Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przepraszam Was za milczenie, już pewnie nie nadgonie soboty.
My wczoraj przeprowadzaliśmy się po malowaniu do domu. Pomagałam trochę mojej Pani Ani w zrobieniu chaty na błysk, ale wiadomo, że bardzo ostrożnie.
Mam teraz masę prania, a gdzie tu pranie rzeczy dla małego... nawet proszku nie mam
Mąż dziś złożył komodę z przewijakiem. Zostanie jeszcze łóżeczko.
Na dniach realizuję zamówienie w Gemini, kupuję torbę do szpitala i kilka brakujących rzeczy dla malucha i w 37tc. grzecznie do szpitala na zdjęcie szwu
Madziorek, jeszcze raz gratulacje!Będziesz grudniówką?
Przedszkolanko, będzie dobrze! Leż grzecznie, bo leżenie naprawdę pomaga.
Nikodemko masz moje kciuki :*
Beti, jak się masz, lepiej?
Ja jutro rano wizytuję, mam nadzieję, że szyjka na swoim miejscu i w swoim rozmiarzeMoże damy radę zrobić usg 3trym., jak nie, to będzie 29.04.
madziorek86, przedszkolanka:), tęczova, Meggs, Pestkaa, blair., Wik89, Lami lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda kciuki za wizytę
My dzisiaj zamówiliśmy kanapę do salonu, żeby już powoli pozbywać się sypialni i robić pokój dla małejpo świętach nam przyjdzie. Też rozglądam się za komodą.
Dzisiaj w kolejce w sklepie pani dla mnie otworzyła nową kasę i zaprosiła jako pierwszą, brzuchol widoczny
No siema
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1088f565921.jpgmadziorek86, przedszkolanka:), tęczova, Meggs, Cytrynowy sok, Pestkaa, blair., Wik89, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex najadła się już przedświątecznie a nam tu ściemnia..
Tęczova mówiłam,że owu będzie szybko!
Magda leżę ile mogę
a Tobie zazdroszczę już tego prania, rozkładaniaja jestem na etapie "potwierdź płeć a coś kupię"
no i moja ovu przyjaciółka wysłała mi co ma po synie no i zakochałam się w sporej kupce
Nikodemko o której jutro wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 20:13
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Magda trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę!
jeeeeeeeeej 30 tydzień!
na kiedy masz termin?
Jak u mnie wszystko będzie dobrze szło - mając 3 kwietnia owulację termin wychodzi idealnie na 25 grudniaEwidentnie Jezusek, hehehe
Chociaż ja bym bardzo chciała Siostrę Jezuskahihiih
Termin mam na 23.06 - Dzień Ojca, ale ze względu na szew do szpitala idę między 3 a 7.06
Tęczova, ja chyba zaczynam być przerażona tym faktem💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda 8.06 piękna data, mam wtedy urodziny
Dzieci czerwcowe są spoko
To fotka sprzed obiadu, po południu więc nawet teraz większyJa tam się cieszę! A do wagi sprzed ciąży tylko +1 kg
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko - mam byc w szpitalu kolo 12.00, ale o ktorej mnie przyjmie to cholera wie...
Dziś kolejny raz robilam sesje dziewczynie, ktora jest niepelnosprawna, nie moze uzywac rąk, nog wlasciwie tez. 3 miesiace temu urodzila dziecko, to ostatnie chwile w ktorych daje rade utrzymac go jakkolwiek w rękach, ciezko to opisać. Ma synka, ktorym nigdy nie bedzie w stanie sama sie zajac. Wrocilam do domu taka... ogarnieta refleksja. -
Kurcze Nikodemko to faktycznie są skomplikowane relacje.. trudny temat. Hmm to niesamowite w pracy fotografa, że jesteś tak blisko tych, często obcych w zasadzie, ludzi i ich historii..
Już mocno trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Słoneczko, no to muszę Cię zacząć obserwować na ovu i motywować postami hahahja zaczynam mierzenie w niedziele pewnie, ale wykres prowadzę także w tym cyklu.
Alex sliczny brzusio
Magda Ty już tuż tuż! super
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
7 czerwca też piękny - wtedy moje urodziny 😁 Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Alex, piękny brzusio 😍
My po 4 h na basenie. Ale się z bejbikiem wypływaliśmy. Trochę mi żal saun i lodowej groty, a najbardziej solankowego jacuszzi. Dlaczego w zasadzie z jacussi nie można korzystać? Ono tak delikatnie bąbelkowane i wcale nie gorąca, wszystko ma ozonowaną wodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 22:10
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
10 czerwca też fajny - nasza rocznica ślubu
W tym roku już dwa lata
Magda - u Ciebie to już tak blisko do rozwiązaniaNiedługo będziesz tulić swoją Kruszynkę ❤
Wik - też Cie będę obserwować i motywować 😘
Pokłóciłam się z Emkiem... Aż się popłakałam 😞Wik89, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
Nikodemka, blair., Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
hahaha, ja nie wiem co Wy z tym czerwcem! Ja do tej pory nie miałam nic wspólnego z tym miesiącem i raczej nie znam czerwcowych osób, a tu proszę
W sumie to chcieliśmy czerwcowy ślub z piwoniami, ale wyszedł sierpniowy z różami angielskimi💙11.06.2019
💙 05.08.2021