Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki ja brałam rano ale może spróbuj jak dziewczyny piszą. U mnie żadnych skutków ubocznych nie było ale nigdy nie wiadomo☺️
Jezu te moje dziecię wykończyć mnie już od 6.30 nie śpi. Dziś przymusowa drzemka w dzien, ledwo wstałam a już chce mi się spać😒😒
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dzieki Dziewczyny no dzis juz nie zdazylam posluchac i wzielam rano, zobaczymy jak bedzie, najwyzej zmienie
Nikodemko doczytalam, ze jednak dzisiaj ta wizyta Twoja. Kciuki zacisniete ✊II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny wrocilam z lidla. Sa mega wygodne krotkie ciazowe spodenki , legginsy, dlugie jeansy, sukienki, topy.
Zakupy zrobione, nawet mnie babka w kolejce przepuscila 👀🙉
Do maluchow tez ciuszki jakies sa. Ja zaspokoilam sie tylko skarpetkamiWik89 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny wrocilam z lidla. Sa mega wygodne krotkie ciazowe spodenki , legginsy, dlugie jeansy, sukienki, topy.
Zakupy zrobione, nawet mnie babka w kolejce przepuscila 👀🙉
Do maluchow tez ciuszki jakies sa. Ja zaspokoilam sie tylko skarpetkami
Bo mam dziś wizytę u położnej i połówkowe, chyba nie mówiłam.przedszkolanka:), Magda - mbc, Szczęściara, madziorek86, Dośka, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj chyba jakiś ciężki dzień się szykuje bo ja też wstałam z mężem o 6 i po spaniu. Zawsze zasypiałam A dzisiaj się nie udało. Mała wariuje, wypięła mi się po lewej stronie brzucha aż mam tam bułę wielką. I musiałam wstać zrobić sobie śniadanie bo głodna;)
W Lidlu jest to samo co online. Z tym że z tymi legendami to dziwna sprawa. Online przez chwilę był dwupak za 25 zł. Pozniej zmienili na 44 jak chcialam zamowic. A w gazetce 1 para za 25
Do tego strażacy od 6 tną drzewo pod oknem bo spadło na samochód.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 08:20
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, Rzepakowe kciuki za połówkowe!
Liczymy na piękne foty
Nikodemko i za cudotwórcę też kciuki
Ja mam kolejną wizytę 19.06. A wcześniej 8.06 mamy to echo serca. Ale wczoraj tak pięknie biło, lekarz nic złego nie widział, więc liczę na ładny prezent urodzinowyChociaż sobie filmik z badania wykupimy
Bo może 4d będzie
Ja po wczorajszej wizycie się uspokoiłamSzyjka może już nie jak u żyrafy, ale trąba słonia na pewno
43 mm, zamknięta. Do tego mała nadrabia wagowo i matka może być spokojna
Nawet sobie wczoraj śmieszkowaliśmy z lekarzem, bo mówię że już sporo przytyłam. Jakby liczyć od tego spadku wagi w ciąży to 7 kg, a od wagi sprzed samej ciąży to 4. A on do mnie, że przecież długo pracowaliśmy nad tym, żebym mogła tyć w ten sposób
I w sumie ma rację!
Jedynym minusem jest infekcja grzybiczaskąd to cholerstwo to ja nie wiem. Mam globulki na 6 dni, a po leczeniu na kolejnej wizycie wymaz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 09:02
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzieki za kciuki 😘 Po wyniki jedziemy tak na 16.30, a wizyte mam dopiero na 19.45, wiec czeka mnie tyle godzin meczarni z niecierpliwosci. Na dodatek jak rano wstawalam z lozka, to jakos zle sie przekrecilam i cos mi strzelilo w karku, nie moge ruszyc glowa i to na powaznie
-
Olivkowamama moja na szczęście w dobrym humorze ale z tym wstawaniem to przesadziła wczoraj trzeba było ją budzić do do 9.00 panna spała.
Ja też napadlam na Lidl kupiłam 2 pary leginsow i 2 topy.
Rzepakowepole przedszkolanko kciuki za wizyty. Nikodemko dla Ciebie podwójne kciuki.Nikodemka, OlivkowaMama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:59
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”