Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka wrote:Hmm... ja też miałam biochemiczną i mimo już krwawienia lekarz wysłał mnie na bete. Później to odnotował i nawet teraz w karcie ciąży mam wpisane 1 poronienie czyli ten biochem.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami wrote:Napiszę Wam co potrafię wyprosić u mojej internistki na nfz
- morfologia
- mocz
- TSH, ft3, ft4
- cholesterol
- krzepnięcie krwi: APTT, PT, INR
- próby wątrobowe: ALT, AST, ALP, GGTP, biburbina, albumina
- krzywą cukrowa (bez insulinowej)
- magnez
ja bym do tego dodała kreatyninę.
Ale dziewczyny, róbcie te hormonalne - ważniejsze badania na początku cyklu, to daje obraz na dalszą jego część.
I nie róbcie samej krzywej cukrowej, bo to nic nie powie, dopłaćcie sobie do insulinowej też💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Oficjalnie informuję, że Przedszkolanka ma złote ręce a moje Dziecię ma najmodniejsze komplety do wózka na całym zadupiu! 😁 Kokon przypadł do gustu nawet mojemu psu, który przez chwilę myślał, że to nowe posłanie dla niego 😂 tyle, że nie zmieściłby tyłka 😂 Dziękuję, dziękuję, dziękuję ❤️ ❤️ ❤️ miś mnie wzruszył i tym sposobem nie dość, że spocona to jeszcze osmarkana jestem 🙄
Lami, Ani0nka, sunshine03, blair., tęczova, przedszkolanka:), Szczęściara, Magda - mbc, Pestkaa, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, madziorek86, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
AniOnka, mam dziwne pytanie do Ciebie. Czy ktoś w domu zwraca Ci uwagę, że popsuł ci się chyba słuch? U mnie się zaczęło tak po 2 miesiącach na zwolnieniu. Że głośno rozmawiam przez telefon, że mam głośno telewizor. A teraz sama łapie się na tym, że co chwilę proszę kogoś o powtórzenie co do mnie mówi.
Zawsze po powrocie po pracy to już wszystko musiało być w ciszy, bo wiadomo z jakim bolącym łbem wychodziło się z tego hałasu. No i nie wiem, czy mojej głuchoty nikt nie zauważył do tej pory, czy teraz w normalnych warunkach bytowania zaczęła objawiać.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami ja nie mam niedosłuchu ciążowego tylko sflaczały mózg, często zapominam czegoś, robię coś a później dopiero pomyśle albo wcale nie pomyśle 😁 jeśli chodzi o słuch to nie zauważyłam zmiany tylko sflaczały mózg i węch jak u jakiegoś psa myśliwskiego 😂
-
Domi! Pokaz nam foteczke tych cudownosci, pliss
Lami, dzieki za listeDopisalam kilka rzeczy do mojej i dzialam. Krzywa insulinowa zrobie na wlasna rękę.
-
Lami nie mam pojęcia tak tylko napisałam 😂😂😂 ale skoro Ci się to w ciąży objawiło to na bank po porodzie przejdzie 😁😘😘
-
nick nieaktualny
-
Myślisz ze słuch Ci się pogorszył od ciszy 😁? Na bank by Ci ktoś uwagę wcześniej zwrócił jak jeszcze pracowałaś 😘
-
Dzis o 17.45 prosze o kciuki. Mam wizyte.
tęczova, Ani0nka, przedszkolanka:), Szczęściara, Lami, Magda - mbc, sunshine03, Pestkaa, Dośka, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, madziorek86, Nona, Biegającą-mama, Wik89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:04
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słaba sesja zdjęciowa ale nie mam gdzie zrobić bo jeszcze nie sprzątałam😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ada220c9fcc.jpg
Wszystko neutralne, albo przyda się przy drugim dziecku albo nie będzie głupio podarować dziewczynce 😁😁😁blair., alex0806, przedszkolanka:), Nikodemka, tęczova, sunshine03, Pestkaa, Dośka, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, madziorek86, Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
Kurde,napisalam i mi anulowalo..
Słoneczko podpisuje się pod dziewczynami. Ja tez nie ufam tej lekarce. Pozytywne nastawienie to jedno,ale bez przesady.
Kark no widzisz jakie łowy 😀 a tak sie martwilas😀
Monia kciuki! Daj znac po!
Nikodemko 2 serducha? To szał😀😀 fajnie,ze taki luz masz juz troche
Blair 6 tyg.zleci a warto poczekac jak zaraz sie uda😀
Magda nie chce znowu wspominac,ale ja jadlam pizze 2h przed trafieniem na porodówke😂😂
Domi Kochana 😍😍😍😚😚 to oddycham z ulga i czekam jeszcze na opinie męża bo mnie nastraszylas 😂
Ja kupilam spodenki ciazowe i bluzke krotka za 13 zl😀 i sukienke na dziale dzieciecym!! Dluga na jaka polowalam 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 14:46
blair., sunshine03, Lami lubią tę wiadomość
-
Monia kciuki zaciśnięte
Przedszkolanko ukłony!Domi śliczne materiały, ej dziewczyny a ja się zastanawiam na takim kokonem dla malucha i nie wiem
niby widzę praktyczne zastosowania, ale nie wiem czy jest sens się u nas w małym mieszkaniu zagracać. Kto ma? kto planuje mieć?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Pestka ja mam małe 2-pokojowe mieszkanie. Kokon zamówiłam z dwóch powodów : 1) to pies i kanapa, jak dziecko nie będzie oddzielone to dostanie nosem sto razy po główce w celu sprawdzenia czynności życiowych 😂 sprawdzone na dziecku znajomych 😂 2) mój mąż pracuje na trzy zmiany, dzisiaj śpi od 7 rano i nie miałabym sumienia mu wciskać dziecka do sypialni, nie chcę dziecka trzymać pół dnia w leżaczku z funkcją spania, jednak lepiej na twardym narożniku, zabezpieczone przed pyskiem starszego kudlatego brata 😂
przedszkolanka:), Magda - mbc, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Pestka ja mam małe 2-pokojowe mieszkanie. Kokon zamówiłam z dwóch powodów : 1) to pies i kanapa, jak dziecko nie będzie oddzielone to dostanie nosem sto razy po główce w celu sprawdzenia czynności życiowych 😂 sprawdzone na dziecku znajomych 😂 2) mój mąż pracuje na trzy zmiany, dzisiaj śpi od 7 rano i nie miałabym sumienia mu wciskać dziecka do sypialni, nie chcę dziecka trzymać pół dnia w leżaczku z funkcją spania, jednak lepiej na twardym narożniku, zabezpieczone przed pyskiem starszego kudlatego brata 😂
Magda - mbc lubi tę wiadomość