Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:29
madziorek86, blair., Wik89, Beti82, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - naprawde niespotykana sytuacja
ale fajnie, najwazniejsze ze sie lubicie!
Ja umieram od rana... Juz przedawkowalam ketonal. Leze pod kocem i cisne z Netflixem, obejrzalam „Sklep z Jednorożcami” i 4 odcinki „Sex education”, co jest totalnie nie na miejscu, bo sciska mnie w srodku na sama mysl o seksie. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:29
Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia93 wrote:A tak w ogóle to któraś pisała o promocji na bujaki. Gdzie to takie?
nowy kosztuje 500, a babka za 140 po jednym dziecku sprzedaje
Koleżanka ma też fajny na sprzedaż za 80 zł, jak chcesz to ci wyślę na fb
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tęczova, uwierz mi, że panie w szkole, szczególnie te w 1-3 to czy chcą czy nie chcą, słyszały tyl historii, że nic ich nie zdziwi. Chociaż, gdyby Twoje dziecko prezentowało u mnie w klasie takie drzewo, nie ukrywam, że uniosłabym nawet delikatnie brew z zaciekawienia 😁 Ale zero oceniania 😉Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorek , Beti trzymam kciuki za testy bo progi macie cudowne.
Ja nie pisze bo czuje sie okropnie. Alergia mi sie chyba jeszcze nasilila w ciazym w 1wszej troche odpuscila a teraz daje czadu. Ja nie umiem normalnie funkcjonowac. Oczy spuchniete, lzy leca litrami, katar mega, kicham jak glupia. Mi juz wstyd przy ludziach. W aptece slysze ze nic nie moge brac przeciez tak Sie nie da zyc. Ide spac , potem napisze gin smsa czy moge cos brac nie szkodzac dziecku.madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Monia ja też alergik i to mega i mi ginka powiedziała że krople do oczu czy do nosa po konsultacji z alergologiem moge brać, a z tabletkami kazała się wstrzymać do 9 tyg. Umów sie moze do specjalisty, niech dobierze Ci leki takie ktore bedziesz mogła stosować bo sie wykonczysz.
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Aaa myślałam że taka promocja
Możesz podesłać, zerknę. Ale ja jakoś nie mogę się przekonać do używanych rzeczy. Jedyne co to ubranka do mnie przemawiają, bo podobno lepsze są dla skóry dziecka, wyprane już z chemikaliów
Po znajomych to pewnie nie miałabym oporu, ale nasi znajomi właśnie nie za bardzo palą się do posiadania dzieci, więc nie ma od kogo przechwycić
Rozglądam się jednak za wózkiem, bo używana gondola to jednak spora oszczędność zamiast nowego wózka. Resztę nowych zakupów będę racjonalizować tym, że w razie czego będzie dla drugiego dziecka -
Ja stwierdziłam, że używany bujak jest spoko (nie zniszczony, materiał można wyprać). Bo szkoda mi kasy na taki nowy, 500 zł to jednak zdzierstwo jak dziecko mi w tym pierwsze miesiące tylko posiedzi
Wózek chcę nowy, łóżeczko tak samo. To nasze pierwsze, wyczekiwane dziecko, więc to chcę mieć swoje od nowości
Już nawet łóżeczko sobie upatrzyłam i w czerwcu zamawiam
Po wózek pojedziemy w lipcu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja tez chce nowe rzeczy mimo tego, że moja siostra i szwagierki mają małe dzieci, wózek, łóżeczko, ale ubranka od nich pożyczę 😊
-
nick nieaktualny
-
madziorek86 wrote:Aaaaa! Teraz doczytałam Beti jakiego Ty masz pięknego proga!
Dobrze! Niech się tuczą nasze Jesus's Sisters!hehehehehehehe
madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny