Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry z rana 🥰🥰🥰
Jeszcze jedną fotką się pochwalę, tak pięknie ssiemy kciuka ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32858c0cb0ed.jpgWik89, Meggs, OlivkowaMama, Lami, Beti82, tęczova, sunshine03, madziorek86, Słoneczko123, Cytrynowy sok, Arashe, blair., Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Piękne bobaski 😍😍
Domi, cieszę sie, że juz wszystko w porzadku 😉
Proszę o kciuki za wizytę. Oby coś tam urosłoprzedszkolanka:), Beti82, madziorek86, Ani0nka, Lami, Cytrynowy sok, Domi_tur, blair. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja się zbieram, idę do koleżanki na ploty i na lumpa chyba. Na szczęście wszystko blisko domu więc jakby dentysta zadzwonił że się miejsce zwolniło to biegnę od razu. Masakra z tym zębem. To co mi zabezpiecza ten ząb jest tak gorzkie i okropne że w nocy spać nie mogłam. Na szczęście nie boli ale obawiam się, że to wypadnie ;/ mała chyba też się tego gorzkiego opiła bo dzisiaj po 5 obudziła mnie jej czkawka.
Trzymajcie kciuki żeby mi dzisiaj to zrobił. Bo na papkach cały weekend będzie ciężko przeżyć.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A mi wczoraj ten ból brzucha w końcu przeszedł. Magne B6 8 tabletek przedwczoraj i wczoraj i się uspokoiło. Jaka w ogóle forma magnezu najlepsza? Muszę coś na dozie zamówić.
Jutro jadę zrobić te badania na to coś czy heparyna ok i homocysteinę. A dzisiaj obijam się w domu. Ogródek muszę ogarnąć przy mieszkaniu, trawę skoszę, doniczki opróżnię, bo chyba mi petunie już nie "odbiją" 😁 Moja sąsiadka emerytka, która całe dnie tam lata z grabiami, to pewnie się żegna lewą nogą, że taki mam zaniedbany. A później mam w planach wyciągnąć maszynę do szycia i uszyć sobie koszulkę nocną na wyjazd, najwyżej wyjdzie worek na ziemniaki 😁 Jeszcze trzy dni i wypoczynek! Krótki, bo krótki, ale będzie 😉
Cytrynowy sok, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:59
-
Beti - najlepiej zrobic podstawowe badanie komputerowe + test HBA i fragmentacje DNA plemnikow.
Anionka, Domi - piekne zdjecia! Domi, swietnie ze wszystko jest juz dobrze, Anionka gratuluje synka 😍 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:59
-
Wyglada na to, ze tak. W tej klinice gdzie my robimy nazywa sie po prostu Fragmentacja DNA
Strasznie drogo... dlatego my zostajemy przy podstawowym poki co. Jesli bedzie cos nie tak albo dalej nie bedzie wychodzilo, to pojedzie jeszcze raz.
-
Nikodemka wrote:Wyglada na to, ze tak. W tej klinice gdzie my robimy nazywa sie po prostu Fragmentacja DNA
Strasznie drogo... dlatego my zostajemy przy podstawowym poki co. Jesli bedzie cos nie tak albo dalej nie bedzie wychodzilo, to pojedzie jeszcze raz.
-
My robiliśmy badanie komputerowe rozszerzone i posiewy. Wyszło jakoś ponad 300 zł. Nie robiliśmy ani fragmentacji ani hba. Beti nie wiem czy jest sens... Najmłodsza robiła fragmentacje wyszła kiepsko, a potem androlog powiedział ze jest ok 🙄
-
Meggs wrote:My robiliśmy badanie komputerowe rozszerzone i posiewy. Wyszło jakoś ponad 300 zł. Nie robiliśmy ani fragmentacji ani hba. Beti nie wiem czy jest sens... Najmłodsza robiła fragmentacje wyszła kiepsko, a potem androlog powiedział ze jest ok 🙄
Badanie rozszerzona kosztuje od 125-175 zł posiewy 2x 55 zł to nie jest zle.
Meggs a te posiewy wazne sa tak?
Gin Ci tak kazała czy sama robilas?
Moja nie kazala powtarzac .ALe kiedys jak byłam u innego w listopadzie to mowil,ze jakby nic nie wychodzilo to za kilka miesiecy lepiej jechac i zrobic lepsze badania. -
I to czekanie na MUCHE tez mnie stresuje wrrr .Mam nadzieje ,ze do jutra bedą wyniki
-
Mi i Szpotańska i ten lekarz z Łodzi wymienil wsrod badan, ktore mamy miec ze soba test HBA i fragmentacje... Z tego co czytalam, to jednak te badania sa istotne, bo np test HBA okresla zdolnosc laczenia sie plemnika z komorka jajową. W badaniu rozszerzonym moze byc wszystko ok, a jesli tu cos lezy, to nie wyjdzie. Tylko akurat HBA nie ma sensu jesli ruchliwosc plemnikow jest mala, wiec chyba lepiej zrobic najpierw te rozszerzone badanie, a pozniej reszte...
blair. lubi tę wiadomość
-
Już wyszłam. Jest pęcherzyk 17 mm na prawym jajniku. W sobotę podgląd i jak nie pęknie to zastrzyk.
przedszkolanka:), Lami, Beti82, Domi_tur, madziorek86, Ani0nka, OlivkowaMama, blair., Cytrynowy sok, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość