Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Sloneczko podziwiam, sikalabym na test krzakach pod apteką😂
Dla Was siknę jutro haha 😀 Mam tylko jeden test i on musi być SZCZĘŚLIWY!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 14:17
Domi_tur, Beti82, Cytrynowy sok, Ani0nka, tęczova, Wik89, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
No i bedzie słoneczko szczesliwy.Wysikasz 3 kreski hahah bo to blizniaki
Słoneczko123, Domi_tur, tęczova lubią tę wiadomość
-
Witam się po świętach. Czy tylko mi się nic dzisiaj nie chce??
Beti kochana nie ma co dyskutować z mężem bo i tak zrobi po swojemu. Nie myśl o bólu zrelaksuj się😊😊. Ja się cały przyjazd zarlam z małżem tak mnie denerwuje że jeszcze chwila i go ubije 😂 😂 dobrze że dziś jedzie to odpocznę.
Słoneczko piękne wieści. Oby ginka miała rację. Tylko wrożenie z grubości endo słabe. Dobrze że daje nadzieję ale brałbym to na chłodno. Tak jak napisałaś za dwa dni powinno wszystko widać czerwono na białym. Oby szybko wyszły dwie kreseczki.
Edit. Właśnie doczytałam kciuki za jutrzejszy test 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 14:24
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro- ona powiedziała, że endo bardzo grube i wszystko wygląda ładnie. Moje mdłości ją zaciekawiły haha ale dała dupka to powinny minąć. Biorę to bardzo na chłodno, bo nie chcę sobie robić niepotrzebnej nadziei.
-
Mi na zestawie acard + heparyna tez znacznie mniej siniaków. Tak to wyglądałam jakbym z wojny wróciła cala w siniakach zawsze byłam.
Słoneczko a co do mdłości to po dupku będzie raczej gorzej niż lepiej, moja ginka mówiła że po nim mdłości to mogą się pojawić 😊
W ogóle pytanie do dziewczyn w ciązy co były na dupku. Jaką bralyście dawkę? Bo ja przy plamieniach brałam 3x1 , teraz gina do 12 tyg kazała brac 2x1 i się zastanawiam czy to nie za mało? Czy zmniejszenie dawki nie zaszkodzi? -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Dziewczyny na acardzie czy Wam też robią się siniaki takie wielkie i czarne? Wygląda jakbym się biła z moim 😂 😂 😂
nie robiły mi się siniaki wcześniej i teraz też nie
chyba że solidnie gdzieś uderzyłam to wiadomo, że bez siniaka się nie obyło
Jedynie po pobraniu krwi mam teraz zawsze taka większą czerwona kropkę, a kiedyś zero śladu.
Natomiast jak się skaleczyłam w palucha to nie było widać różnicy za bardzo w krwawieniu
Słoneczko trzymam kciuki, żeby pozytywny scenariusz się spełnił
Beti dużo siły i odwagi! Jesteś dzielną babeczką, dasz radę z hsg! To tylko kilkanaście minut z życia, a duży krok do przodu!Beti82 lubi tę wiadomość
-
Arashe tak ten sam. Tylko wczesniej mi stukal po tych zebach i zaden nie reagowal. Wszystkie zdrowe. Wtedy mnie bolal a nie rwal. Dokladnie ktory to zab to sie okazalo dopiero w wielka sobote. Bo zaczal reagowac na stukanie i temp choc i tak promieniowal na inne. No a rwac zaczal w pt.
-
Wik - zawsze masz faze lutealna tej dlugosci czy tylko w cyklu z hsg byla taka krotka? Hsg moze namieszac w cyklu (nie wiem jakie jest medyczne wytlumaczenie) i @ moze przyjsc wczesniej. Z tego co czytam, to u wielu dziewczyn okres po hsg pojawil sie 3-4 dni wczesniej niz zazwyczaj. Ja na Twoim miejscu postawilabym tez na monitoring, zeby sprawdzic czy na pewno wszystko jest ok z owulacja
Sloneczko - ale nam jutro dostarczysz emocji! Bardzo, bardzo mocno bede trzymac za Ciebie kciuki :* I ja Cie absolutnie nie nakrecam, bo sama nie raz mialam „ciazowe” endometrium, „ciazowy” progesteron, a nic z tego nie bylo, ale po prostu wierze, ze pierwszy cykl ze stymulacja i ginka, ktora pozytywnie nastawia, to bedzie to
Meggs - w tym cyklu dzialamy naturalnie, zbadam tylko progesteron w momencie, w ktorym bede obstawiac, ze jestem 7dpo. Chetnie poszlabym na monitoring, ale zwyczajnie mnie nie stacW maju ide na pewno i porozmawiam z ginka o stymulacji, chcialabym sprobowac wszystkiego, co mogloby pomoc, bo podobno 3 miesiace po hsg sa najbardziej „płodne”, nie chce tego zaprzepascic. No i oczywiscie jeszcze ten wynik badania nasienia bedzie istotny...
Teczova - kurcze, nie pocieszylas mnie z tym clo
Beti - no i wlasnie tak to jest z tymi chlopami... Niby tez przezywaja starania, ale wydaje mi sie, ze nie do konca zdaja sobie sprawe z naszych emocji. Wlasnie poklocilam sie z moim, bo zobaczylam, ze nie ubywa mu tego Fertilmanu wcale.Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, dzieki za info, no wlasnie zazwyczaj moja faza lutealna to 13dni, dlatego zmartwilam sie ze ten okres tak przyspieszyl i uznalam, ze moze owu nie bylo i pecherzyk nie pekl.. ale jesli jest tak jak piszesz to moze faktycznie przez hsg mi sie skrocilo. Powiem Wam ze tez troche bardziej mnie bolalo 1 dnia okresu niz zwykle, mysle ze to po hsg tez efekt. Szkoda ze brak efektu w postaci dwoch kresek
Aha moj maz tez bierze (od niedawna) fertilman jak chce (w ogole sam sobie wymyslil dawke, stwierdzil ze 2x2 czyli tak jak jest napisane na ulotce to za duzo i łyka 2x1 i to tez nie zawsze... bo czasem mu sie zapomina... 🤣).
Beti kciuki! Kochana no rozumiem ze jest Ci przykro, ze maz wychodzi, ale moze chcialabys pojsc na jakis babski wieczor z kolezanka (zeby oderwac mysli, np do kina) i tym sposobem bedziesz sie mniej stresowac? Jakbys była z mezem w domu to moze byscie o tym rozmawiali i tylko niepotrzebnie bys sie na tym skupiala?
Sloneczko nie moge sie doczekac Twojego jutrzejszego testowania!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, Nikodemko u mnie było to samo z suplami. Gin zalecił dla męża Fertilman 2x2 , to mój stwierdził ze zglupiał i to nieludzka dawka 😁 brał 2 dziennie i to też nie codziennie. A jak zrobiłam test i był cień drugiej kreski to suple odeszły od razu w niepamięć. Tak to jest z facetami. A to że ja biore po 10 tabsów dziennie i zatrzyki to przeciez nic ☺
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Byłam jednak dzisiaj na szybkiej wizycie u mojej lekarki. Sprawdziła szyjkę, powiedziała, że bardzo długa (6 cm prawie) i między nóżkami nic nie dyndało! Pani doktor zaczęła się śmiać, mówi "ja widziałam coś ostatnio między nóżkami? To jak widziałam, to teraz nie widzę tego" 😂 Ale mam potwierdzić w piątek na połówkowych.
Cytrynowy sok, Wik89, Meggs, Ani0nka, Magda - mbc, Beti82, przedszkolanka:), sunshine03, blair., Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami ale czad, ja myślałam że na tym etapie to płeć już bardziej pewna będzie;) jak mi jutro na wizycie mała zamieni się w syna to chyba padnę ze śmiechu;p chociaż najważniejsze żeby zdrowe
Słoneczko trzymam kciuki za twój teścik. Coś czuje w moczu że to to;)
Ja coś słabo ogarnialam co piszecie, bo dopiero do domu wróciliśmy od rodziców. Padam po obiedzie zaraz i już do wieczora nie wstaję.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko - entuzjazm cholera wziela. Moze gdybym wiedziala kiedy bede miala owulacje i czy znowu nie bedzie takich zawirowan jak w poprzednim miesiacu, byloby mi latwiej sie nakrecic
W ogole ten weekend w towarzystwie polrocznego dziecka slabo na mnie podzialal. Jeszcze bardziej chce miec swoje i jeszcze bardziej bede rozpaczac przy kolejnym okresie... Naprawde czasem nie mam juz na to siły.