Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Beti u Ciebie to teraz nie wiadomo czy to resztki zastrzyku, czy już beta wzrasta 😊 bo chyba nie chciałas miec 10 dpo kreski o intensywności kontrolnej?
No teraz to taki najgorszy czas ,za 2 dni bedzie wiadomo na 100 %
Wiec mysle,ze oficjalnie moge w sobote powiedziec ,ze nic z tego hah
Nie bede Ci przypominac jaka mialas ładną kreske teraz chyba 8 dpo -
Meggs wrote:Nikodemko mój w Novum w Warszawie robił.
I Beti tak morfologia to te plemniki o prawidłowej budowie.
Jak tam w ogóle kiedy testujecie dziewczyny? Beti? Madziorek? Wiki? -
No właśnie Beti ja nie wiem gdzie Ty tą piekna kreske widziałaś te 8/9 dpo jak ja teraz na nią patrze i sama zastanawiam się czy ona tam jest czy nie 😋 także nie świruj! Jak jutro zciemnieje to to nie pregnyl cwaniaku 😋
-
Nie pocieszam sie Madzia bo ja mam moje ulubione teraz testy z allegro ,ktore wykrywaja bete u mnie ponizej 10
Na innych nie mam teraz nic-biel.Wiec tego hormonu musi byc juz malutko -
Meggs wrote:No właśnie Beti ja nie wiem gdzie Ty tą piekna kreske widziałaś te 8/9 dpo jak ja teraz na nią patrze i sama zastanawiam się czy ona tam jest czy nie 😋 także nie świruj! Jak jutro zciemnieje to to nie pregnyl cwaniaku 😋
ALe czuje lipe
Wczoraj byla ciemniejsza -
Słoneczko123 wrote:Odebrałam wynik homocysteiny i mam 6,7. Czy jest ok?
W ogóle to ta ginka więcej wierzy w to, że znajdę w ciążę niż ja sama.. Pęcherzyk już taki duży, a śluzu brak. Eh, przekreślam ten cykl.Słoneczko123, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Beti - to juz jest cien kreski ciazowej, zaden Pregnyl :*
Słoneczko - no cos Ty, masz piekny pecherzyk, nie ma podstaw do przekreslania cyklu! Wrecz przeciwnieGinka mowila, ze sluzu nie ma tez na obrazie usg czy po prostu nie widzisz go „na zewnatrz”?
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, to marsz do apteki po ten żel co dziewczyny polecają. A jak nie, to garść wiesiołka, dwie łyżki flegaminy rano i wieczorem i pełno picia. Cały czas woda woda. Pęcherzyk 17 mm, może rosnąć po 1 mm dziennie, do owulacji to 5-7 dni może być. Więc spokojnie, śluz się pojawi, ale można go wspomóc 😉Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti, luzik, jeśli dzisiaj 10 dni od zastrzyku, to 8 od owulacji prawda? Na sobotnie 100% testowanie jeszcze bym się nie nastawiała. Myślę, że spokojnie od soboty do wtorku czekamy na Twoje dwie krechy ciążowe 😊Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Uwaga, pytanie z serii durnych, ale jestem mało decyzyjna ostatnio. Hematolożka poleciła, żebym jechała zrobić te badanie do szpitala X, do którego rano będę jechała ponad godzinę autem w jedną stronę i w którym homocysteina i ten czynnik od heparyny wyniosą mnie 180 zł. Czy walić i jechać do szpitala Y, do którego mam 20 minut i badania za 145 zł?Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:Beti, luzik, jeśli dzisiaj 10 dni od zastrzyku, to 8 od owulacji prawda? Na sobotnie 100% testowanie jeszcze bym się nie nastawiała. Myślę, że spokojnie od soboty do wtorku czekamy na Twoje dwie krechy ciążowe 😊
-
Madziorek ja musze testowac bo biore heparyne.A ona dla mnie na wage zlota jest.Wiec nie moge jej marnowac nie wiedzac co jest grane.Jak jutro i w sobotr bedzie biel odstawiam heparyne.
LAami tez bym wybrala szpital Ymadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Lami pobierz tam gdzie masz bliżej - bo na homocysteine powinno się byc na czczo, nie ma sensu zebys sie meczyła głodna!
Madziorek ❤❤❤ czekam na dwie kreseczki! Z Beti te dwa Jezuski 😍Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za postawienie do pionu dziewczyny.
Nikodemko - dzisiaj miałam tylko takie krótkie usg, bo ginka spieszyła się do szpitala. Po prostu u mnie sucho jak diabli, dawno tak nie było.
Lami - u mnie w aptece ten żel tylko na zamówienie, kiedyś pytałam. Wiesiołka nie mam, ale chyba zaczne pić siemię.
Po prostu czuję, że przez ten stres nic z tego nie będzie. Ginka do mnie dzisiaj tak: w sobotę na kontrolę, jak nie pęknie to zastrzyk i jesteś w ciąży Aśka". Gdyby to było takie proste..
Beti i Madziorek - wierzę w Wasze siódme, szczęśliwe cykle!Lami, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość