Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik - to byl cykl na regeneracje, wszystko jest juz gotowe na ciaze i za miesiac bedziesz cieszyla sie z dwoch kresek, wiem to! :*
Tak jak mowisz, mamy teraz zwiekszone szanse, musi sie udac.
Ciesze sie, ze zrobilam te hsg, jestem teraz pozytywnie i bojowo nastawiona, wierze ze sie uda. Potrzebowalam jakiejs dobrej informacji. Teraz czekam tylko na piekna owulacje i bedzie ciazaNa monitoring nie moge sobie pozwolic, ale sprawdze proga w domiemanym 7dpo, a pozniej wespre sie zawirusowanym duphastonem od Domi.
Wam tez Wesolych Swiat dziewczyny! :* Staraczki niech nie zapomna pocałować męża przy jajku, a ciężarne niech złapią jakiegoś ładnego zajączka dla swoich pociech 🌸 -
Ja również Wam życzę Wesołych Świąt! I oby wszystkim spełniły się marzenia bobaskowo-ciążowe 😘
-
Życzę Wam radosnych, pełnych miłości, wiary i nadzieii Świat Wielkanocnych!
Ps. U Nas w drugiej dobie 6 dobrze rozwijajacych się maluchów❤Lami, Ani0nka, Beti82, blair., tęczova, Domi_tur, Niezapominajka2, Meggs, Nikodemka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Nona, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Kochane już teraz Wam złożę życzenia. Życzę Wam spokojnych pogodnych w gronie rodzinnym Świąt.. 😘😘
Miłego dnia dziewuszki. Tym którym blisko do owu miłego serduszkowania tym którym blisko do testowania dwóch kreseczek. Wracam do Was we wtorek😁😁Beti82, tęczova, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Malinowa cudownie
Niezle gromadka sie szykuje
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:45
Lami, blair., madziorek86, Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Monia - co to za paskudztwo sie do Was przyplatalo na same Swieta
Ja tylko chcialam zameldowac, ze przed chwila zrobilismy dzidziusia ☺️Lami, Meggs, Słoneczko123, przedszkolanka:), tęczova, Beti82, alex0806, XxMoniaXx, Ani0nka, Magda - mbc, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Monia
Nikodemko super 😀😀
Olivkowa ciekqwe kogo masz w brzuszku 😊
U nas rano się dowiedza 😀
Dzisiaj mialam zachcianke i bylismy w mc na mc flurry ;p no chodziło to za mną 1.5 tyg. ;p
Aa i dzisiaj poćwiczyłam!
Wesołych Świąt Kochane!! Spokojnych,oderwanych od codziennych zmartwień. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:45
przedszkolanka:), alex0806, Lami, Słoneczko123, Magda - mbc, Nikodemka, blair., Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Malinowa nadal u Was super drużyna
Teczova haha dobrze dobrze :d nasze JAJA tez poświęcone,jutro ogłoszonedzwoniła dzisiaj ciotka się dopytać o płeć mamę a oni nic nie wiedzą i w pon.ma do mnie dzwonić
Lami, tęczova, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sloneczko, to dobrze, wiesz ile tam sie teraz dzieje? Za chwilke zarodek bedzie sie zagniezdzal, niech pracuja!