Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Niezapominajko - ja mam wszystko co zimowe w workach prozniowych, jak dla mnie to super sprawa. Nawet poduszki i koldre dla gosci mamy tak zassana.
Czytam namietnie o Waszych przygotowaniach do narodzin i mam juz caly telefon zawalony screenami nazw wozkow, listami wyprawek... Bede perfekcyjnie przygotowana dzieki Wam
Ewidentnie jestem juz po owu. Szyjka nisko, sluz nieplodny, no i super. Wyszlo na to, ze mialam owulacje w Dzien Dziecka, perfecto.
Beti, Wiki, Fiorella - jak u Was?
Teraz mierze temp wczesniej i mam nizsze wiec musze sie ich nauczyc.Zobaczymy za kila dni jak mi wyznaczy.
Ja na pewno nie mialam owu w dzien dziecka wiec jestes Nikodemko przede mna
A co do sluzu to jest sprawa ,ktora mnie zastanawia bardzo dlatego chce zrobic to badanie na wrogi śluz.Ja mam płodny ladnych kila dni przed owu.Teraz po hsg było go zdecydowanie wiecej ale tez tylko 1 dzien.Pozniej jest kremowy ,moze nie taki gesty jak na poczatku cyklu ale kremowyi sie zastanawiam czy to nie ma jakiegos wpływu
-
Domi_tur wrote:Przedszkolanko mężowi też się wszystko bardzo podoba 😁
Magda, Przedszkolanka Ci tu pisze całkiem dobry scenariusz 😁 szybki poród ja też poproszę!
Mamaginekolog wrzucała wczoraj story w temacie ochraniaczy właśnie, ja w domu mam jeden komplet bo dostałam w prezencie i wykorzystam dopiero jak dziecko będzie chodzące 😂
Betiiii a Ty jak tam? Kocia córka ma już pojazd?
Nie ma jeszcze ,wlasnie musze zamowic .Jutro przywioza ogrodzenie na działke .Takze na pewno w tym tygodniu bedzie pierwsza przymiarka z kotem
Juz sie boje hahahaWik89 lubi tę wiadomość
-
Magda przepiękny ten wzór 😍
Ja właśnie wrąbałam miskę lodów waniliowych ze świeżymi borówkami i malinami 🍦❤ tak można żyć 😊Beti82, Magda - mbc, Arashe, Wik89, Nikodemka, sunshine03, Szczęściara, Domi_tur, Dośka, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Arashe piekny zgrabniutki brzuszek! To w pierwszej ciazy mialas bardzo maly jak na koncowke chyba...?
Ufff nadrobilam Was troche
Kark super ciuszki!
Ja po owu raczej, robilam zastrzyk z ovitrelle w sobote rano i mysle ze wczoraj byla owu...dzis pryszcze na calej twarzy wiec chyba wkroczylam w druga faze
Blair no moj M wlasnie zaczal dwa dni temu miesieczna kuracje clo plus jakies witaminki. Niby mial wszystkie hormony ok ale lekarz stwierdzil ze clo moze jednak polepszyc wyniki, mam jakies mieszane uczucia ale widze ze Ty jestes pozytywnie do tego nastawiona to ja moze tez sie tak nastawieczy branie clo przez meza jest u Was przeciwwskazaniem do staran? Bo nam lekarze nic na ten temat nie mowili...
blair., Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Po wizycie Szymonek wazy 460g. Wszystko ok. Na nastepny raz mocz, morfologia i glukoza pyszna. 🙉🙉
Domi_tur, Dośka, Wik89, Niezapominajka2, Lami, Beti82, blair., Szczęściara, alex0806, Arashe, Nona, sunshine03, tęczova, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Nikodemka, Ani0nka, Biegającą-mama, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Magda już wiem, że bardzo mocno potrzebuje taki otulacz 😂
Beti, wybacz 😂 kurde jestem ciekawa jak mu się będzie jeździć 😂
Właśnie ciekawa jestem jak to jest z tymi lekami u mężczyzn i staraniami, bo znam bardzo wielu na clo i pregnylu i owocne wpadki zaliczają, bardzo ładne dzieci z tego wychodzą 😂Magda - mbc, Wik89, blair., Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, przecudne rzeczy! 😍
Monia super, że wszystko dobrze z syneczkiem! 😀
Beti czekamy na relacje z kociej podróży 😎
A ja po raz pierwszy chyba poczułam ruchy!! Wróciłam dopiero do domu i walnęłam się na wyro. Odpaliłam forum, nadrabiam Was i położyłam odruchowo rękę na brzuch i tak leżąc 2,3 razy poczułam coś od środka!
Lami, Wik89, Beti82, blair., Arashe, Nona, kark zakamuflowany na maksa, Szczęściara, przedszkolanka:), Ani0nka, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Magda już wiem, że bardzo mocno potrzebuje taki otulacz 😂
Beti, wybacz 😂 kurde jestem ciekawa jak mu się będzie jeździć 😂
Właśnie ciekawa jestem jak to jest z tymi lekami u mężczyzn i staraniami, bo znam bardzo wielu na clo i pregnylu i owocne wpadki zaliczają, bardzo ładne dzieci z tego wychodzą 😂blair., kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki, no chyba mały w stosunku do mojej budowy, miałam 100 jakoś w obwodzie pod koniec, a teraz jest już 98
Doska gratuluje ruchówteraz już pewnie codziennie czuć będziesz
Monia już kawał synusiato chyba kark mówiła o 10 % wagi urodzeniowej po połówkowych, ciekawe jak to będzie u Nas wszystkich
Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Aaaa dziękuję Wam
Kochane jesteście
Meggs ja na lody ostatnio choruję i mi nie po drodze,ale jutro może Polkę zabiorę w końcu
Moni gratuluję wizytyduży chłopak
Magda te krówki idą w dziecko więc tu nawet nie ma co mieć wyrzutów
Magda - mbc, XxMoniaXx, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pisałam, że mi się nigdy nie zgadza, bo nawet jak byłam idealnie w 20+.. to mi wychodzi 400g, a dzieciaki miały 2.93-3.12 😉
Zresztą u mnie maluchy na usg idealnie wg siatki albo nawet i więcej, a podczas porodu zonk, bo przecież miało 0.5kg więcej ważyć 😅