Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie moja mama sie na mnie wydarla, ze powinnam znalezc sobie inny cel w zyciu i pogodzic sie z tym, ze nie bede mogla miec dzieci. Tego mi bylo trzeba...
-
Tylko nie bylo zadnej klotni, po prostu na sie na mnie wydarla jak bralam tabletke przeciwbolowa. Czuje sie beznadziejna, naprawde. Chyba mnie to przerasta.
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Meggs a Ty wybrałaś już szpital? Ja mysle o prywatnej klinice, ale boje się, że finansowo mnie zabiją...
Teściowa powiedziała co prawda że jak chce to moge rodzić prywatnie w szpitalu Medicoveru ale nie jestem przekonana.
A Ty gdzie planujesz? O jakiej klinice myślałaś?
Nikodemko, Twoja mama na pewno tak nie myśli i powiedziała to złości zapewne 🙁 nie mniej jednak wiem ze jej słowa mocno Cie dotknęły! Nie jest to jednak prawdą i będziesz wspaniałą mamusią 😊 -
nick nieaktualnyAni0nka cena porodu prywatnie przynajmniej w Wawie jest spora
i to jak patrzyłam ostatnio wzrosły te ceny w medicoverze. Jest chyba 9tys za poród sn i 11tys za cesarkę ze wskazań medycznych
A jak się okaże, że trzeba zostać dłużej w szpitalu to koszty wyjdą rzędu 20tys.zlotych
-
nick nieaktualny
-
My już po researchu wózkowym
Upatrzyliśmy sobie 2 modele. Zależało nam głównie na tym, żeby się mocno składał (mamy mały samochód na razie) i żeby miał pompowane koła. Jest tego multum i tak naprawdę w większości różnią się ceną jedynie plus marką
Skłaniamy się ku temu modelowi z Baby Design Husky. Super się składa, ma dodatkowy taki stabilizator z tyłu na krzywe podłoże, super się prowadzi, pięknie się składa i jest lekkiNo i super wyposażenie ma, akurat takie jesienno/zimowe (mufka, śpiworek).
https://zakupydladzieci.pl/pl/p/Baby-design-husky-wozek-2w1-kolor-17/7516
Ten drugi na pierwszy rzut oka spoko, ale wydaje mi się że jest słabiej wykonany.
https://zakupydladzieci.pl/pl/p/Bebetto-Luca-PRO-wozek-2w1-kolor-03/7879
Ostatecznie muszę poczytać opinie i sprawdzić. W czerwcu max. trzeba zamówić, bo później lipiec/sierpień fabryki mają przestoje i może nie być dostępności albo dłużej się będzie czekało.sunshine03 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Właśnie mysle o Medicoverze, wiem o tych 9 tysiącach ale nie wiem czy mnie stać na to 😪
Alex baby design husky słyszałam, ze fajny i ma dużo tych gadżetów właśnieciekawe, jak spacerówka, bo często w tych wózkach 2w1 gondola super, a potem spacerówka średnia, bo za ciężka albo niepraktyczna
A i koleżanka z pracy mówiła mi, że nigdy bebetto! Ona właśnie miala bebetto luca i mówi, że okropny wózek, szczególnie właśnie spacerówkapo pół roku dziecka sprzedawala caly komplet juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 13:23
-
Daje cynk, w Biedronce genialne ciuchy ciążowe, sukienki i koszule po 29zl, a legginsy, szorty i spodnice po 19
jakość lepsza niż z hmu
Rzuciłam się jak szczerbaty na suchary😍Wik89, sunshine03, przedszkolanka:), Dośka, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alex, wydaje mi się, ze jesli chodzi o wozki, to nie ma co czytac opinii, bo niektórzy kupuja wozek przypadkowo -
np. bo jest ładny, bo mieści się w cenie, a dopiero potem myśli o praktyczności.
Jeśli te dwa wózki, a są to wózki duże, spełniają Twoje oczekiwania pod względem składania, ciężaru, ceny, to bierz ten który Ci się bardziej podoba, albo który tańszy.
Jedynie na Twoim miejscu zastanowiłabym się czy nie kupić samej gondoli, potem sprzedać i kupić sobie sprytną spacerówkę pod pachę💙11.06.2019
💙 05.08.2021