Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O tak! Mój mąż też nazywa mnie jędzą ale później się uśmiecha i to takie pieszczotliwie wychodzi ;p więc chyba oznaka miłości ;p
A męską wersją jędzy to nie wiem co by było... chyba jesteśmy jedyne w swoim rodzaju ;p
Moja tak się boleśnie wypina i wypycha że chyba dzisiaj nie zasnę. Do tego kopie chyba po szyjce bo aż mnie rwie. Nic nie pomaga gadanie do niej ani stukanie w brzuch. Istny Armagedon;/ pewnie głodna, a ja nie jadłam późno kolacji bo jutro ta nieszczęsna glukoza. Trzymajcie rano kciuki żebym jej nie zwróciłaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko, ale mnie rozmieszylas
Mój mąż, odpalił własnie liste imion i wybieral jak nazwie syna. Urocze, gdyby nie to, ze wybór padł na imię Ludwik
Wik89, Magda - mbc, przedszkolanka:), Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Teczova trzymam kciuki za dobry miesieczny odpoczynkowy seks 😊😘 madrze robisz, ze dajesz sobie jeszcze miesiac, szybko zleci a przynajmniej chwila oddechu no i mąż powroci do zdrowia
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko dziękuję, że pytasz. Hmmm trochę bolało, ale jestem zadowolona. To nie rwa kulszowa bo jakby mnie ból złapał to ruszyć bym się nie mogła tylko zapalenie nerwu gruszkowatego. Przebadała mnie, zrobiła taki masaż,’pokazała ćwiczenia do robienia w domu i za 3 tygodnie znów się widzimy. Ból mnie obudził znów, mam nadzieje,że przejdzie za jakiś czas na dobre. Zakaz podnoszenia ciężkich rzeczy. A jak coś biorę z ziemi to mam kucać. Ogólnie tez będę jeździła do tej fizjo do przygotowania do porodu, jak rodzic itd
wiec to mi się bardzo przyda 😊 dzięki, że pytasz 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 03:16
Magda - mbc, przedszkolanka:), Nikodemka, Pestkaa, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Niezapominajko dziękuję, że pytasz. Hmmm trochę bolało, ale jestem zadowolona. To nie rwa kulszowa bo jakby mnie ból złapał to ruszyć bym się nie mogła tylko zapalenie nerwu gruszkowatego. Przebadała mnie, zrobiła taki masaż,’pokazała ćwiczenia do robienia w domu i za 3 tygodnie znów się widzimy. Ból mnie obudził znów, mam nadzieje,że przejdzie za jakiś czas na dobre. Zakaz podnoszenia ciężkich rzeczy. A jak coś biorę z ziemi to mam kucać. Ogólnie tez będę jeździła do tej fizjo do przygotowania do porodu, jak rodzic itd
wiec to mi się bardzo przyda 😊 dzięki, że pytasz 😘
Anionka miałam kiedyś coś nie tak z tym mięśniem gruszkowym, chodziłam na rehabilitacje do takiego faceta ok 50 lat i on w końcu powiedział , ze nic więcej nie wymyśli możemy mi tylko zrobić masaż pet rectum bo jest bardzo skuteczny 😂Zrobiłam się cała czerwona na sama myśl powiedziałam ze to przemyśle i już więcej so niego nie poszlam hehehe mi samo przeszło po dłuższym pdpoczynku od sportu
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Julka ;( trzymam mocno kciuki. Jeśli jesteś na Reymonta to ci przesyłam duuużo siły ulicę dalej, z kaskady
trzymaj się tam. To już serio jakaś plaga...
Ja siedzę już na glukozie. Za 45 minut kolejne pobranie. Trochę mi się w głowie kręci ale ogólnie tragedii na razie nie ma. Cytrynowa daje radęJulia93 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Julia, będzie dobrze! Ile ma szyjka? Dostałaś kroplówkę z magnezem?
Anionka, tak myślałam, że to nie rwa, moja fizjo mówiła mi, że jest kilka przypadłości, które są mylone z rwą właśnie.
