Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na zwolnieniu jestem od początku marca, a od końca stycznia pracowałam w domu. Nikt mi nic nie powiedział na to na szczęście. Jakby teściowa coś burknęła to miałam gotową ripostę. Ona urodziła mojego męża jak 20 lat miała, a wychowywała go babcia, bo ta po dyskotekach latała...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Anionka ciesz się,bo to będzie się rzadko zdarzac pewnie ;p aa brzuszek śliczny
Co do tesciowych to u nas się zaczęło po urodzeniu Poli. Od tej pory zmienilam stosunek i jestem zdecydowanie twardsza. Inaczej moje dziecko właśnie byłoby u niej jak jej drugie rozpuszczone wnuki..
Sunshine nie strasz bo ja dzisiaj znowu dwa serduszka slyszalam na detektorze ;pAni0nka lubi tę wiadomość
-
Aż mi się przypomniało jak ostatnio mojemu małżowi mało głowy nie urwałam
moja świadkowa oznajmiła nam że jest w ciąży, też jest z mojej branży, poszła na zwolnienie następnego dnia po pozytywnym teście bo tak planowała od zawsze. Trochę narzekała jak my wszystkie, że jest senna, wrażliwa na zapachy... Na co po spotkaniu mój inteligentny mąż mówi do mnie " widzisz kochanie, dobrze że Ty się od początku tak super czujesz, bo biedna K. musiała od razu iść na zwolnienie" 🤯🤯🤯 to nic, że smażąc jajecznice w pierwszym trymestrze zawsze lądowałam na podłodze z nogami na szafkach bo mi słabo się robiło, że w środku zimy jeździłam autem z otwartym oknem bo mi było niedobrze,a w pracy między klientkami spałam na biurku😂😂 ale tak to jest jak ktoś nie ma w naturze narzekania i biadolenia nad swoim losem:p
Od tamtej pory jak tylko coś mi jest, zgaga, osłabienie, boli mnie biodro, mój małż jest pierwszą osobą która o tym wie, niech będzie świadomy co oznacza ten stan 😂😂😂alex0806, Beti82, sunshine03, Ani0nka, Lami, Wik89, Meggs, Słoneczko123, Julia93, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
AniOnka piękny brzusio! 😊
Też bym chciała mieć typowo ciążowy. Za miesiąc mamy ślub i wesele u znajomych, mam nadzieję że do tego czasu zrobi mi się ciążowy, a nie tylko taki, że objadałam się całą noc bigosem.
Moja nie-teściowa to mi powiedziała, że jestem niepoważna, że się waham nad zwolnieniem. Bo mam siedzieć spokojnie w domu i czytać książki (wstyd się przyznać, ale jeszcze żadnej nie przeczytałam, za dużo paneli do kładzenia 😁).Ani0nka, Wik89, przedszkolanka:), Julia93, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
U Niezpominajki wszystko dobrze. Jest po prenatalnych i z bejbikiem wszystko dobrze
Wy tak aktywnie a ja leze cały dzień. U mnie dziś znowu delikatne plamienie. Spokoju to ja widze mieć nie będę. Nie wiem już nawet czy się martwić czy nie.przedszkolanka:), Wik89, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:29
Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs spokojnie na szczescie za chwile wizytujesz! Oby wszyatko bylo dobrze! I daj znac jak wrazenia!
ja tez wlasciwie szukam ciagle odpowiedniego lekarza, przy ktorym bym mogla zostac na dluzej..
Sliczne ciuszki i niebieskie i rozowe 😍
Lami nie martw sie na pewno wkrotce pojawi sie ladny brzuszekII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
To taka mała miejscowość ok 70 km od Opola. Chcemy tam wrócić, ale na pewno nie mieszkać blisko teściowej
A nawet jeśli jednak tam w pobliżu ogarniemy mieszkanie czy dom, to zamykam drzwi na 4 spusty i wpuszczam ją do domu wtedy, kiedy sama uznam za stosowne
Najgorsze jest to, że moi teściowie i rodzice mieszkają na jednej ulicy2 bloki dalej. Do mamy lubię jeździć, ale teściową staram się unikać albo przebywać kiedy muszę. I przede wszystkim nie biorę do siebie tego, co ona pierniczy...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
/
Julia93, Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Nikodemka, madziorek86, blair., Wik89, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
.
Lami, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
.
madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
Teczova wygralas hahahah
Ale fajna rodzinka 😎