Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Magda - ktorego sierpnia braliscie slub?
Na te okrągłości zrobiliśmy sobie dzieckoTo nic, że trwało to prawie 1,5roku
przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
My będziemy mieć 21 lipca 1 rocznice ślubu, a w maju 10 lat razem 🥰 10 lat razem 1 rocznica slubu i jedno największe szczęście i Cud w drodze 🥰
Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Madziorek - moglas dla Nas nagrac jego reakcje
Magda - my bralismy slub 19.08, ale czeka nas dopiero 2 rocznica slubu i 8 lat razem. Zrobiliscie sobie najpiekniejszy z mozliwych prezentow! Mam nadzieje, ze ja sie wyrobie do rocznicy...madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja dolaczam do Moni i witam z katarem alergicznym ;p sezon się zaczyna u mnie i u Poli.
Nikodemka brała slub w dzień po moich uro,a to oznacza 2 dni imprezy😀
Nikodemko!! Zaciskam kciuki i jestem dzisiaj z Tobą! Pisz od razu po!!
Magda a Ty masz rocznice w urodziny mojego taty hihiuwielbiam te miesiące..
Madziorek wspaniałe chwile,czekamy na wyniki betyMagda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Madziorek czekamy na wyniki bety! Na bank będzie wysoka!! 😍
Dziewczyny mam pytanie, jak któraś z Was brała Prenatal Uno, to później przeszłyście na Prenatal DUO i brałyscie te dwie tabletki na jeden dzień? 😁 ja chcę to zacząć brać po skończonym 13 tygodniumadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Madziorek - moglas dla Nas nagrac jego reakcje
Magda - my bralismy slub 19.08, ale czeka nas dopiero 2 rocznica slubu i 8 lat razem. Zrobiliscie sobie najpiekniejszy z mozliwych prezentow! Mam nadzieje, ze ja sie wyrobie do rocznicy...
ja brałam ślub mając 27lat, więc zaczęłaś wcześniej💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
madziorek86, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziekuje dziewczyny ❤️❤️❤️❤️ Oby bylo tak, jak mowicie, bo nie usmiecha mi sie jechac 2,5h na wizyte i wrocic z kwitkiem... Stresior juz mnie zzera!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko kciukasy zaciśnięte
U nas 22 kwietnia 2 rocznica ślubu, a 8 czerwca w moje urodziny, 11 lat razemA znamy się od dziecka
Także jak łyse konie
Ja coś dzisiaj się nie mogłam obudzić. Normalnie czułam, że już nie śpię, ale nie mogłam otworzyć oczu i coś mi się śniło z 5 razy jeszcze. Tak jakby kontynuacja. I tak od 8 do 9To już zaczyna podchodzić pod lenistwo chyba
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko kciuki za Ciebie!!
Beti kochanie co tam u Ciebie? Odezwij sie do nas bo nam tęskno!
Wy to wszystkie takie staże macie! A u nas 9 czerwca pierwsza rocznica ślubu a 21 listopada czwarta rocznica związku! Ale jak wszystko dobrze pójdzie to na 4 rocznicę będzie kropek na świecie albo już prawie na świecie ❤
Arashe lubi tę wiadomość
-
Widzę, że wszystkie macie długie staże związku
ja po 10 latach i roku po ślubie postanowiłam, że tamten człowiek nie nadaje się do wersji "razem do końca życia" 😛 no to teraz trafiła kosa na kamień, w maju wybiją nam dwa lata razem, w grudniu braliśmy skromny ślub i kocham tego człowieka a czasem równie mocno nienawidzę 😂😂😂ale to jest to czego mi było trzeba :p nie ma dnia żebyśmy się wzajemnie nie temperowali, jak w fabryce kredek :p
tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:03
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:03