A skąd jesteś, u kogo byłaś, poleć tu wszystkim
Ja już klepie wizyty na po porodzieJulia93, Julia93, Julia93, Julia93 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Julia trzymamy mocno kciuki! Co powiedzieli lekarze? Coś będą na ta skrócona szyjke zakładać czy będziesz musiała leżeć? Z maleństwem wszystko dobrze a to najważniejsze 😊
Julia93, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Ja mam lekko dodatnie ana1. Reszty nie badalam... ehh, oby nie. Niech mi się ta trąba słonia trzyma. Możemy się spotkać Julka na porodowce możemy się spotkać jak ja urodze szybciej a ty później, ale nie teraz
wychodź szybko z tego szpitala, będzie dobrze
Julia93 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko no kocha,nie ma wyjścia 😂
Nikodemko Ludwik mi sie kojarzy tylko z Rodzinka.pl😀
Alex mi się snilo,że uwaga-córka!tak sie wyginała,ze paluszki i calą ja widzialam w przezroczystym worku owodniowym :o po lewej stronie brzucha!
Julka jeju,leż duzo i odpoczywaj!! Bedzie dobrze!;*
Dośka gratuluje nowego miesiaca😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 07:36
Dośka, Julia93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:59
Julia93 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko miałam kiedyś identyczny sen. Jakoś przy prenatalnych pierwszych chyba. Że podnoszę koszulkę a tam przezroczysty worek, szara woda i dziecko w środku...
Julka trzymaj się. Ja ściskam kciuki za was. Jakbyś czegoś potrzebowała to daj znacLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Julia93 wrote:Nic narazie nie wiem co dalej, na wizycie dopiero coś mają mówic ;(
Daj znać po obchodzie. Wstawaj tylko na siku i chodź baaaaardzo powoli!
I nie martw się (łatwo mi mówić, wiem), będzie dobrze. Zajmą się tam Tobą, założą szew albo pessar i będziesz w domkuJulia93 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Julka, trzymaj się. Oby szyjka wcale się nie skracała. Żeby to były pierwsze skurcze przygotowujące i żebyście szybko wróciły do domu 😘
AniOnka, nie wiem czy mówiła też jak ważna jest pozycją wstawania. Nigdy nie "siadasz na łóżku". Najpierw obrót na bok, później spuszczasz nogi zgięte na podłogę i dopiero podnosisz tułów, jak już nogi dotykają ziemi.
Magda, ja przerobiłam trzech fizjoterapeutów i osteopatów we Wrocławiu. Najpierw złamałam kość ogonową z przemieszczeniem i też jak to powiedział były tylko dwie drogi, żeby się do niej dostać i ustawić na miejsce. Ale się nie zdecydowałam. Później w wypadku samochodowym, jak rozwaliło mi resztę kręgosłupa, to kość ogonową się sama nastawiła 😂 Tych dwóch pierwszych osteopatow/fizjoterapeutów zaczęło już tak później na wydrę wszystko robić, 40 minut zamiast godziny ponastawial, a pełną pulę zgarnął. Teraz mam pana, który bierze tylko 70 zł i jest super 😊 Teraz nie mam potrzeby iść, ale po ciąży wybiorę się raz, żeby od razu mi ustawił plecy na noszenie klocuszka.Ani0nka, Julia93, Dolcia__ lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Julia, kochana, trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze!
Anionka - wspolczuje bolu, dobrze, ze sie tym zajelas :*
Jesli chodzi o fizjoterapeute z Warszawy po porodzie (chociaz w ciazy tez), to Katarzyna Galińska jest podobno naj. Chodza do niej celebrytki, ale cena nie jest szokujaca, a ona sama jest cudowna osoba. Uratowała mojej przyjaciolce kregoslup, ogarnela rozejscie miesnia prostego brzucha po porodzie... polecam zajrzec na jej Insta (fizjoterapeutki)Ani0nka, Julia93 lubią tę wiadomość