Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
❤️❤️❤️❤️
I cyk- drugi trymestr 😁😊Meggs, Słoneczko123, sunshine03, Lami, Beti82, przedszkolanka:), Nona, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
A ja się obudziłam po 4 i tak leżę i cycki w ogóle nie bolą. Wstałam macam, ugniatam, no nic. Ja już łzy, panika, obudziłam mojego i mówię że na ip jedziemy bo mnie cycki nie bolą. Patrzy na mnie i mówi że oszalałam. Trzęsłam się ze strachu i już oka nie zmrużyłam. Godzina 7 cycki bola jak zawsze. Wyląduje w psychiatryku serio. Ah miłego święta kochane!
-
nick nieaktualnyMeggs skąd ja to znam
Ja ostatnio rano wstaje, mówię do mojego coś jest nie tak, brzuch mi wcale nie rośnie, powinien być już większy. Poza tym nie czułam żadnego ruchu, a zawsze czułam wieczorem, jak się kładłam. Mój mówi, że oszalałam.
Zjadłam na 2.sniadanie 😂 magnuma+kawę mały się uaktywnił, piszę do mojego, że alarm odwołany, bo mały się ruszył, a on że to on niedługo ze mną oszaleje 😂
I teraz ciągle mnie przedrzeźnia "popatrz, jaki mam mały brzuch, już 17tydzień, a prawie nic nie rośnie, na pewno coś jest nie tak" 😂😂😂 -
Hahaha, Meggs, to ja podobnie dzisiaj. 3 w nocy pobudka - bolą mnie cycki, czemu bolą, nigdy nie bolą 😂
Jestem oczarowana od wtorku ruchami malucha. Leżę czasami po 2 h i czekam. Wyczaiłam, że jak się zaczyna bąbelkować i coś mówię, to od razu przestaje. I hit, jak tatuś się położy przy brzuchu i przyłoży rękę (on ma strasznie gorące te ręce) to po kilku minutach w miejscu jego ręki mały pyka, tak jakby mu 5 przybijał. 😁przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wesołych Świąt dziewczyny
I chłopcy w sumie też
My od piątku u rodziców. Obecnie po śniadaniu, wygrzewamy się na działcemała aktywna, chociaż jak tatuś chce poczuć ruchy to zastyga
jutro jedziemy do moich dziadków, ale rodzina męża odpada bo tam grypa panuje ;/ i jakoś święta lecą. A w środę już wizyta
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:45
Lami, Beti82, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hahaha, tęczova, i jakie plany na najbliższe godziny? Wysyłacie rodzinkę na spacery?
Nikodemko, później wszyscy będą bawić Twoje bejbi, żebyś mogła odetchnąć 😉tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Nikodemka, Beti82, Słoneczko123, Meggs, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - w ktorym jestes dniu cyklu? Jest owu?
U mnie dzis 12dc i chyba wlasnie pojawilo sie troche plodnego sluzu. Dzisiaj tez bedziemy dzialac na skrzypiacym lozku.Beti82, tęczova, przedszkolanka:), blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
.
Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nona możesz powoli zacząć brać suple. A co w ogóle zamierzasz brać? Moja ginka kazała tylko wit. D 4000j i kwas foliowy, piję Miovarian. Poza tym biorę tylko magnez
U mnie dziś kolejny dzień z mdłościamijeśli to Cyclo-Progynova to już nie chcę tego brać. We wtorek ginka, ciekawe co powie.
Nona lubi tę wiadomość
-
.
Lami, Słoneczko123, Nona lubią tę wiadomość
.
Beti82, Lami, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”