Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:59
-
Beti82 wrote:No własnie jestem ciemna w tym temacie dlatego pytam hahah
Badanie rozszerzona kosztuje od 125-175 zł posiewy 2x 55 zł to nie jest zle.
Meggs a te posiewy wazne sa tak?
Gin Ci tak kazała czy sama robilas?
Moja nie kazala powtarzac .ALe kiedys jak byłam u innego w listopadzie to mowil,ze jakby nic nie wychodzilo to za kilka miesiecy lepiej jechac i zrobic lepsze badania.w kazdym razie nie wiem czy te posiewy jest sens szczerze powiedziawszy. U nas nic nie wyszło. Szczerze to u Ciebie zrobilabym tylko to badanie komputerowe nasienia. Do zapłodnienia już u was doszło więc te zdolnosci do polaczenia na pewno mąż ma w porzadku 😊
-
Beti82 wrote:No własnie masz racje.No nic musze to przemyslec hah
W tych podstawowych mam takie wyniki:
Ruch postepowy-73 % (>32 %)
Ruch całkowity- 81 % (>40 %)
Brak ruchu -19 %
Zywotnosc-92 % ( >58 %)
I tu niby jest ok
Ale nie wiem jak wygladaja wyniki w komputerowych Meggs jakie masz Ruchy ? hahahah tez tak opisane ?
Swoja droga wooow jakie mega wyniki 😊 -
Meggs wrote:Wiesz co, ja posiewów sobie nie robiłam nigdy, mój mąż je robił a propos badania nasienia. On miał takie zalecenie od urologa bo to ten mu zlecił badanie nasiena i posiewy. A u urloga swoja droga byl z czyms zupelnie innym
w kazdym razie nie wiem czy te posiewy jest sens szczerze powiedziawszy. U nas nic nie wyszło. Szczerze to u Ciebie zrobilabym tylko to badanie komputerowe nasienia. Do zapłodnienia już u was doszło więc te zdolnosci do polaczenia na pewno mąż ma w porzadku 😊
Czasem sie zastanawiam ,ze nic hahahha -
Meggs wrote:Tak samo mam ruch w tych naszych.
Swoja droga wooow jakie mega wyniki 😊 -
W rozszerzonych bylo tak:
Uplynnienie
Objetosc
Ph
Zabarwienie
Lepkosc
Aglutynacja
Koncentracja
Calkowita ilosc plemnikow w ejakulacie
Ruchliwosc - tak jak u Ciebie podzial
Morfologia
Nieprawidlowe glowki
Nieprawidlowe wstawki
Nieprawidlowe witki
Krople cytoplazmatyczne
Koncentracja komorek okraglych
Koncentracja leukocytow -
Beti, to jak macie z mężem jechać do Poznania, to ja Ci polecam naszą Panią Zagocką.
Pamiętaj, że badanie manualne jest lepsze niż komputerowe.
https://www.andrologia-wroclaw.pl/
U nas na wrocławskim wątku jest dziewczyna, która pracuje w szpitalnym labo i mówi, że ta Pani jest guru na całą PL jeśli chodzi o badanie nasienia.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:00
-
Magda - mbc wrote:Beti, to jak macie z mężem jechać do Poznania, to ja Ci polecam naszą Panią Zagocką.
Pamiętaj, że badanie manualne jest lepsze niż komputerowe.
https://www.andrologia-wroclaw.pl/
U nas na wrocławskim wątku jest dziewczyna, która pracuje w szpitalnym labo i mówi, że ta Pani jest guru na całą PL jeśli chodzi o badanie nasienia.
To nie wiedzialam -
.
-
.
-
Beti...? A Ty tak powiedz nam zanim wybierzesz miejsce gdzie zbadajcie męża, to czy coś Cię np. kłuje w jajnikach teraz? Albo cokolwiek się dzieje innego niż zwykle? A Madziorek, u Ciebie jak samopoczucie?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Beti...? A Ty tak powiedz nam zanim wybierzesz miejsce gdzie zbadajcie męża, to czy coś Cię np. kłuje w jajnikach teraz? Albo cokolwiek się dzieje innego niż zwykle? A Madziorek, u Ciebie jak samopoczucie?
To wszystko moze byc przez pregnyl wiec raczej nie biore tego pod uwage.
Dzisiaj test sikany 10 dpo ( 11 dni od pregnylu) juz tylko prawie niewidoczna druga kreska -wiec dupa