Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawa jestem tego gina Meggs, jak bedzie dobry to moze i ja jak kiedys bede w ciazy sie do niego wybiore
Dziewczynyyy.... Gdzie kupujecie metyle? Chodzi mi o jakas apteke internetowa, gdzie sa mozliwie najlepsze ceny. Widze, ze folian ze Swansona jest najtanszy, ale chcialabym tez inne witaminy.
Lami, no wlasnie tak to jest z rodzina... najlepiej na zdjeciach i to jeszcze tak, zeby w razie czego dalo sie wyciac. Ciekawe czy ona tak chetnie zajmie sie w razie czego Twoim dzieckiem, moze wtedy zrozumie. -
Nikodemko ja zamawiałam ostatnio kilka razy na melissie. W miarę fajne ceny są, a do tego dodają jeszcze pudełko na leki takie z podziałkami
I tu masz 0,8 mcg.
https://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-folian-quatrefolic-800-mcg-2x30-kaps,32477.html
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zagadka- co to jest? 😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf01e8a2897b.jpgalex0806, tęczova, Słoneczko123, OlivkowaMama, madziorek86, Domi_tur, Lami, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Alex Ty to jesteś mistrzyni usg!! Tak to jest siurasek 🥰🥰🥰
alex0806, Beti82, Magda - mbc, Wik89, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje syneczka
Ja po prostu jestem uzależniona od USGMogłabym mieć takie przenośne w kieszeni i patrzeć na małą godzinami
Szybko ten siurek się pojawił, może będzie dorodnyAni0nka, Beti82, Wik89, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Anionka jak to tak szybko już wypatrzyliscie? Ja pewnie będę czekać do ok 20tyg jak poprzednio 😝
Dziewczyny wy tak szybko piszecie, że jak chcę się wciąć do rozmowy to patrzę, a to już 2 strony do przodu
U mnie ok, maluszek siedzi w takim miejscu, że ciężko go wymierzyć na usg. Moja gin wkłada pałąk a drugą ręką dociska mi brzuch i wtedy widać lepiej. Serduszko sobie pika więc staram się nie stresować.
Troszkę mnie muli zwłaszcza jak zjem. Do pracy nie mam zamiaru wracać, jak na razie wzięłam 2tyg urlop, żeby jeszcze wczasy pod gruszą wyszarpać. Potem przechodzę na l4, odciążę moją mamę, bo dotychczas to ona zajmowała się Oliwią 9h dziennie.
Lami, Arashe lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Olivkowa lekarz powiedział ze na 95% chłopak, wiec ja mu wierze i fotkę strzelił siusiakowi, miałam dziś wizytę, bo dzwoniłam dziś do mojego gin czy mnie przyjmie bo wieczorami od trzech dni boli mnie brzuch i się stresuję. Pierwszy raz słyszeliśmy serduszko 173 uderzeń na minutę. Syncio będzie miał matkę panikarę, u innego lekarza za tydzień mam prenatalne ale on już dziś trochę sobie pomierzył i powiedział, że wszystko jest idealnie! 5,5cm 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 21:39
OlivkowaMama, Meggs, Wik89, sunshine03, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
No to super
Niby chlopczyka łatwiej rozpoznać, bo jak siusiak jest to jest, z dziewczynkami jest większy problem bo nawet jak nic nie widać, to siusiak mógł się przecież schować
Ani0nka lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
AniOnka, no to gratuluję syneczka! 💙💙💙
Dziewczyny, brać się za te dziewuszki! Bo naprawdę za mało mamy dziewuszek!
OliwkowaMama, pisz nawet 10 stron dalej 😁 My wiesz ze sobą na bieżąco. I potrzebujemy świeżych wirusów ciążowych, żeby reszta się zapylała jedną za drugą 😊OlivkowaMama, Ani0nka, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja też mam przypinkę do przekazania gdyby któraś chciała!!!
Dziewczyny, byłam u lekarza, dostałam płytkę z filmami całego badania, plus zdjęcia 3d. Mam filmik jak mój Kartofelek ziewa, generalnie całą wizytę tulił się do pępowiny 😍
I to wszystko za 200zl, aż jestem zdziwiona że tak mało zapłaciłam za takie badanie
Maluszek miał torbiel w główce miesiąc temu ale się wchłonęła więc teraz mogę spokojnie delektować się swoim stanemprzesyłam tyle wirusów ile się da, $$&#@#&&))_$#$$$#
Nie cytujcie proszę, wrzucam na chwilę mojego Kartofelka ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 09:26
Wik89, madziorek86, OlivkowaMama, Ani0nka, sunshine03, Beti82, Lami, blair., przedszkolanka:), Meggs, Anhydra, Słoneczko123, Cytrynowy sok, alex0806, tęczova, Nikodemka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi przepiękna fotka 😍😍 cudowny człowieczek! Już taki duży 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 22:20
-
nick nieaktualny
-
Domi, piękny chłopaczek! 💙 Całe szczęście, że wszystko się wchłonęło. Na pewno kosztowało Cię to sporo nerwów. Chyba o tej torbieli nam nie pisałaś. Ale, już rzucaj w niepamięć! Zdrowy maluszek mieszka w Twoim brzuszku
Idę do tej doktórki za 2 tygodnie i 2 dni. I w zasadzie się wahamy czy brać to 3d/4d. Stówka prawie więcej, widziałam, że teraz podnieśli cennik jeszcze.
A za godzinę zaczynam 20 tydzień 😁Wik89, Cytrynowy sok, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka, Domi, az sie wzruszylam... pieknie!
rosnijcie zdrowo:)
Kozgo, Rzepakowe, Kalcia, a co tam u Was slychac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 23:25
Ani0nka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023