Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez widzialam te czekoladowe telegramy, fajne to jest
U mnie jak zwykle wielka niewiadoma. 13dc, myslalam, ze mam dni plodne, ale poki co sluz zanikl, szyjka nisko i zamknieta, wyglada na to, ze znowu poczekam sobie na owulacje... Mam nadzieje, ze nie az tyle, co w ostatnim cyklu. -
blair. wrote:Super pomysł, na pewno bardzo się ucieszą!
Moja koleżanka zrobiła coś w tym stylu https://tralala-studio.pl/pl/glowna/107-puzzle-serce-bedziesz-tata-babcia-dziadkiem-.html
Albo są też te telegramy czekoladowe np. Chocolissimoblair. lubi tę wiadomość
-
My chyba ciut przecięliśmy z „było”, bo trochę brzuch mnie teraz pobolewa i już mi się schiza załącza 😪
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:45
Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A ja nie widzialam bociana, owulaki negatywne, sluzu nie ma i naszly mnie znowu zle mysli i stracilam wiare, ze kiedys zajde w ciaze, nie umiem tego od siebie odpedzic. Mam nadzieje, ze jak juz bede miala pewnosc, ze ta owulacja przyszla zrobi mi sie troche lepiej...
-
Tęczowa ten bocian to znak 😋 mam nadzieje ze podziałaliście wczoraj zeby coś Wam przyniósł 😊
Nikodemko a jak miałaś hsg to zrobili Ci jakiś podgląd co tam się dzieje w jajnikach? Wiesz, owu znowu może być troche później niz w 14 dc... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:06
-
rzepakowepole wrote:A nie może odpuścić tej imprezy po prostu? To chyba naturalne w tej sytuacji.
-
Beti będzie dobrze i tak dasz radę nawet jeśli pójdzie na tą imprezę ❤️ On tez się stresuje i może tak chce odreagować, nie mam pojęcia
-
Ani0nka wrote:Beti będzie dobrze i tak dasz radę nawet jeśli pójdzie na tą imprezę ❤️ On tez się stresuje i może tak chce odreagować, nie mam pojęcia
Ja dziekuje bardzo za takie odreagowanie
No zobaczymy jutro ,moze przemyslał.On czesto tak ma ,ze cos powie a pozniej pomysli
Bo jak to mowil to z taka dumą ,ze on pić nie bedzie hahaha -
hej witam sie po świętach.ja dentysty przestałam sie bac jak trafiłam na mojego obecnego.super ma podejscie miły przystojny delikatny.dba o pacjenta.i chyba musze go odwiedzic chodz wizyte mam za dobry mc.bo cos czuje ze zab tyle nie wyrobi do wizyty.od poniedziałku do soboty bolal mnie zab który jest do wyrwania bo juz byl robiony kanalowo u starego dentysty i nie do konca dobrze byl wypełniony i cos dzieje się na kosci już.wiec mam wybór robiebnnie go na nowo lub wyrwanie ale jestem za wyrwaniem wedlug jego sugestii
-
Beti - postaraj sie nie myslec o tym hsg, a przynajmniej o bolu, tak jest lepiej, wiem co mowie
Bardzo stresowalam sie diagnoza, ale staralam sie nie zastanawiac czy bedzie bolalo czy nie, bo chyba bym tam nie weszla.
Meggs - wiem... ale martwi mnie troche, ze tak mi sie wszystko poprzestawialo ;( Naprawde w kilku ostatnich cyklach mam te owulacje coraz pozniej i co miesiac inaczej, nie wiem czy tak powinno byc. Podczas hsg powiedzial mi tylko, ze ladne endometrium jak na 10dc, bo mialo 7mm. O jajnikach nic nie mowil, ale wydaje mi sie, ze sama widze na zdjeciu usg dominujacy pecherzyk w prawym jajniku, choc pewnie mi sie wydaje... -
Nikodemka wrote:Beti - postaraj sie nie myslec o tym hsg, a przynajmniej o bolu, tak jest lepiej, wiem co mowie
Bardzo stresowalam sie diagnoza, ale staralam sie nie zastanawiac czy bedzie bolalo czy nie, bo chyba bym tam nie weszla.
Meggs - wiem... ale martwi mnie troche, ze tak mi sie wszystko poprzestawialo ;( Naprawde w kilku ostatnich cyklach mam te owulacje coraz pozniej i co miesiac inaczej, nie wiem czy tak powinno byc. Podczas hsg powiedzial mi tylko, ze ladne endometrium jak na 10dc, bo mialo 7mm. O jajnikach nic nie mowil, ale wydaje mi sie, ze sama widze na zdjeciu usg dominujacy pecherzyk w prawym jajniku, choc pewnie mi sie wydaje...
Uwierz mi po takim czasie starania juz same czytamy usg hahaha
Staram sie nie myslec ale bez alko ciezko
Wzielam sobie relanium ,przy okazji sprawdzam jak dlugo dziala -
Beti - ja na zdjeciach usg z monitoringow od mojej lekarki naprawde wszystko widze
Ona mi zawsze pieknie opisuje co gdzie jest i jak wyglada podczas usg, czasem sama mnie pyta czy widze pecherzyk dominujacy, jakby mnie uczyla
Po hsg bym pewnie wszystko wiedziala gdybym miala sile w trakcie poprosic go o sprawdzenie jajników 🙈
W kolejnym cyklu ide na monitoring, bedzie wszystko jasne i w razie gdyby cos bylo nie tak, to zrobie z tym porzadek...Beti82 lubi tę wiadomość