Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWlasciwie nie da się kupić samej gondoli, są tylko zestawy 2w1, więc trzeba by kupić to, a potem sprzedać za pół roku. Ale jak patrzę na olxie to jest masa ogłoszeń wózkowych i kilka sobie obserwuję i nikt tego nie kupuje mimo, że cena atrakcyjna. Także nie byłabym taka pewna, że się na pewno zestaw 2w1 sprzeda.
Ja się przymierzam do kupna właśnie valco snapa i dokupienia gondoli, żeby wózek mi posłużył długosą różne wersje tańsze i droższe, więc muszę się jeszcze rozejrzeć w sklepie, który model wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:21
-
No własnie ubrałam i wygodne te spodenki, na gumce. Wzięłam M-ki wszystkiego to spódnica jeszcze trochę za szeroka na górze, ale na lato idealna będzie
Jeszcze trzeci wózek upatrzyłam, ale on za 2500 prawie. Znajomi taki kupili i jest lżejszy, składa się bardziej. Zobaczymy. Na razie nic nie zamawiałam, chcę jeszcze podjechać do jednego sklepu i tam zobaczyćPojeździłam sobie tymi wózkami i ten Husky spoko jest właśnie. Na 1 piętro wniosę spokojnie
Gondolę muszę mieć dużą, bo zanim mała zacznie siadać w spacerówce to akurat cała zima w gondoli
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
sunshine03 wrote:Wlasciwie nie da się kupić samej gondoli, są tylko zestawy 2w1, więc trzeba by kupić to, a potem sprzedać za pół roku. Ale jak patrzę na olxie to jest masa ogłoszeń wózkowych i kilka sobie obserwuję i nikt tego nie kupuje mimo, że cena atrakcyjna. Także nie byłabym taka pewna, że się na pewno zestaw 2w1 sprzeda.
Ja się przymierzam do kupna właśnie valco snapa i dokupienia gondoli, żeby wózek mi posłużył długosą różne wersje tańsze i droższe, więc muszę się jeszcze rozejrzeć w sklepie, który model wybrać
-
alex0806 wrote:No własnie ubrałam i wygodne te spodenki, na gumce. Wzięłam M-ki wszystkiego to spódnica jeszcze trochę za szeroka na górze, ale na lato idealna będzie
Jeszcze trzeci wózek upatrzyłam, ale on za 2500 prawie. Znajomi taki kupili i jest lżejszy, składa się bardziej. Zobaczymy. Na razie nic nie zamawiałam, chcę jeszcze podjechać do jednego sklepu i tam zobaczyćPojeździłam sobie tymi wózkami i ten Husky spoko jest właśnie. Na 1 piętro wniosę spokojnie
Gondolę muszę mieć dużą, bo zanim mała zacznie siadać w spacerówce to akurat cała zima w gondoli
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze ten właśnie mi się podoba. Droższy, ale lżejszy i mocniej się składa. Znajomi mają tę limitowaną wersję w listki, ale ona droższa bo 2700 czy 2800.
https://zakupydladzieci.pl/pl/p/Espiro-next-avenue-wozek-2w1-kolor-107/2401Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Chcesz kupić gondolę Valco?
Ale przyznam szczerze, że doświadczenia nie mam żadnego, więc pewnie ciężko mi będzie stwierdzić, czy się nadaje na zimowe dziecko czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:30
-
Dziewczyny powiedzcie mi czemu mam w sobie strach?? Nie mam żadnych objawów😕 czuję się jakbym nie była w ciąży. Gdyby nie to że nie ma małpiszona to w życiu nie powiedziałabym że jestem w ciąży. Nawet boję się kupić ubrania ciążowe😪😪
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Rzucam na chwilę zawirusowaną bombę! 3,2,1 chronić się! 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ff66b6fafc6.jpgalex0806, sunshine03, Dośka, XxMoniaXx, Szczęściara, Julia93, przedszkolanka:), Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, Magda - mbc, Nikodemka, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Meggs, Beti82, Biegającą-mama, Słoneczko123, blair., Arashe, fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
sunshine03 wrote:Tak, myślałam właśnie o gondoli valco. Tylko na żywo jeszcze nie widzialam. Ale widziałam, że są wersje snapa z pompowanymi kołami, więc do gondoli by bylo idealnie
Ale przyznam szczerze, że doświadczenia nie mam żadnego, więc pewnie ciężko mi będzie stwierdzić, czy się nadaje na zimowe dziecko czy nie -
Szczęściara wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czemu mam w sobie strach?? Nie mam żadnych objawów😕 czuję się jakbym nie była w ciąży. Gdyby nie to że nie ma małpiszona to w życiu nie powiedziałabym że jestem w ciąży. Nawet boję się kupić ubrania ciążowe😪😪
Nie bój sięRozumiem Cię bo miałam dokładnie tak samo. Też nie miałam żadnych mdłości, odrzucania od zapachów, czy jedzenia. A jak komuś o tym mówiłam, to się śmiali że martwię się dobrym samopoczuciem. Będzie dobrze!!! To normalne, że na początku jest więcej tego stresu.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesciaro ja miałam objawy dopiero od 7tygodnia skończonego także głowa do góry, wcześniej to na siłę się doszukiwalam, a nic się nie działo
Rzepakowepole grupę zaraz zobaczęa jest wersja snapa z amortyzatorami - sport trend, tylko jest dosyć droga, ale poczytam jeszcze i pooglądam
wózkiem będę jeździć tylko w mieście także jakiś ogromnych amortyzatorów i ciężkiego wózka nie potrzebuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:47
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Było dzisiaj u mnie wszystko, rożki, ochraniacze zkocyki, pościele itd.
Lami super wyglądasz!poszliśmy po spożywkę a po ubrania miałam jechać w poniedziałek;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami piękna piłeczka😁😁
Obyście miały rację. Pewnie stresuje mnie to bo nikt nie wie o ciąży. Postanowiliśmy że nikomu nie powiemy do pierwszej wizyty. Wizyta dopiero za 13 dni. Chyba że pójdę o 2 dni wcześniej niż planowałam. Mąż w pracy wraca dopiero pod koniec tygodnia. Jestem z tym sama😪😪
Ale dziękuję za postawienie do pionu.Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )