Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex - masz racje, zajrze
Ja tez zniose wszystko, zeby tylko poczuc takie kopniaczki! Pozdrów brzuszek od cioteczek
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko - jejku jak się cieszę, że u Ciebie wszystko drożne 😍 teraz do dzieła! I w najbliższym czasie chwalisz nam się tutaj dwoma kreseczkami 😀
Miałam dzisiaj kupić test, ale mieliśmy (znowu!) dziś przykrą sytuację i zapomniałam. W skrocie jesteśmy bez auta przez najbliższy miesiąc może dłużej. Mieliśmy po świętach jechać nad morze i lipa. Płakałam już dzisiaj z bezsilności. My nie mamy tygodnia spokoju, cały czas coś. Już sie zastanawiam czy ktoś nie rzucił na nas jakiegoś uroku.. od przeprowadzki do mieszkania cały czas kłody pod nogi.. 😞
Ale dziś czuję jajniki..Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Sloneczko ❤️ W którym jestes dniu cyklu?
Wiem co to znaczy miec dlugo gorszy czas, ale ciaza wszystko naprawi
A może pociągiem nad morze? Rzucic to wszystko i o niczym nie myslec? -
nick nieaktualny
-
Słoneczko, mój małż w niedzielę przekroczył prędkość znacznie w terenie zabudowanym (a w zasadzie jechali za nami i czekali z zatrzymaniem aż miniemy tabliczkę terenu zabudowanego), w związku z tym zatrzymali mu prawko na 3 miesiące, odbierze je 14 dni przed moim porodem... Nie wiem czy może być gorzej 😂 oczywiście nasz wyjazd nad morze przepadł 🙈
Nikodemko, cudowne wieści❤️ ale nic więcej nie mówię, żeby nie zapeszyc❤️😘 -
Domi - współczuję, i to jeszcze w tak ważnym dla Was momencie.. Teraz niestety tak robią, że z nienacka zatrzymują i bach po prawku. Nam mechanik zmył jakąś tabliczkę i nie chcą nam podbić przeglądu. M. ma teraz urlop, a później jak bedzie zmieniał pracę to już nie dostanie. Także jak yeraz się gdzieś nie wyrwiemy to musimy czekać do przyszłych wakacji..
-
nick nieaktualny
-
Babcia zawsze mówi "jak nie urok to sraczka"😂 zawsze musi być coś 😂
W naszym przypadku to miał być ostatni wyjazd we dwoje plus pies, trochę mi przykro, że nas ominie ostatni beztroski czas... Ale z drugiej strony już na wydmach byśmy się nie bzykali bo ciężarnej nie wypada, piwa nie mogę, biodra od chodzenia bolą, chyba w domu więcej atrakcji mnie czeka :p
A Wy wsiadajcie w pociąg albo uśmiechnijcie się do znajomych z autem i korzystajcie!Lami lubi tę wiadomość
-
Domi - bzykanie na wydmach haha
Ja jeszcze moge, moze nadrobie za Ciebie
A z tym prawem jazdy wspolczuje... Mój juz kilka razy byl o krok przez punkty.
-
nick nieaktualny
-
Domi, się uśmiałam z atrakcji nadmorskich nie do zrealizowania przez ciążę 😂 Masz, rację, lepiej siedzieć w domu. Dobrze, że tylko trzy miesiące, zleci szybko. A mały Szymuś niech siedzi grzecznie do terminu w brzuszku 😊
Fiorella, to już ten cykl? Zaczynacie?Domi_tur lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Fiorella - no wlasnie?? Starasz sie juz z nami?
Tak jak myslalam, po antybiotyku czuje sie jak wrak czlowieka, to beda ciezkie swieta... -
Nikodemka, koniecznie, tak jak pisała Magda - sanprobi. Są droższe, bardziej rozbudowane wersje i tańsze. Ja jeszcze zawsze dokładam "smak dzieciństwa", czyli te małe zawiesiny "lakcid" chyba 😉Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero