Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny życzę Wam wszystkim wesołych świąt! I przede wszystkim radości z nowego życia - tym, które już noszą je pod sercem i tym, które na nie czekają.
Mam nadzieję, że będę miała chwilę, żeby odezwać się po świętach.madziorek86, alex0806, Lami, przedszkolanka:), Beti82, Niezapominajka2, blair., Nikodemka, tęczova, Ani0nka, Pestkaa, Szczęściara, sunshine03, Słoneczko123, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Blair - ja chyba z bolu wcale nie oddychalam
Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy hsg - dostawalyscie po nim antybiotyk?
Zastanawiam sie czy go brac. Ogolnie slabo reaguje na antybiotyki, mimo lekow oslonowych... Z tego wszystkiego nie zapytalam go czy to az tak konieczne -
Kurcze... Moje ostatnie starcie z antybiotykiem to 2 tygodnie dochodzenia do siebie z żołądkiem i osłabieniem
Boje sie tez, ze cos namiesza mi w cyklu...
-
Nikodemka wrote:Kurcze... Moje ostatnie starcie z antybiotykiem to 2 tygodnie dochodzenia do siebie z żołądkiem i osłabieniem
Boje sie tez, ze cos namiesza mi w cyklu...
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Blair - ja chyba z bolu wcale nie oddychalam
Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy hsg - dostawalyscie po nim antybiotyk?
Zastanawiam sie czy go brac. Ogolnie slabo reaguje na antybiotyki, mimo lekow oslonowych... Z tego wszystkiego nie zapytalam go czy to az tak konieczneNikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko wspaniale wiadomosci!😊😊😊58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Dzieki Fiorella
Macie racje, wezme go, bedzie co ma byc... moze nie nic nie namiesza, najwyzej bede nieprzytomna.
Lami - dzialamy normalnie, to nawet wskazaneMamy zamiar zaczac od jutra. Zaluje, ze nie zapytalam tego lekarza o pecherzyk dominujacy. Wiem tylko, ze endo ma 7mm.
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko antybiotyk bierz Plus probiotyk tak jak dziewczyny piszą. Ja brałam że względu na powikłania po zwykłym HSG. Ale ja miałam wszystko w środku pocharatane. Przez miesiąc ledwo siadałam tak mnie rwało, o staraniach nawet nie było mowy. Jakbym się miała drugi raz zdecydować z tą świadomością to wybrałbym pewnie sono, albo od razu poprosiła o innego lekarza...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O kurcze Alex, wspolczuje... Dzialo sie cos jeszcze oprocz bólu?
Wzielam juz ten antybiotyk, probiotyk tez mam, moze nie bedzie tak zle.
Poki co mam lekkie brazowe plamienia, mam nadzieje, ze na tym koniec. -
Nikodemko nie chce straszyć dziewczyn przed hsg
jak chcesz to sobie zerknij do mojego pamiętnika bo opisałam tę rzeźnię. Krwawiłam, bolało, brałam antybiotyk i przeciwzapalne, przeciwbólowe.
Ale po tych wszystkich bojach, cierpieniach, stratach w końcu cudowne kopniaki dostaje od córeczki i zamiast spać bo już na oczy nie widzę to leżę właśnie i gadam do brzucha bo tak się ruszaNikodemka, fiorella82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