Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
moyeu lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja też bym nie wytrzymała
w Nowy Rok wpadłam na śpiącego męża do łóżka z prędkością światła, aż biedny z kolana dostał, zapaliłam mu światło nad głową i kazałam wypatrywać kreski
Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
XxMoniaXx wrote:Ja jak zobaczylam cien cienia to meza o 5 rano z lozka wywalilam po czym stwierdzil ze on tam nic nie widzi 👀👀👀
A ja później siedziałam z tym testem, wgapiałam się w niego i wypatrywałam. Na drugi dzień już był bardziej wyraźny bladzioch, ale nadal jak na wariatkę mąż patrzył. Beta wtedy 18.5. Później jeszcze 2 testy zrobiłam, jedną betę i dopiero USG
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mój w wigilię jak pokazałam mu bladziocha z bety 12 powiedział "skoro mówisz, że tam jest" 😁 Wytrzymałam 24 h od pierwszego testu 😁
Śnił mi się znowu dzisiaj mój synuś. Że się urodził i mi go zabrali i jak oddali to nie chciał ssać cyca. Ja mu dam! Chcę doświadczyć tego darmowego odsysacza tłuszczu 😁przedszkolanka:), madziorek86, Słoneczko123, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej.
Ja wczoraj sobie poplakałam troszkę,wzięłam no spe i poszłam spac . Nie chcialam psuc tu nastroju.
Słoneczko trzymam kciuki za Was i za bliźniaki bo tych jeszcze u nas nie ma
Madziorek piękne kreski już,bardzo się cieszę
Lami moja cyca tez nie chciala..a pozniej 3 lata oddać nie chciala😂
Monia ja na luteinie jestem od początku przez torbiel. Postanowilam brac 3x magnez i doraznie no spe az do wizyty..Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Madziorek - kreseczka pięknie ciemnieje ☺ Jeszcze raz gratuluję ❤
Przedszkolanko - kochana wizytę masz w czwartek? Wszystko będzie dobrze, maluszek rośnie i się rozpycha, dlatego odczuwasz te dolegliwości. Przytulam 😘
Nikodemko - nie wierz w karty, bo tak jak napisała Meggs my poniekąd sami przyciagamy to co bam się przytrafia. Musisz nastawić się pozytywnie na wszystko co Cię spotka, począwszy od jutrzejszej wizyty. Głowa do góry 😘 Trzymam kciuki ❤przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Madziorek - jaka krecha! Jejku, jejku! ❤️
Przedszkolanko - a moze dla Twojego spokoju postaraj sie isc wczesniej na wizyte?
Napisalam o tych kartach, ale to nie jest tak, ze ja w nie wierze i czekam az te wszystkie zle rzeczy sie spelnia, to dla mnie tylko i wylacznie zabawa. Chociaz tak jak Meggs napisala, podswiadomosc dziala wlasnym torem dlatego tarota stawiam raz na ruski rok, a karty anielskie, w ktorych wychodza same pozytywne rzeczy raz na tydzien, one pomagaja mi sie pozytywnie nastroic
I nie jest tez tak, ze ja jestem ciagle zalamana i mam zero wiary w to, ze mi sie uda zajsc w ciaze. Po prostu wylewam Wam moje zle mysli w momentach, w ktorych mnie ogarniaja, ale wierze i walcze dalej. Podejrzewam, ze najblizszy czas bedzie rozstrzygajacy i w koncu dowiem sie gdzie lezy problem, bo chyba najgorsza jest ta niewiedza.madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Madziorek, nie wiem czy się odważę haha Idę na wizytę we wtorek po świętach, to będzie chyba 11dpo, zobaczę co mi powie ginka czy da nadzieję czy nie. Wcześniej chyba nie zatestuję haha chyba, że mnie namówicie