Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami - wyslalam meza do apteki. O matko, jak ja uwielbialam ten lakcid 😍🍭
Ja mam wrazenie (od zawsze), ze moj organizm po prostu jakos nie radzi sobie z antybiotykami. Jestem mega oslabiona, senna, kreci mi sie w glowie i to tak, ze jestem nie do życia.
Domi - zaloze sie, ze obydwoje z Szymonkiem mielibyscie dożywotnie darmowe przejazdyMoze warto?
-
nick nieaktualnyTak dziewczyny, to TEN cykl!!! Mój pierwszy, wyczekany, będą seksy, będzie nadzieja:) Wracam do gry:) Tylko jestem chora, chyrlam jak stara lokomotywa i pocę się jak szczur, mam nadzieję że to nie wpłynie na jakość jajeczek, bo tak idealnie się prowadziłam przez te trzy miesiące. W sumie nie wiem czy antybiotyk by nie pomógł. Będę dziś u rodzinki, to może mnie przebadają i podlecza
tęczova, przedszkolanka:), Nikodemka, Arashe, blair., Ani0nka, alex0806, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Dzień dobry 😊
Nikodemko gratuluję! To teraz macie pewnie zwiększone chęci na starania, skoro są większe szanse 😆 trochę zazdroszczę tych seksów 😇 będzie ogień!
Meggs ja używam tego co Przedszkolanka - Jumper AngelSounds mini i jestem zadowolona ☺ są tez takie, w których są głośniki i nie trzeba zawsze słuchawek zakładać. Sprawdzałam, ten ma certyfikat, jest ok 😊 jest do niego apka i można nagrywać, ale ja nigdy jej nie używałam. -
Fiorella, super, że już z nami jesteś! 😊 Jajeczka dojrzewają prawie 3 miesiące, owulacja to efekt końcowy, na pewno antybiotyk im nie zaszkodzi. Teraz tylko stawaj na nogi byś na tę sexy nieskończone miała siły! 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:44
Beti82, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs apteka internetowa no. Ja chyba najtaniej znalazlam w Rosa czy jakoś tak
Fiorella doczekałas sie 😍😍
Współczuję przygod z autami. U nas tfu tfu do tej pory spokój i niech tak zostanie ale jak mnie mama rodzila to ich policja zlapala i mandat dostali! To jeszcze maluchem bylo😀
Monia i Nikodemko dużo sił i zdrówka na święta..
My za 1.5h idziemy świecić pokarmy,pozniej do dziadka na cmentarz a popoludnie mata na ogród i cwicze o!;p -
Dziewczyny wszystkiego dobrego na święta
Niech Wam rośnie
Fiorella super ,ze wracasz ale zlecialo -
Wesołych Świąt dziewczyny
Opowiem Wam,co wczoraj moja agentka zrobila 😂
Polka wrobila wczoraj moja siostre😀 od kiedy wie o braciszku mowi tak: mama ja powiem ze to dziewczynka i a pozniej powiem prima aprilis. No ok,niech jej tam bedzie 😀 siedzimy wczoraj,malujemy farbami i nagle mowi" mamo moge powiedzieć ciotce ze bedzie dziewczynka?" Moja sis tak podjarana,drze sie do nas "haa! Wygadala sie ,bedzie dziewczynka",sms do chlopaka od razu,Polka ja przekonuje ze to prawda-my sikamy😂 i ona ja wypytuje- ale nie brat? Na prawdę dziewczynka? Polka mowi,ze no na prawde a my lejemy. I nagle Polka "a prima aprilis,jest chlopczyk" no to ona nie uwierzyla bo to nie prima i sie smieje ze jaja sobie Polka robi ;p i w koncu Polka w smiech,sis patrzy na nas i pyta "to co w koncu bo juz A.napisalam"😂 a my ze chlopak 😂😂 ale tak nakrecila ze szok😂 dziadkowie lykna jutro ta dziewczynke jak nic😂😂
Słoneczko123, Lami, blair., Ani0nka, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Tak jak mówicie, postaram się namówić męża i fru nad morze 😀
Fiorella - ale super, że już wracasz do nas 😉 kuruj się i wracaj w pełni sił 😘
Przedszkolanko - a mnie jak mam rodziła to w tym stresie rodzice zapomnieli jak dojechać do szpitala (była ciemna noc) i zatrzymali się przy stojacym radziowozie i policja ich na sygnale prowadziła pod sam szpital 😀😀 haha
I wesołych Świąt! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 10:24
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hahaha, ale masz twardą sztukę z tej Polci i żartownisie 😊
Mam takiego lenia, że nie dzwonię nawet do mamy pytać, czy coś mam zrobić. Zrobię jutro rano chlebki na żurek i chyba sernik dzisiaj i koniec. Tylko jeszcze nic nie mam, biedronka nas pewnie pokona i zastane puste regały 😀przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kochane wesolych i spokojnych Swiat! 😘
Mam ograniczony dostep do internetu od wczoraj wiec malo mnie tu. Wracam w pon.
Witam sie w 2 dniu cyklu...wczoraj przyszedl okres
Nikodemko ciesze sie bardzo z wynikow Hsg, teraz dzialajcie! mamy teraz zwiekszone szanse przez pare cykli i tego sie trzymajmyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki o niee a wlasnie mialam pisac pod Twoim wykresem kiedy testujesz
-
Dzień dobry wszystkim, wróciłam do życia, po 3 dniach migreny i morzu wieczornych łez z bólu i bezsilności. Ciekawy ile teraz będę mieć przerwę.
Do tego jeszcze wizyta z córką na pogotowiu, bo brodę rozciela, wyglądało strasznie. Ale posklejali mi dziecko szybciutko.
Dzis nadrobienia w końcu w drodze do domu rodzinnego na święta. W tym miejscu każdej życzę wszystkiego najlepszego!
Nikodemko to nie pierwsza, a druga dobra wiadomość, jeszcze biocenza była pozytywna! Bardzo się cieszę
Madziorek, piękne bety! Może jednak podwójne szczęście
Właśnie się nam szlaban zamykał nad samochodem! A droga zajęta.. Ale stres
Gratuluję wszystkim Wam wizyt, dużo tych chłopców, ciekawe co u mnie...
Monia, jeśli masz podejrzenie, że między zębami to polecam nitkowanie po każdym posiłku! Ja tak mialam, że nawet mi się zrobiła przetoka i dali mu skierowanie na resekcje korzenia, a się okazało, że mam po prostu spora kieszeń zebowa i od kiedy po jedzeniu nitkuje to problem zniknął (już rok w ogóle nic tam nie czuje, a pobolewalo i promieniowalo). Spróbować nie zaszkodzi na pewno.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Wik
ale za miesiąc będzie już tak ❤️
Przedszkolanko niezła ta Twoja Pola
Od siebie życzę wesołych świąt no i pozytywów oczywiście staraczkom
Ja wizytuję we wtorek. Muszę pogadać o prenatalnych i się umówić bo to już czas, a znając mnie to przegapię 🙈
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️