Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, a czy bierzecie z mężem pod uwagę IUI lub IVF?
Moja przyjaciółka urodziła pierwsze dziecko w wieku 38 lat po IUI, bo miała jeden całkowicie niedrożny jajowód i po 3 latach starania się przystąpili do działania w klinice. Mam teraz małą chrześnicęmadziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja jestem po usg 3 trymestru, mały 1650 gram i jest na 60 percentylu.
A szyjka moje drogie ma 3,3cm! Szew daje radealex0806, Domi_tur, madziorek86, Lami, Meggs, Pestkaa, tęczova, Beti82, sunshine03, Słoneczko123, Wik89, przedszkolanka:), Ani0nka, blair., Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Ja jestem po usg 3 trymestru, mały 1650 gram i jest na 60 percentylu.
A szyjka moje drogie ma 3,3cm! Szew daje radeSuper!
madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda - mbc wrote:Beti, a czy bierzecie z mężem pod uwagę IUI lub IVF?
Moja przyjaciółka urodziła pierwsze dziecko w wieku 38 lat po IUI, bo miała jeden całkowicie niedrożny jajowód i po 3 latach starania się przystąpili do działania w klinice. Mam teraz małą chrześnicę
Co do in vitro to pewnie wtedy jak bede miec konkretna diagnoze dlaczego nie moge.Mysle,ze dopiero po laparo jakby cos wyszlo nie tak -
Madziorek, gratuluję ❤️❤️❤️
Magda, fantastyczne wieści. Możesz teraz wrócić do bardziej "aktywnego" trybu? Czy nadal pełna oszczędność?
Beti, tulę mocno, wiem, że ruszy do przodu. 😘Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Madziorek, gratuluję ❤️❤️❤️
Magda, fantastyczne wieści. Możesz teraz wrócić do bardziej "aktywnego" trybu? Czy nadal pełna oszczędność?
Beti, tulę mocno, wiem, że ruszy do przodu. 😘
Raczej dalej na spokojnie, ale myślę, że pozwolę sobie na ciut więcej. Oczywiście wszystko z głową💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Madziorek no piekny wynik! Gratuluję! ;*
Magda no kawał chłopa bym powiedziala 😀 szyjka piękna, więc teraz to juz z górki
Beti ja nie potrafię nic Ci napisać..wiem,że się stresujesz zapewne głównie przez wiek,ale jeszcze masz tyle szans i możliwości że skreslanie czegokolwiek jest wykluczone. Z tego co zrozumialam to pierwszy cykl na clo? Wiem jakie czujesz zawiedzenie bo mialam to samo a zaskoczylo za drugim. Poza tym pamiętaj,ze nie na darmo go dają na kilka cykli. No i prócz tego na endo są tez inne sposoby a i leki z tego co mi wiadomo. Więc wyplacz swoje, wydoluj a pozniej spinasz tyłek i walczysz bo i Twoja kolej na fiolecie bedzie lada chwila!
Nikodemko ja tez czekam na wiesci 😊😊
To jeszcze pokaze jaka pyszna babeczke wielkanocną zjadlam (nie powstrzymalam sie..)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1b45e5e9356.jpgBeti82, Słoneczko123, alex0806, tęczova, sunshine03, blair., Meggs, Arashe, Cytrynowy sok, Lami, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Martwi mnie jeszcze bol jajnika
Niby wyczytalam,ze przed @ to normalne ale mnie jakos nigdy jajnik przed nie bolal.A teraz sie czuje jak przed owu.
Jak @ nie przyjdzie do czwartku jade do poloznej na usg.
Tez czekam za Nikodemka
Magda bardzo sie cieszę. A jaka dlugosc jest max? -
Przedszkolanko nooo juz nie ukryjesz ,ze jestes w ciazy 😉
To byl 2 cykl na clo.Tak wiem,ze dostaje sie chyba na min 3 ale moja franca dala mi tylko dlatego,ze w grudniu byla biochemiczna inaczej ona nie daje bez hsg nawet na 1 cykl.
