Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kark, ale super ten Twój najmłodszy chłopczyk 💙💙💙
Moją buba wczoraj dała mi tak popalić o północy, że aż raz naprawdę zabolał kop. Ewidentnie nie lubi jak nie śpię po 22 i się wścieka. Aż słuchajcie wstałam i zaczęłam bujać biodrami, żeby sobie poszła spać 😂 I pomogło.
Nikodemko, mam nadzieję, że ból się zmniejszy. Tulę Cię mocno.kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko Lewandowskiej nie polecam. Ćwiczyłam raz brzuch (a znam techniki wykonywania ćwiczeń) i lędzwia masakra 3 dni odchorowałam! Ja mam joge,Ania D.z Bohosiewicz dla ciężarnych i taką z bebio. Jeszcze jogi nie cwiczylam ale tamte dwie sprawdzone,są ok😊
Co do wód to mój dr mowil,ze to sa wyjatkowe bardzo sytuacje.
Co do Lidla to ciekawa jestem legginsow bo z biedry w brzuchu mi leca😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 14:27
Ani0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam z zakupów i kupiłam między innymi piłkę do ćwiczeń. Będę na niej ćwiczyć i siedzieć aby odciążyć kręgosłup. Czy te ćwiczenia przedszkolanko są na youtube?
-
Niezapominajko, nie ale uprzedzilam, że mogę mieć wysokie, bo się stresuję, więc pani wzięła na to poprawkę
nawet puls miałam 112
Ja nawet nie czytałam nic tylko rano zaczęłam, choć mentis wpisy mnie uspokoily właśnie.
Moja siostra się urodziła jakoś w 26 tygodniu ciąży.
Szczesciaro ja jeszcze chyba przed wizytą kupiłam spodnie ciążowe, bo od razu ucisk brzucha sprawiał mi dyskomfortWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 14:40
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzisiaj stworzyłam chyba najładniejszą rzecz do tej pory, rożek
jak na poczatek moich działań na maszynie to jestem mega zadowolona
do tego kocyk na chłodniejsze dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3fa25eecdb1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1aa7d9083bd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3c7ab8d969d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 15:18
OlivkowaMama, kark zakamuflowany na maksa, Dośka, Meggs, Niezapominajka2, Lami, Szczęściara, blair., przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Magda - mbc, Pestkaa, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biedne jesteście z tymi mocnymi bólami, ja to prawie nie czułam jak okres dostawałam. Ale za to poród tragicznie przeżyłam, myślałam, że umieram 😑
Alex, rożek mega! Te pikowanie super. Ja dziś właśnie w necie szukałam ale żaden mi się nie spodobał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 15:20
alex0806 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Bardzo ładne Alex 😊 Magda, cieszę się, że nic nie wyszło.
Ej, a ja pamiętam jak Wam pisałam w listopadzie, że jak będę w ciąży na zwolnieniu to wyciągnę maszynę. Czy zbliża się już czerwiec? No, maszyny w każdym razie nie wyciągnęłam 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 15:46
przedszkolanka:), alex0806, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero