Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWlasciwie nie da się kupić samej gondoli, są tylko zestawy 2w1, więc trzeba by kupić to, a potem sprzedać za pół roku. Ale jak patrzę na olxie to jest masa ogłoszeń wózkowych i kilka sobie obserwuję i nikt tego nie kupuje mimo, że cena atrakcyjna. Także nie byłabym taka pewna, że się na pewno zestaw 2w1 sprzeda.
Ja się przymierzam do kupna właśnie valco snapa i dokupienia gondoli, żeby wózek mi posłużył długo
są różne wersje tańsze i droższe, więc muszę się jeszcze rozejrzeć w sklepie, który model wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:21
-
No własnie ubrałam i wygodne te spodenki, na gumce. Wzięłam M-ki wszystkiego to spódnica jeszcze trochę za szeroka na górze, ale na lato idealna będzie

Jeszcze trzeci wózek upatrzyłam, ale on za 2500 prawie. Znajomi taki kupili i jest lżejszy, składa się bardziej. Zobaczymy. Na razie nic nie zamawiałam, chcę jeszcze podjechać do jednego sklepu i tam zobaczyć
Pojeździłam sobie tymi wózkami i ten Husky spoko jest właśnie. Na 1 piętro wniosę spokojnie
Gondolę muszę mieć dużą, bo zanim mała zacznie siadać w spacerówce to akurat cała zima w gondoli
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Chcesz kupić gondolę Valco?sunshine03 wrote:Wlasciwie nie da się kupić samej gondoli, są tylko zestawy 2w1, więc trzeba by kupić to, a potem sprzedać za pół roku. Ale jak patrzę na olxie to jest masa ogłoszeń wózkowych i kilka sobie obserwuję i nikt tego nie kupuje mimo, że cena atrakcyjna. Także nie byłabym taka pewna, że się na pewno zestaw 2w1 sprzeda.
Ja się przymierzam do kupna właśnie valco snapa i dokupienia gondoli, żeby wózek mi posłużył długo
są różne wersje tańsze i droższe, więc muszę się jeszcze rozejrzeć w sklepie, który model wybrać 

-
No właśnie to jest ważne dla tych jesiennych dzieci, żeby gondola była spora, mówię z doświadczenia.alex0806 wrote:No własnie ubrałam i wygodne te spodenki, na gumce. Wzięłam M-ki wszystkiego to spódnica jeszcze trochę za szeroka na górze, ale na lato idealna będzie

Jeszcze trzeci wózek upatrzyłam, ale on za 2500 prawie. Znajomi taki kupili i jest lżejszy, składa się bardziej. Zobaczymy. Na razie nic nie zamawiałam, chcę jeszcze podjechać do jednego sklepu i tam zobaczyć
Pojeździłam sobie tymi wózkami i ten Husky spoko jest właśnie. Na 1 piętro wniosę spokojnie
Gondolę muszę mieć dużą, bo zanim mała zacznie siadać w spacerówce to akurat cała zima w gondoli 
alex0806 lubi tę wiadomość

-
Jeszcze ten właśnie mi się podoba. Droższy, ale lżejszy i mocniej się składa. Znajomi mają tę limitowaną wersję w listki, ale ona droższa bo 2700 czy 2800.
https://zakupydladzieci.pl/pl/p/Espiro-next-avenue-wozek-2w1-kolor-107/2401Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyTak, myślałam właśnie o gondoli valco. Tylko na żywo jeszcze nie widzialam. Ale widziałam, że są wersje snapa z pompowanymi kołami, więc do gondoli by bylo idealnierzepakowepole wrote:Chcesz kupić gondolę Valco?
Ale przyznam szczerze, że doświadczenia nie mam żadnego, więc pewnie ciężko mi będzie stwierdzić, czy się nadaje na zimowe dziecko czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:30
-
Dziewczyny powiedzcie mi czemu mam w sobie strach?? Nie mam żadnych objawów😕 czuję się jakbym nie była w ciąży. Gdyby nie to że nie ma małpiszona to w życiu nie powiedziałabym że jestem w ciąży. Nawet boję się kupić ubrania ciążowe😪😪

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Rzucam na chwilę zawirusowaną bombę! 3,2,1 chronić się! 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ff66b6fafc6.jpg
alex0806, sunshine03, Dośka, XxMoniaXx, Szczęściara, Julia93, przedszkolanka:), Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, Magda - mbc, Nikodemka, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Meggs, Beti82, Biegającą-mama, Słoneczko123, blair., Arashe, fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Valco nie ma niestety amortyzacji, więc to jedyna kwestia do rozważenia dla noworodka. Ale sporo osób ma i sobie chwali. Jest na Fb grupa poświęcona Valco, tam na pewno można zaczerpnąć informacji. Gdyby dwa lata temu te gondolę byly popularne, to na pewno bym rozważała. Sama mam podstawową wersję spacerówki na piankach (minimalizowałam wagę jak się dało) i jestem zadowolona.sunshine03 wrote:Tak, myślałam właśnie o gondoli valco. Tylko na żywo jeszcze nie widzialam. Ale widziałam, że są wersje snapa z pompowanymi kołami, więc do gondoli by bylo idealnie
Ale przyznam szczerze, że doświadczenia nie mam żadnego, więc pewnie ciężko mi będzie stwierdzić, czy się nadaje na zimowe dziecko czy nie

-
Szczęściara wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czemu mam w sobie strach?? Nie mam żadnych objawów😕 czuję się jakbym nie była w ciąży. Gdyby nie to że nie ma małpiszona to w życiu nie powiedziałabym że jestem w ciąży. Nawet boję się kupić ubrania ciążowe😪😪
Nie bój się
Rozumiem Cię bo miałam dokładnie tak samo. Też nie miałam żadnych mdłości, odrzucania od zapachów, czy jedzenia. A jak komuś o tym mówiłam, to się śmiali że martwię się dobrym samopoczuciem. Będzie dobrze!!! To normalne, że na początku jest więcej tego stresu.
Szczęściara lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnySzczesciaro ja miałam objawy dopiero od 7tygodnia skończonego także głowa do góry, wcześniej to na siłę się doszukiwalam, a nic się nie działo

Rzepakowepole grupę zaraz zobaczę
a jest wersja snapa z amortyzatorami - sport trend, tylko jest dosyć droga, ale poczytam jeszcze i pooglądam
wózkiem będę jeździć tylko w mieście także jakiś ogromnych amortyzatorów i ciężkiego wózka nie potrzebuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:47
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
U mnie było trochę tych ciazowych ubrań właśnie, pościele. Ale obok stały 2 puste kosze więc pewnie wystawiają dopiero. Aż dziwne bo gazetka od 13.05 ma byćDomi_tur wrote:Było dzisiaj u mnie wszystko, rożki, ochraniacze zkocyki, pościele itd.
Lami super wyglądasz!
poszliśmy po spożywkę a po ubrania miałam jechać w poniedziałek;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami piękna piłeczka😁😁
Obyście miały rację. Pewnie stresuje mnie to bo nikt nie wie o ciąży. Postanowiliśmy że nikomu nie powiemy do pierwszej wizyty. Wizyta dopiero za 13 dni. Chyba że pójdę o 2 dni wcześniej niż planowałam. Mąż w pracy wraca dopiero pod koniec tygodnia. Jestem z tym sama😪😪
Ale dziękuję za postawienie do pionu.
Lami lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )