erotyczny 😋 ale taki mega naprawde! hahaha , powiem wam ze dawno nie obudziłam się taka zadowolona 🤩
Ani0nka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Meggs hahahh
Ja to samo mialam dzisiaj az mi przykro sie obudzic hahah
Jeszcze mi sie snilas hah ale nie w tym erotycznym haha tylko pisalam Ci na priv ,ze mam 2 kreski
No w sumie mam 2 kreski jeszcze haha dzisiaj 10 dni od zastrzyku.Niby 10 dni w ulotce napisali zobaczymy co jutro bedzie.
Odebralam wyniki wczorajszego proga 7-8 dpo -21,46Bardzo sie ciesze ,ze chociaz to mi dobrze wychodzi
Dobra doczytalam ,ze pregnyl chyba moze dzialac tez tutaj haha ale to nic .Przynajmniej wiem,ze nie musze dupka brac przy pregnyluWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 08:18
Wik89, Ani0nka, przedszkolanka:), Meggs, Magda - mbc, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny wczoraj tez pierwszy raz zrobiłam sobie żelazo i wyszlo mi 117 z normami od 50-170 .CO myslicie? Niby oki ale nie wiem jest duzy przedzial i nie wiem kolo ktorej granicy powinnam byc
-
Meggs zdecydowalas sie juz na jakiegos lekarza jutro? haha
Moze idz do innego niz ta babka ostatnio co,czy do niej jednak idziesz?
Zobaczysz jutro juz krwiaka nie bedzie -
Hahaha Beti to nam się poszczęściło dziś w nocy 😍 ja się przebudziłam po tym śnie po 4 więc do 6 jesteszcze sobie mogłam dofantazjować 😋
No i czekam u Ciebie za kilka dni jak piszesz mi że masz dwie kreski 😁 wyczuwam tu proroczy sen! Pamietasz jak mi kilka dni przed pozytywem sniło się jak z wózkiem spaceruje? To znaki 😋
A i co do zelaza to spoko masz poziom. Zbadaj kiedyś przy okazji ferrytyne jeszcze - ona określa magazyn zelaza w organizmie.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, a ja mialam strasznie realistyczny sen, w ktorym bylam przyjmowana na oddzial na operacje przeszczepu serca (!), lekarze wszystko po kolei tlumaczyli a na koncu dostalam narkoze i zapadalam w sen... brrrrr... wolalabym Wasze sny
Ja juz wariuje od wczoraj, nie moge skupic sie na pracy, ciagle cos czytam na temat staran i objawow, czyli jak co miesiac po owu...
Beti czyli zdecydowalas nie brac dupka w tym cyklu i masz taki ldny swoj prog tak? SuperII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti, piękny progesteron! Poza tym te dwie krechy na teście to już nie znikną przez najbliższe 37 tygodni 😊
Hahaha, Meggs, no to cieszymy sie, że wstałaś "prawą nogą" 😋
A ja dzisiaj miałam prawie tak przyjemny sen jak erotyczny... Śnił mi się cały stół w ciastach, torty, serniki, orzechowce... 😁 A później prałam w pralce trochę zdechnięte kwiatki doniczkowe.Meggs, Arashe, przedszkolanka:), Beti82, tęczova, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wik89 wrote:Dzien dobry, a ja mialam strasznie realistyczny sen, w ktorym bylam przyjmowana na oddzial na operacje przeszczepu serca (!), lekarze wszystko po kolei tlumaczyli a na koncu dostalam narkoze i zapadalam w sen... brrrrr... wolalabym Wasze sny
Ja juz wariuje od wczoraj, nie moge skupic sie na pracy, ciagle cos czytam na temat staran i objawow, czyli jak co miesiac po owu...
Beti czyli zdecydowalas nie brac dupka w tym cyklu i masz taki ldny swoj prog tak? SuperWik89 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:A co do lekarza to jeszcze zastanawiam sie miedzy ta swoja a tym doktorkiem:
https://www.znanylekarz.pl/wojciech-j-falecki/ginekolog/warszawa
Obserwuje go od dawna na insta, ostatnio też był w ddtvn z nim wywiad 😋
Fajny
Nie no serio stawiam na niego jutro.Mysle,ze Cie dobrze nastawiMeggs lubi tę wiadomość
-
Beti mi jak śniło się, że trzymam swoje usg płodu to w tym cyklu się udało ^^ oby tak było u Ciebie
Słoneczko współczuję, moi rodzice też mieli jazdy z piecem, ale swoim gazowym, że nie spalal do końca, a czujnik im padł. Gdyby nie mdlejacy kotek to wszyscy by tam padli.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Meggs idz do niego !!!!
Fajny
Nie no serio stawiam na niego jutro.Mysle,ze Cie dobrze nastawiprzedszkolanka:), Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj chyba dzień snow erotycznych bo mnie też wzięło;p nawet chciałam męża budzić żeby coś podziałać ale obudziłam się o 4 a on o 6 wstaje do pracy. Dzisiaj go wykorzystam ;p
Meggs o tym lekarzu to widziałam w ddtvn właśnie. Pewnie kolejki od Warszawy aż po Gdańsk się ustawiają albo i jeszcze dalej. Ale spróbować można;)
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja tez miałam jakieś zboczone sny 😂
Beti plisss niech Ci się teraz uda!!Beti82, Malamia lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:29
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”