Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy SN ewentualnie zszywa krocze. A tak to położna przecież i tak
Za każdym razem jak leżałam na ginekologii to przychodził pogadać. Gdzie cała reszta lekarzy miała w dupie. A najgorszy jest dla mnie Gocko... Tego jak widzę to mam ochotę prosić o zmianę lekarza! I tak zrobię jak tylko go zobaczę, że chce mnie tknąć.
Julia93 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czytałam wiele informacji, że z ciąż prowadzonych na heparynie rodzą się duże wagowo dzieci.
Moje też szło książkowo, a od czasu heparyny zaczęło przyspieszać. Ostatnio po wymiarze główki o cały tydzień. (wyczaiłam po zbliżeniu na filmiku, a lekarka skomentowała wtedy tylko, że "dorodne dziecko".Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 11:06
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Czytałam wiele informacji, że z ciąż prowadzonych na heparynie rodzą się duże wagowo dzieci.
Moje też szło książkowo, a od czasu heparyny zaczęło przyspieszać. Ostatnio po wymiarze główki o cały tydzień. (wyczaiłam po zbliżeniu na filmiku, a lekarka skomentowała wtedy tylko, że "dorodne dziecko". -
Mi Gocko próbował HSG zrobić... Rzeźnię zrobił, a nie HSG. Dopiero jak babeczka przyszła, taka młoda blondynka to ogarnęła (wzięła mniejszy sprzęt). A kolejnym razem straszył że mam ciążę pozamaciczną, a Chowaniec go zrugał że to pęcherz moczowy jest i ugryzł się w język, żeby go idiotą nie nazwać.
Reichel mało mówi, ale ogólnie jak się rozkręci to śmieszny jest
Tego trzeciego nie kojarzę. W szpitalu trafiałam na Gębkę, Chowańca, tą taką grubszą ciemną babkę i blondynkę.
Ja tam położnych nie kojarzę na porodówce jeszczeJedynie znam Zuzię i Kamilę z położnych. Zuzka rodzi w lipcu, a do Kamili będę chodzić na edukację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 11:18
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyDzisiaj się odważyłam w końcu i kupiłam parę ciuszków dla bobasa, trochę zaszalałam
W h&mie -20% na dziecięce ciuszkikupiłam stacjonarnie, bo online już część rzeczy wyprzedanych
alex0806, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Arashe, Wik89, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Dzisiaj się odważyłam w końcu i kupiłam parę ciuszków dla bobasa, trochę zaszalałam
W h&mie -20% na dziecięce ciuszkikupiłam stacjonarnie, bo online już część rzeczy wyprzedanych
Pokazuj
Ja skończyłam rozmrażać lodówkę i padam. Lodu tyle, że pół wanny uzbierałamNormalnie lodowisko. Już dawno się miałam za to zabrać, ale leń przewyższał konieczność. Teraz się lenimy, Accantus w tle
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja jeszcze z Polką do dentysty jadę a od wczoraj mam takie ciśnienie,że najchętniej to bym poszła spać ;p ale dzisiaj głowa nie boli to już z kawy zrezygnowalam.
Są w ogóle jakieś sposoby na cisnienie niskie? Wiadomo-nie pobiegam,kawy nie chce ciągle pić.. -
nick nieaktualnyAle się cieszę z tych zakupów
dobrze, że chłopiec, bo uwielbiam niebieski kolor 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4854387da664.jpgJulia93, alex0806, przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok, Arashe, tęczova, Meggs, blair., ManiaM lubią tę wiadomość
-
Mi w HM w Londynie siostra nakupowała
zweryfikuję co mam i dopiero będę kupować, teraz z ubrankami stopuję
W piątek kupujemy bujak z Fisher Price bo dobra okazja, za 140 zł a kosztuje z 500
I łóżeczko mam już upatrzone, w czerwcu zamówimy
Julka moja teściowa to przyprawia mnie czasem o palpitacje serca i ból głowy, a nie tylko ciśnienie podnosi. Na co dzień to mążLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O to to,teściowa! Ale to w weekend dopiero🤔
Mąż ostatnio nawet nie..ale Pola przy usypianiu prawie codziennie 😂 tylko,że wtedy to już wieczór to wiecie ;p
A ciuszki boskie 😍 jej,ja jeszcze tydzień aź..a w niedzielę się rodzinka dowie co będzie
A co u Niezapominajki i Kozgo? One tez juz chyba 2 trymestr? -
Przepuścili mnie dziś w kolejce do kasy 😂😂😂 nawet nie wiecie jak mi głupio bylo, chyba coś zaczyna być widać 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 13:41
alex0806, Cytrynowy sok, sunshine03, przedszkolanka:), Arashe, Beti82, Meggs, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julia ja tez jestem od 8 tygodnia na zwolnieniu wiec nie przejmuj się, dla mnie dobro dzidziusia jest najważniejsze ❤️
-
Moja teściowa takich starodawnych poglądów raczej nie ma... Co nie zmienia faktu, że jest pusta. Jakby ją palnąć, to echo się odezwie
No ale na szczęście widzę ją tylko w weekend albo wcale jak tam nie pójdę podczas wizyty w rodzinnej miejscowości
I cieszę się bardzo, że mam ją prawie 70 km ode mnie, bo na bank by się wtrącała w wychowanie dziecka. A wtedy bym ją zabiła, serio. Już wystarczy że z męża zrobiła maminsynka i na początku związku musiałam go sobie ustawić. Teraz on też się irytuje, jak ta się wtrąca, no ale nic nie poradzi. Jakbyśmy mieszkali niedaleko to by się wtrącała, co 5 minut byłaby u nas i chciała na siłę uszczęśliwiać.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny