Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
09.08, teraz będzie 5 rocznica i 10 lat razem.Nikodemka wrote:Magda - ktorego sierpnia braliscie slub?

Na te okrągłości zrobiliśmy sobie dziecko
To nic, że trwało to prawie 1,5roku
przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
My będziemy mieć 21 lipca 1 rocznice ślubu, a w maju 10 lat razem 🥰 10 lat razem 1 rocznica slubu i jedno największe szczęście i Cud w drodze 🥰
Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Madziorek - moglas dla Nas nagrac jego reakcje

Magda - my bralismy slub 19.08, ale czeka nas dopiero 2 rocznica slubu i 8 lat razem. Zrobiliscie sobie najpiekniejszy z mozliwych prezentow! Mam nadzieje, ze ja sie wyrobie do rocznicy...
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Hej

Ja dolaczam do Moni i witam z katarem alergicznym ;p sezon się zaczyna u mnie i u Poli.
Nikodemka brała slub w dzień po moich uro,a to oznacza 2 dni imprezy😀
Nikodemko!! Zaciskam kciuki i jestem dzisiaj z Tobą! Pisz od razu po!!
Magda a Ty masz rocznice w urodziny mojego taty hihi
uwielbiam te miesiące..
Madziorek wspaniałe chwile,czekamy na wyniki bety
Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Madziorek czekamy na wyniki bety! Na bank będzie wysoka!! 😍
Dziewczyny mam pytanie, jak któraś z Was brała Prenatal Uno, to później przeszłyście na Prenatal DUO i brałyscie te dwie tabletki na jeden dzień? 😁 ja chcę to zacząć brać po skończonym 13 tygodniu
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Madziorek - moglas dla Nas nagrac jego reakcje

Magda - my bralismy slub 19.08, ale czeka nas dopiero 2 rocznica slubu i 8 lat razem. Zrobiliscie sobie najpiekniejszy z mozliwych prezentow! Mam nadzieje, ze ja sie wyrobie do rocznicy...
ja brałam ślub mając 27lat, więc zaczęłaś wcześniej
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
madziorek86, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziekuje dziewczyny ❤️❤️❤️❤️ Oby bylo tak, jak mowicie, bo nie usmiecha mi sie jechac 2,5h na wizyte i wrocic z kwitkiem... Stresior juz mnie zzera!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko kciukasy zaciśnięte

U nas 22 kwietnia 2 rocznica ślubu, a 8 czerwca w moje urodziny, 11 lat razem
A znamy się od dziecka
Także jak łyse konie 
Ja coś dzisiaj się nie mogłam obudzić. Normalnie czułam, że już nie śpię, ale nie mogłam otworzyć oczu i coś mi się śniło z 5 razy jeszcze. Tak jakby kontynuacja. I tak od 8 do 9
To już zaczyna podchodzić pod lenistwo chyba
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko kciuki za Ciebie!!
Beti kochanie co tam u Ciebie? Odezwij sie do nas bo nam tęskno!
Wy to wszystkie takie staże macie! A u nas 9 czerwca pierwsza rocznica ślubu a 21 listopada czwarta rocznica związku! Ale jak wszystko dobrze pójdzie to na 4 rocznicę będzie kropek na świecie albo już prawie na świecie ❤
Arashe lubi tę wiadomość
-
Widzę, że wszystkie macie długie staże związku
ja po 10 latach i roku po ślubie postanowiłam, że tamten człowiek nie nadaje się do wersji "razem do końca życia" 😛 no to teraz trafiła kosa na kamień, w maju wybiją nam dwa lata razem, w grudniu braliśmy skromny ślub i kocham tego człowieka a czasem równie mocno nienawidzę 😂😂😂ale to jest to czego mi było trzeba :p nie ma dnia żebyśmy się wzajemnie nie temperowali, jak w fabryce kredek :p
tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:03
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:03