Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, ja chodzę do urogniekologicznego do Pani Anny Zemlik-Franz.
Alex, jak Ty masz 5cm w 24tc, to Ty w 38tc będziesz miała 3cm
Ty uprawiałaś jakieś sporty za młodu? Balet, taniec, cokolwiek? Podobno takie kobiety maja wlasnie szyjki pancerne💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemka wrote:Julia, kochana, trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze!
Anionka - wspolczuje bolu, dobrze, ze sie tym zajelas :*
Jesli chodzi o fizjoterapeute z Warszawy po porodzie (chociaz w ciazy tez), to Katarzyna Galińska jest podobno naj. Chodza do niej celebrytki, ale cena nie jest szokujaca, a ona sama jest cudowna osoba. Uratowała mojej przyjaciolce kregoslup, ogarnela rozejscie miesnia prostego brzucha po porodzie... polecam zajrzec na jej Insta (fizjoterapeutki)💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Lami, ja chodzę do urogniekologicznego do Pani Anny Zemlik-Franz.
Ty uprawiałaś jakieś sporty za młodu? Balet, taniec, cokolwiek? Podobno takie kobiety maja wlasnie szyjki pancerne
Jeszcze pół godziny i ostatnie pobranie. Już teraz się lepiej czuje ale najgorsza ta pierwsza godzina. 1 trymestr normalnie i mdłości...Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda - mbc wrote:Lami, ja chodzę do urogniekologicznego do Pani Anny Zemlik-Franz.
Ty uprawiałaś jakieś sporty za młodu? Balet, taniec, cokolwiek? Podobno takie kobiety maja wlasnie szyjki pancerne -
Ja właśnie chodzę do Kasi Galińskiej do fizjo pelvi 😊
Sory jednak to Kasia Krzysztoszek- musiałam zerknąć do telefonu, by to sprawdzić 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 08:39
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Wybieram się do niej właśnie. Powiesz coś więcej?
Zbada Cię palpacyjnie (mnie nie badała, bo ja już miałam wtedy problem z szyjką), sprawdzi czy masz rmpb.
Pokazała prawidłowe ruchy dla wielu czynności, łącznie z kichaniem
Rozmasowała mnie i nakleiła tejpy. Miałam iść potem do niej za 2 tyg., ale już trafiłam do szpitala. Moja koleżanka chodzi do niej co jakiś czas, też na tejpy a teraz na naukę do porodu (bo ona była tancerką i ma mięśnie jak skała, a w porodzie ważne jest rozluźnienie).
Ja pójdę teraz dopiero po porodzie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Julia trzymaj się tam, niech szyjka nie będzie taka uległa ❤️
Meggs ja mam cały czas szyjkę 3,0cm. Ostatnio miałam tylko 3,6cm ale już się skróciła do 3 😂 i moja ginka mówi, że jest super
Więc się proszę tu nie nakrecać :pkark zakamuflowany na maksa, Julia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie moja stresuje bo teraz po globulkach wciąż podkrawia. Minimalnie, ale jednak. Dziś pewnie znowu będę plamić cały dzień. Ginka mówiła co prawda że nie wpływa to na stan jej zamknięcia i skracania, ale js zawsze mam schize z tym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySunshine, a gdzie?! Ja też za miesiąc nad morze, może zostawie dzieci M i skoczymy na gofry 😀?
Julka trzymajcie się z Julcią mocno! Narazie spokojnie, o ile szyjka twarda i zamknięta, są małe skurcze to nawet szyjak 2.5cm nie jest już wyznacznikiem porodu. Będzie dobrze kochana! Leż, niech Ci ktoś truskawy i czekoladę gorzką przywiezie na poprawę humoru i doładowanie magnezem, do tego filmy na necie i odpoczywaj 😙Julia93 lubi tę wiadomość