Teraz to juz sama chce to hsg -
No pewnie,ja myślę że podobnie jak u Nikodemko hsg u Was wyjdzie na najlepsze
i tęczowa ale ona to ten cykl zaciaza a Wy kolejny
Co do bolu jajnika to mnie bardzo często bolał przed @ i to zawsze lewy. Przebadany byl bo mnie martwil i wszystko ok wiec u mnie to taka uroda byla.
Co do brzucha to dobrze bo jutro jade na badania i mam zamiar wejść bez kolejki (tak,nie będę mila jak trzeba bedzie😂)tęczova, Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Beti rób HSG i wysęp od lekarza żeby Ci lamettę przepisał. CLO to lek "pierwszego wyboru" tak jakby. Zobacz, u mnie 2 razy zadziałał ale na krótko. A lametta od razu piękny pęcherzyk, jeden cykl. Wyśle Ci za darmo te tabletki, jak Ci tylko gin to zaleci
Przedszkolanko mówiłaś że u mnie to świąteczne przejedzenie a u Ciebie widać też święta się szybciej zaczęły;p już tego nie ukryjesz
Kurczę chciałabym zrobić sobie zdjęcie odkrytego brzuszka ale wyglądam jakby mnie ktoś skopał... niedługo moja siostra nam zrobi sesję brzuszkową na wakacjach jakoś to kurczę wszystko będzie trzeba zakrywac żeby nie straszyć widokiemLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie wiem co mam Wam napisac... nie umiem zebrac slow.
Wyszlam z najgorszymi wiesciami do tej pory. Ten lekarz twierdzi, ze najpierw musze usunac nadzerke, a pozniej kiedy bedzie sie goic zrobic operacje usuniecia miesniaka. I to nie laparoskopowo, nie wyluszczanie, tylko powazne operacje z ryzykiem usuniecia macicy. Mowi, ze miesniak jest duzy i zle ulozony, ze nie wie czy nie utrudnia zajscia w ciaze, ze moze tak byc...
Wstepnie umowilam sie na jutro na pobranie wycinka do badania z nadzerki, ale nie wiem co robic, naprawde nie wiem, opadaja mi rece.
Nie chce ryzykowac i wyjsc bez macicy, z reszta po tak inwazyjnej operacji rownie dobrze moge nigdy nie zajsc w ciaze przez nia sama... Z drugiej strony jesli to miesniak jest winien temu, ze nie wychodzi?
Brakuje mi juz lez, nie wiem co robic i dlaczego miusialo mnie to spotkac -
Nikodemko ja na pewno bym to jeszcze skonsultowała. To nie był ten super profesor którego polecała Ci lekarka prawda?
Na mięsniakach niestety sie nie znam wiec za wiele nie pomoge, jednak jezeli byłaby szansa usunięcia go laparoskopowo na pewno nie bawiłabym się w poważne operacje bo to zawszs ryzyko.
Co do nadżerki to ona Ci daje jakieś obajwy? Plamienia , ból? Jak wynik cytologii? Moja ginka uwaza ze jak nadzerka nie jest problematyczna i cytologia ok to nadzerek sie nie rusza i ja jej ufam. Po co sobie szyjke rozwalac bez koniecznosci? Nie sadze zeby na zajscie w ciaze miala ona jakiś wpływ.
Przykro mi jednak że takie wieści u Ciebie , 🙁 miałam nadzieje ze wrócisz zadowolona z fajnym planem działania a nie dodatkowo zdołowana. -
Nikodemko ja mysle ze miesniak jest temu winien ze nie wychodzi.
Wiem ze jestes zalamana ale masz plan !
Mysle ze majac miesniak moze utrudniac zajscie wiec ciazy nie bedzie.
Jak ci usuna macice tez ciazy nie bedzie. A
A jesli miesniak usuna , a ja watpie ze razem z macica to twoje marzenie sie spelni i bedziesz miec bejbika. Trzymam kciuki za każdą twoja decyzje i napewno nie zapomne o Tobie w modliitwie ❤
Trzymaj sie. Ja wierzę ze jesli wykonaja ci operacje to macica bedzie nienaruszona :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 14:49
Arashe lubi tę wiadomość