Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Hejka ciotki, pozdrawiamy w trakcie śniadanka (akurat młody łykał wody) 😉
Wg godzinnego usg wszystko w porządku, sprawdzone paluszki, śledziona, nerki, żołądek, pęcherz, móżdżek i wszystko co się tylko dało.
Maluch ma już 520g, leży poprzecznie i ni gdzyba nie dało się szybciej usg, bo kombinowania ze sprawdzeniem wszystkiego przez jego ułożenie było co nie miara...
Pyrtuś i jajeczka zostały na miejscu, wręcz patrząc na rozmiar to urosły w kosmos! Także można kupować niebieską wyprawkę 😊
Szyjka zamknięta, długa, ale miękka, więc lutkę zmieniamy z podjezykowej na dowcipną. Na wyniki morfologii dostałam żelazo. Krwiaka praktycznie nie ma, lekkie strzępy i blizna 😊przedszkolanka:), Meggs, Niezapominajka2, Wik89, Magda - mbc, Julia93, Dośka, Cytrynowy sok, Domi_tur, Arashe, Lami, Szczęściara, alex0806, Ani0nka, blair., Pestkaa, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Kark, piekny dzidzius
Meggs, widze ze mamy taki sam gust „netflixowy”
Wlasnie szukalam czegos troche lzejszego i wlaczylam „Easy”.
Dostalam okresu. Moze nie jest taki jak zwykle, ale jest. Bol przeokropny. Ale ciesze sie, ze cos ruszylo.
Oczywiscie trafilam przez przypadek na jakis post na fejsie o staraniach po hsg i multum dziewczyn pisze tam, ze zaszlo w cyklu, w ktorym mialy badanie. Eh.kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Nikodemko no coz powiem ze ja tez mialam nadzieje w tym cyklu z hsg wiec wiem co czujesz
ale pocieszam sie ze mamy jeszcze 2-3 miesiace zwiekszonych szans tego sie trzymajmy
Trzymam kciuki zeby bol byl jak najmniejszy no i za kolejny cykl😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ale Wam zazdroszcze ćwiczeń! Masakra, ja ostatnio boje się odkurzać nawet bo zaraz mam wizje krwotoku albo plamień. Okropne to jest 🙁
Nikodemko lubię że @ przyszła i nie robiła już zbędnych niespodzianek. A po hsg jest najlepsze nastepne pół roku mi gin mówił,a w tym czasie na pewno się uda! 😊 co do seriali i filmów to ja uwielbiam takie ciężkie klimaty i zagadki 😍 mogę oglądać w nieskonczonosc!
Kark piękny mały wojownik 😍 mega się cieszę ze wszystko jest dobrze!
Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Kark piekny chlopczyk
czekamy na kolejne fotki
Niezapominajko no wlasnie... a jeszcze wlasnie mija rok staran (zaczynalismy przelom kwietnia i maja) wiec mysle, ze tym razem dosc bolesnie odczuję, jesli sie nie udalo. Choc wiadomo nie poddam sie
no to dzien spodziewanej @ to sobota i wtedy zatestuje w takim razieNiezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko ja trochę myślę,że to jest podobnie jak po cb..że zaraz po niby się zachodzi. Ale jedne potrzebuja miesiąca a inne np.4,nie ma reguły.
ja przeszłam może nie jakąś mega ciężką drogę, ale generalnie 14cs i prawie 3tys zł wydane na badania, serio, mam to odkładnie policzone.
A co najgorsze wiem, że gdyby nie te badania, to dalej bym w ciąży nie była. I to jest najgorsze, ta świadomość, że musiałam wydać kupę kasy, bo nikt w pl nie widzi potrzeby refundowania badań diagnozujących przyczynę braku bycia w ciąży, ale już 500+, to Ci dadzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 13:56
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyWiki więcej fotek to serce, nerki, mózg itp 😂 Ew mogę jeszcze stopiszcze boba wrzucić 😆
Przedszkolanko dodałam Cię 😊
Ja to samo - naczytałam się o tych cyklach po cb, że niby od razu się zachodzi i dupa u mnie. Pp pierwszej cb nic, po drugiej w 2 cyklu.
Wiki, w takim razie w sobotę czekamy na II z rana 😉przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Pani doktor mnie uspokoiła, ale ciśnienie i puls przed badaniem miałam wysokie. Nic się nie Sączy, jest dobrze, uff. To tylko wodnista wydzielina
Kark piękna dzidzia
Mi pisali, że najpóźniej do 21 ma dość przesyłka z LidlaNiezapominajka2, Dośka, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Cytrynowy sok, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs- widzialas Alieniste? Ja tez uwielbiam ciezkie klimaty. Gdybym zrobila liste tego, co ogladalam przez ostatnie kilka lat, to ktos moglby pomyslec, ze jestem utajona psychopatka :d
Niezapomnajko - u mnie jest to samo. Maz w ogole nie przepada za serialami, oglada jedynie Gre o Tron, na pozostalych zasypia po kilku scenach, wiec ogladam sama albo z mama.
Obyczajowe klimaty wlaczam sobie w ciagu dnia, do obrabiania zdjec, bo nie trzeba przy nich byc az tak uwaznym. Jestem absolutna fanka „This is Us”
No nic... ulzylo mi, ze ta @ w koncu przyszla, bo juz naprawde nie wiedzialam co robic. Moj plan na ten cykl to monitoring, moze z Ovitrelle, rozmowa z ginka o stymulacji, powrot do luteiny i zbadanie prolaktyny w 5dc. Chyba, ze to w nasieniu jest problem, okaze sie w poniedzialek. Mam tez zamiar odpuscic mierzenie temperatury i testy owulacyjne, bo z monitoringiem, to juz za duzo. -
Arashe to dobrze że to nie wody. Mam nadzieję że teraz będziesz spokojna.
Co do Lidla nie zamówiłam nic 😂 😂 miałam w koszyku ale stwierdziłam że nie szaleje jeszcze z ubraniami. Mam w sobie strach. Może po usg odważe się na większe zakupy.Arashe lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny