Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPestkaa ja nie planuję mieć kokona
u mnie nie ma to sensu, bo planuję kłaść dziecko na macie na podłodze
a spać w kokonie nie będzie w łóżeczku, bo to może być niebezpieczne
Tak samo do znajomych/rodziny będę zabierać matę ze sobąbędę też kupować chicco next 2 me, je łatwo zabrać w podróż, więc w razie czego nie widzę problemu, żeby dziecko leżało w tej dostawce
no i jest wersja z kółkami, więc będzie ze mną jeździć po naszym 2-pokojowym mieszkaniu
nie mam też żadnego zwierzaka tak, jak Domi, u której kokon ma sens
pytałam ostatnio o kokon kilka koleżanek z pracy i żadna nie miała, bo żadna tego nie uznała za potrzebneraczej za zbędny wydatek na bardzo krótki czas. Chyba, że trzeba dziecko ochronić przed obślinieniem przez kudłatego brata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 15:33
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Uooo harrypotterowe body 😍
Niezapominajko ja miałam worki próżniowe. Tak ze 2 tygodnie były cienkie, potem wszystkie się odpompowały 👿Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 15:38
sunshine03, Dośka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Dziś robiłam zdjęcie brzucha i stwierdzam, ze w pierwszej ciązy podobny miałam w 36 tygodniu
z pomiarów też wychodzi tak samo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/772444f309f8.jpg
Ciekawe jak to się jeszcze zmieni do końca.
Kark to miałas szczescieja też się pewnie gdzieś rzuce jak uda sie poznać plec, bo prawie nie widzę ubranek uniwersalnych.
Domi piękne to wszytsko, gratulacje dla przedszkolanki, nie tylko za samo uszycie ale też gust ^^ chyba, że mamusia zamawiająca to wybrała materiałyprzedszkolanka:), madziorek86, tęczova, Nona, kark zakamuflowany na maksa, blair., sunshine03, Dośka, Pestkaa, Domi_tur, Lami, Szczęściara, Beti82, Wik89, Niezapominajka2, Ani0nka, Słoneczko123, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kurde,napisalam i mi anulowalo..
Słoneczko podpisuje się pod dziewczynami. Ja tez nie ufam tej lekarce. Pozytywne nastawienie to jedno,ale bez przesady.
Kark no widzisz jakie łowy 😀 a tak sie martwilas😀
Monia kciuki! Daj znac po!
Nikodemko 2 serducha? To szał😀😀 fajnie,ze taki luz masz juz troche
Blair 6 tyg.zleci a warto poczekac jak zaraz sie uda😀
Magda nie chce znowu wspominac,ale ja jadlam pizze 2h przed trafieniem na porodówke😂😂
Domi Kochana 😍😍😍😚😚 to oddycham z ulga i czekam jeszcze na opinie męża bo mnie nastraszylas 😂
Ja kupilam spodenki ciazowe i bluzke krotka za 13 zl😀 i sukienke na dziale dzieciecym!! Dluga na jaka polowalam 😀
nie gadam z Tobą
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko - ja mam wszystko co zimowe w workach prozniowych, jak dla mnie to super sprawa. Nawet poduszki i koldre dla gosci mamy tak zassana.
Czytam namietnie o Waszych przygotowaniach do narodzin i mam juz caly telefon zawalony screenami nazw wozkow, listami wyprawek... Bede perfekcyjnie przygotowana dzieki Wam
Ewidentnie jestem juz po owu. Szyjka nisko, sluz nieplodny, no i super. Wyszlo na to, ze mialam owulacje w Dzien Dziecka, perfecto.
Beti, Wiki, Fiorella - jak u Was?tęczova, Lami, Pestkaa, Magda - mbc, sunshine03, blair., Wik89, Niezapominajka2, Arashe, kark zakamuflowany na maksa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko mężowi też się wszystko bardzo podoba 😁
Magda, Przedszkolanka Ci tu pisze całkiem dobry scenariusz 😁 szybki poród ja też poproszę!
Mamaginekolog wrzucała wczoraj story w temacie ochraniaczy właśnie, ja w domu mam jeden komplet bo dostałam w prezencie i wykorzystam dopiero jak dziecko będzie chodzące 😂
Betiiii a Ty jak tam? Kocia córka ma już pojazd?przedszkolanka:), Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, ale piękne rzeczy porobiłaś! Domi, wzór z mandalami bomba! ❤️
Arashe, ale brzusio piękny! Jakby wróżyć z kształtu brzuszka to identiko 😉
Magda, mamaginekolog pisała kiedys, że codziennie jadła ananasa, bo chciała już rodzić, mąż nawalił i jej nie przywiózł, albo przywiózł niedojrzałego, zabrał ją w ramach rekompensaty na pizzę i jechali już do szpitala prosto z pizzy 😂 Więc się zastanów, zjedz lepiej czipsy o smaku pizzy 😂 A tak w ogóle to nie miałaś trochę pospać?
Blair, 6 tygodni szybko zleci, a Wy będziecie super gotowi! I będziesz tą szczęściarą z tym wymarzonym wiosennym dzidziusiem, kiedy to nowalijki są i słoneczko i w ogóle 😊
Nikodemko, dzień dziecka to piękny dzień na poczęcie dziecka! Czekamy teraz na spokojnie i z takim super nastawieniem 😘
Beti, pracusiu, pokaż nam kawałek zieleni działkowej!przedszkolanka:), Domi_tur, blair., Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No miałam, ale przyszła paczka od przedszko i przepadliśmy. A mój pies zaczął lizać otulacz,
także jest akcept całej rodziny. Wrzuciliśmy już do pranka więc foteczki będą później.
W każdym razie, przedszkolanko, jesteś mistrzynią! Każdemu będę polecała Twój fp na fb jak wrócisz już do szycia.
Jesteś kobieto przezdolna! Dziekujemy bardzo ❤️Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jej nie ma mnie chwilę i tyle do nadrobienia.
Przedszkolanko zdolniacho Nasza..
Co do kokona to też się waham super sprawa ale nie wiem u mnie troszkę większe mieszkanie bo 3-pokojowe. Jeszcze mam sporo czasu do namysłu.. Będę później molestowac Przedszkolanke 🙈🙈
Bair kochana oby szybko zleciało😘😘
Co do próżniowych worków mam podobne zdanie do kark.. 2 tyg i znowu napompowane..
Arashe cudowny brzusio😍😍
Powiem Wam że nie sądziłam że pasztet sprawi mi tyle przyjemności🙊🙊🙊
blair., Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi_tur wrote:Magda no weź, foteczki później?! 🙄
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6677240797c.jpg
😍Lami, Szczęściara, Meggs, tęczova, Arashe, Domi_tur, Dośka, Niezapominajka2, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, fiorella82, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021