Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - od Ciebie to bije taka pozytywna energia! Zazdroszczę nastawienia ☺
No dobrze, zatestuję, ale kiedy to nie wiem
Moja psychika jest słaba, dlatego trudno mi coś wyprzeć i się nie przejmować. Zawsze muszę się wypłakać, bo później jest lepiej.
Jajeczka się zapładniają, bo brzuch ciągle boli hahaha Wzięłam clo tylko dwa razy i od razu podwójna owulacja, co by było gdybym brała dłużej 😱
Wciagaj nas tu wszystkie!
Aaa, piękny suwaczek ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 12:36
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam, musi byc dobrze bo ja innej opcji nie biore pod uwage
Nikodemko teoretycznie on mnie przyjmnie gdziekolwiek. Ale dzisiaj póki co leżę,biore magnez i jest ok więc nie panikuję i mam nadzieję wytrwac do czwartku a wtedy godzine bede siedziec az mnie nie przebada z każdej strony ;p
Co do kart to pamiętasz jak nam wrózylas? I ja prosilam o dobre wrozby a zle zostawic zobie? Bo ja tez w to nie wierze,ale właśnie podświadomośc działa tak,że nie chcesz a gdzies tam myslisz o tym. A ja jestem pewna,ze jutro po wizycie bedziesz latała pod chmury i ta wizyta otworzy Ci nowe te najlepsze drzwi
Madziorek suwaczek piekny a męża reakcji jestem ciekawa
A jeszcze mam pytanie- które dwie mam na fb bo nie ogarnelam?😀Nikodemka, madziorek86, Słoneczko123, blair. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cytrynowa - ja tez czytalam ta ksiazke i jeszcze kilka innych, mam je na polce, bo maz dostal pod choinke od brata, ktory jest fanem tych wszystkich mowcow motywacyjnych. Na mnie niestety nic zadzialalo, mimo ze naprawde wierze, ze pozytywne nastawienie to wiecej niz polowa sukcesu
Tylko to chyba nie dla wszystkich jest takie proste...
Pamietam jak psycholog, do ktorej chodzilam powiedziala mi, ze wcale nie musze myslec pozytywnie, tylko znalezc sposob na przezywanie zlych chwil i nauczyc sie je „zamykac”. To bardzo wazne, zeby nie wprowadzac sie w wyrzuty sumienia przez to, ze nie potrafimy myslec pozytywnie, ja sama takie mialam. Nauczylam sie „zamykac” zle momenty i do nich nie wracac, ale niestety starania (nieudane) o dziecko, to taki... przewlekły zły moment, ktorego samemu nie da się „zamknąć” dopoki nie zakonczy sie sukcesem.
Po prostu kazdy musi znalezc na siebie jakis sposob, zeby byc jak najbardziej szczesliwymtęczova, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
No tak, wzloty i upadki, mną dzis na maksa hormony rzadza, poplalakam sobie dzis pare razy hahah masakra a to dopiero jakies 7 dni po owu. Niestety innych objawow poza placzem brak wiec chyba po prostu pms sie zaczyna grrr
Madziorek no to jutro masz dzien pelen emocji! Super 😍
Nikodemko trzymam kciuki za Twoja wizyte jutrzejsza! Mysle ze bedzie przelomNikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wik89, przedszkolanka:), madziorek86, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
A czy ktoras ze staraczek prowadzi jeszcze wykres na ovu?? Ja prowadze choc od dwoch miesiecy prawie nie mierzylam temp,., ale w kolejnym cyklu, czyli za tydzien, mam zamiar wrocic do mierzenia bo chce tez w koncu pojsc na monitoring cyklu u gin. No i szukam kompanki do zagrzewania do boju pod wykresami hahahII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova - niestety to nie ten lekarz, ale podobno tez dobry. No wlasnie, szkoda ze nie mamy tych wynikow, ale mysle ze od razu mnie nie polozy do szpitala, a maz ma badanie w srode... boje sie co jutro zobacze na usg, bo nadal mnie ciagnie ten jeden jajnik, mam nadzieje, ze ten „zbiorniczek” z plynem zniknal, a nie sie powiekszyl
Moze bedziesz miala podwojna owurobisz testy?