Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko, nie moge doczekac sie Twojego testowania!
Teczova - no wlasnie, te domowe labolatorium jest chyba az za bardzo czule, musze sie przerzucic na jakies inne. Poki co mam tylko allegrowe horieny i wychodza negatywne.
Caly czas mam delikatne, brazowe plamienia po hsg, ale dzialamy.
Ten moj sluz jest przedziwny, mam wrazenie, ze to jednak nie jest plodny, tylko jakies oszczyszczanie po tej droznosci...Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Czekam cierpliwie do wtorku do wizyty. Jak gin powie, że jest nadzieja to zatestuje w środę. Nawet testu nie mam, a już bym sobie siknęła haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 20:59
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja będę miała pod koniec kwietnia wizytę i będę miała cytologię, wtedy pewnie ginekolog sprawdzi szyjkę. Ciekawe jak u mnie to wyglada bo dużo chodzę a czasem pokłuje mnie brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 22:03
-
Blair - zapraszam do Nas. U Nas jest zawsze żurek w chlebie i ja jako jedyna w domu wole zjesc ten chlebek niż żurek 😂
Mi juz wjechala herbatka Verdin, stopien przeżarcia osiagnal apogeum!Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Wiecie, ze narzeczona brata mojego meza obrazila sie na swoje 6-miesieczne dziecko, ze cala noc plakalo i sie nie wyspala i w zamian za to caly dzien nie karmila go piersia i sie nim nie zajmowala? Mowie serio. Mega afera sie z tego zrobila, tesciowa jej pocisnela i jest klotnia :d
-
Niezapominajko, troche to pocieszajace, bo juz sie balam, ze tylko z nia jest cos nie tak... Ma 28 lat i podejrzewamy, ze ma jakas chorobe psychiczna i to calkiem serio. Niestety sama w sobie nie widzi problemu.
To byla „kontrolowana wpadka”. Brat mojego meza myslal, ze dziecko naprawi ich zwiazek i jej glowe, niestety wyszlo na odwrot. Szkoda tego dziecka... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:45
Biegającą-mama, Nikodemka, Ani0nka, Słoneczko123, madziorek86, blair., Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominjako mam to samo co ty ! Sama żurek ugotowałam i tak mi smakowała jak nigdy, a po za tym co raz się zastanawiam z ta szyjka, wodami itd a się dobrze czuje, brzuch nie boli... oj głupie my :p
Anionka ja z synkiem w ciazy biegałam UWAGA codziennie cała ciąże , do tego codzienny spacer tez byl i wogole nic mi się szyjka nie skróciła, wręcz przeciwnie była długa i za mocno umięśniona przy porodzie wiec o te chodzenie możesz być spokojnaAni0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
A u mnie 18 tydzień się zaczął - ten suwaczek coś się spóźnia .. ostatnio byłam na wiZycie na prenatalnych 4 tygodnie temu a kolejna to połówkowe za miesiąc wiec trochę poczekam.
Powoli zaczynam czuć ruchy ale tylko wieczorem jak już usiądę, bo w pracy to cały czas się coś dzieje to bym pewnie nawet nie Zauważyła
Przedszkolanko, zazdroszczę Ci tych ćwiczeńMnie tez kusi raz na dwa trzy dni coś porobić ...
Meggs ja tez mam ten detektor Angelika sound mini, kupiłam w aptece u mnie w mieście za 99zl tylko u mnie dopiero pod koniec 11 tygodnia coś zaczęło wyłapywać wcześniej bym nie kupowałaNiezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:U mnie przeżarcie osiągnęło stopień, w którym chodzę do drugiego pokoju upuścić gazów, bo nie chcę siedzieć w zatrutej atmosferze 😂😂😂
Dzięki Magda, cytologie miałam Raz miesiąc temu i jeszcze nie odebrałam wyników 😒 niepoważne.
Blair w swoim domu zawsze będziesz mogła nową tradycje zacząć 😊 kwaśny żur to coś, czemu zawsze mówię stanowcze TAK 😀
Cytologia nie ma tu nic do rzeczy, trzeba zrobić wymaz z kanału szyjki macicy z biocenozą
Ja w 1 trym. miałam robioną MUCHę plus kanał szyjki i potem już tylko kanał. Teraz też mam sprawdzany wyłącznie kanał.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ani0nka wrote:Ja będę miała pod koniec kwietnia wizytę i będę miała cytologię, wtedy pewnie ginekolog sprawdzi szyjkę. Ciekawe jak u mnie to wyglada bo dużo chodzę a czasem pokłuje mnie brzuch
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021