Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No Madziorek blizniaki na bank hahaha
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny witam sie na chwile, od dzisiaj do niedzieli mam ograniczony internet.. okresu brak ale bardO bardzo mnie boli okresowo wiec czuje ze zaraz przyjdzie niestety
smutno mi bo jakos liczylam na ten efekt hsg.. i martwi mnie co dalej nas czeka. No ale postaram sie nie zadreczac myslami.
Nikodemko trzymam kciuki!!!😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Madziorek - no i pieknie, beda pierwsze bliznieta na fioletowej stronie mocy
Kuzwa, kazali mi byc wczesniej, a teraz jest jakies opoznienie... siedze juz pod gabinetem, trzese sie jak galareta.
Wik - prawdopodobnie pod koniec cyklu bede czula to samo co ty, jesli nie wyjdzie po hsg. Ale Ty jeszcze nie skladaj broni :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 16:23
-
Jestem juz po, JAJOWODY DROŻNE!!! Obydwa czysciutkie, kontrast przeszedl bez problemu.
Moja lekarka miala racje. Doktor, ktory robil mi hsg (swoja droga super spoko) wszystko mi ladnie wyjasnial i przy badaniu moga podac maksymalnie 8ml kontrastu. Jesli jajowody sa drozne to wystarczaja 2ml (i tyle podano u mnie), a jesli kontrast ciezko przeplywa to stopniowo dolewaja. Dostalam tez antybiotyk na 5 dni.
Ogolnie kamien z serca!!!!
Beti, on mi powiedzial, ze mimo ze jajowody sa drozne, to szansa na ciaze przez najblizsze miesiace jest zwiekszona, bo wszystko jest tam „odswiezone”.
Bolu nawet nie bede opisywacale bylo warto.
przedszkolanka:), Słoneczko123, XxMoniaXx, Beti82, madziorek86, alex0806, Lami, tęczova, Domi_tur, reset, fiorella82, Meggs, Magda - mbc, Niezapominajka2, blair., Ani0nka, Pestkaa, Malinowa91, Anhydra, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny, chociaz tyle! Wkrecam sobie, ze to poczatek lepszych czasow
alex0806, madziorek86, przedszkolanka:), Ani0nka, Pestkaa, Słoneczko123, sunshine03, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Jestem juz po, JAJOWODY DROŻNE!!! Obydwa czysciutkie, kontrast przeszedl bez problemu.
Moja lekarka miala racje. Doktor, ktory robil mi hsg (swoja droga super spoko) wszystko mi ladnie wyjasnial i przy badaniu moga podac maksymalnie 8ml kontrastu. Jesli jajowody sa drozne to wystarczaja 2ml (i tyle podano u mnie), a jesli kontrast ciezko przeplywa to stopniowo dolewaja. Dostalam tez antybiotyk na 5 dni.
Ogolnie kamien z serca!!!!
Beti, on mi powiedzial, ze mimo ze jajowody sa drozne, to szansa na ciaze przez najblizsze miesiace jest zwiekszona, bo wszystko jest tam „odswiezone”.
Bolu nawet nie bede opisywacale bylo warto.
Mow jak boli chce wiedziec -
Beti - tzn nie wiem, mowil na to „płyn”, przy sono to chyba nie kontrast co nie? :d
Moze lepiej, zebym nie mowila haha. Mnie bolalo cholernie. Niby to tylko kilka minut, ale intensywne. Mialam taki moment zjazdu, ze w ogole nie slyszalam co ten lekarz do mnie mowi. No, ale bylo warto dowiedziec sie, ze to nie tu lezy przyczyna. -
Nikodemka wrote:Beti - tzn nie wiem, mowil na to „płyn”, przy sono to chyba nie kontrast co nie? :d
Moze lepiej, zebym nie mowila haha. Mnie bolalo cholernie. Niby to tylko kilka minut, ale intensywne. Mialam taki moment zjazdu, ze w ogole nie slyszalam co ten lekarz do mnie mowi. No, ale bylo warto dowiedziec sie, ze to nie tu lezy przyczyna.
Nie wiem myslalam,ze przy sono jest pianka haha Jezeli kontrast to zdjecie rtg robią a jak na usg bylo widac to chyba nie kontrast
Ale zazdro ,ze juz jestes po
Dobrze ,ze mam na swieta zapas alko to nie bede myslec hahah
To CO Monia pijemy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:31
-
Magdziorek beta zapiernicza pięknie, już więcej nie badam. Usg we wtorek? Będzie piękny pęcherzyk;)
Nikodemko mówiłam że będzie wszystko okjak nie miałaś zdjęcia rentgenowskiego to nie kontrast. Pod USG ci robili? Mnie też bolało jak cholera, ale później się zapomina i warto to ogarnąć żeby mieć czystą głowę
poród boli bardziej;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex - tak, mialam pod usg, to chyba plyn fizjologiczny
Dokladnie, do jutra zapomne o bolu i obudze sie z usmiechem. Bo niestety nie z kacem Beti
Musze wziac antybiotyk, chociaz przez 2 dni, tak mi kazal.
Najbardziej boli jak wstrzykuja ten plyn. Mnie ten lekarz ostrzegal o wszystkich mozliwie bolesnych momentach, pomagalo mi to. -
A no tak .To nadrobisz z piciem po swietach
ciesze sie bardzo,ze wszystko ok
Albo ja wypije dzisiaj za Ciebie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:41
Nikodemka lubi tę wiadomość