Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem 0,0% można
Ja akurat za piwem średnio przepadam, ale wino 0,0% sobie kupiłam
Nie widzę powodu, żeby się tego nie napić przy okazji jakiejś imprezki.
A na październikowym wątku to te co były wrogiem picia piwa 0,0% prawie zrobiły alkoholiczki z tych co tego 0,0% się napiją
0,5% bym się nie napiła na wszelki wypadek, kefirów i tak nie jadam, a sokami nie będę się przejmowaćMeggs, Lami lubią tę wiadomość
-
Dobra, to kupię sobie na wyjazd teraz takie 0,0. Bo też wpisałam kiedyś w internety i nawet na jakimś portalu, gdzie wypowiadał się lekarz odebrałam odpowiedź, że jak można nie wytrzymać tych kilku/kilkunastu miesięcy bez alkoholu, choćby "bezalkoholowego".
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ej, kiedyś Wam pisałam, że nażarłam się jabłek, a to już się zaczęła gorsza przemiana materii, i rano normalnie kręciło mi się w głowie. Jeszcze jak dorzuciłam do tego typową schizkę, to kaca jak po całej metaxie miałam 😁 Pewnie po prostu miałam niskie ciśnienie, ale człowiek czasami otoczony przez tych milion zakazów już zaczyna świrować.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
Moja piękna jodełka w kuchni prawie na finiszu 😍 Oczywiście przyjechaliśmy o 11 tylko się pokręcić chwilę. Aha...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d60e863f548a.jpgmadziorek86, sunshine03, blair., Wik89, Ani0nka, Słoneczko123, Meggs, Pestkaa, Cytrynowy sok, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualnyMadziorek super są, był czas, że były u mnie w biedrze. Teraz nie ma niestety, ale muszę poszukać w auchan w takim razie
będzie idealnie na drinkowanie
Póki co robiłam podobnie, bo woda gazowana+sok z jabłek tłoczony z wielkiego wora+mięta
Ale Ci bracia sadownicy mieli też inne smaki fajne właśniemadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Julia93 wrote:O właśnie, przez to właśnie ciąża tak mnie przeraża, że nie mamy wpływu na to co się dzieje. Do szału mnie to doprowadza że można tylko czekać... Straszne
Przedszkolanko jak się czujesz dzisiaj?leżę ciągle,bo się boję i boję się wizyty czwartkowej..
-
Przedszkolanko oby to było tylko przejściowe i nic groźnego :* niedługo wizytujesz!
A ja właśnie wróciłam do domu po kilku godzinach zabawy z 15miesięcznym szkrabem...I oczywiście od razu czarne myśli w głowie, i ten strach, o którym piszesz Meggs, czy kiedykolwiek będę matkąehh mam nadzieję, że się uda kiedyś. Ja jestem dokładnie w takim stanie, o jakim tu wyżej dziś pisałyście, starania zaprzątają moj cały czas, najgorzej od owu do okresu, to wyczekiwanie i strach przed kolejnym rozczarowaniem
nie mam ochotę na spotkania ze znajomymi, z rodzina, nie angazuje sie w prace i potem dzien przed deadlinem siedze do nocy zestresowana i zapieprzam, nie mam checi do czegokolwiek. Moj maz nie jest najlepszy w pocieszaniu choc wiem ze na swoj sposob sie stara, a przede wszystkim jest wiekszym optymista, co ma na mnie pewnie dobry wplyw. Ale latwo nie jest. I tak jak piszesz Lami, po 3 miesiacach ten czas staran zlewa sie w jedno...
Pestka super brzuszek
A Anionka sliczne ciuszki
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A ja musialam do Biedry po sledzia jechac .. Jej zjadlam i mi teraz dooooobrze.
Co do piw smakowych to ja uwielbiam u zamierzam pic , zwlaszcza w lato. Oczywiście mowie i tym 0%. Bez przesady, na cos jest te 0% zebysmy u my mogly cos miec z zycia.
Wina bezalko jeszcze nigdy nie probowalam.
Przedszkolanko czym Cie Polka tak wkurzyla? -
Narobiłyście smaka na drineczka 😀 Piję dzisiaj za Wasze zdrowie i maluszków 😉
Dziś w naszych kieliszkach https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2F8.allegroimg.com%2Foriginal%2F0ce362%2Fc2e543984727bb60a4138f37c708&imgrefurl=https%3A%2F%2Farchiwum.allegro.pl%2Foferta%2Fmonte-santi-la-perla-blue-nowosc-i7737533031.html&docid=ibbxOefKagP0RM&tbnid=OHQToHfKG-NG_M%3A&vet=1&w=310&h=527&source=sh%2Fx%2Fim 😀
Jejku, podwójna szansa, żeby chociaż z jednej owu się udało. Proszę Was o kciuki!Meggs, madziorek86, blair., sunshine03, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Sloneczko wspaniale wiesci po wizycie! super, udanych staran dzis
trzymam mocno kciuki!
Staranka już były, bardzo wymuszone, ale były 😀 Pozostaje czekać...Lami, Nona, Ani0nka, Pestkaa, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny