Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuska. Jak są problemy z hormonami to jest trudniej schudnąć, ale nie tak, że w ogóle się nie da. Tym koleżankom jest po prostu wygodnie mieć wymówkę dlaczego tyją/nie chudną. To się często zdarza Dlatego Tobie należy się duży szacunek za swoją pracę nad sylwetką
Trzymam kciuki za monitoring
AiCha. Ja tak do końca na BH też się nie znam, bo ich za bardzo nie miałam. Dwa razy zdarzyło mi się obudzić z bólem podbrzusza i takim spięciem/skurczem. Jak poszłam zrobić siku to też nie byłam w stanie się wyprostować. Dziewczyny na forum mi pisały, że chyba dziecko się tak boleśnie ułożyło, bo jak zmieniłam pozycję to przeszło, a trwało to dłużej niż BH.
Do dziś nie mam pewności co to było, ale Emilka rozwija się prawidłowo, więc chyba wszystko okdobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dobusia z tą tarczycą to tez jest tak że zalezy od organizmu, jedni na tsh 2,5 reguja tak a inni ciut mocniej/słabiej. Olej kolezanki, niech sie dalej zajadają i nie wtrącają do ciebie a Ty sobie w swoim tempie bedziesz chudnąć.
Spiochu brawo, zawsze to cos w dól a nie w góre.
Agulineczka biore dupka 2x1 na zlecenie gin. na razie nie chce do niej dzwonic bo obiecalam sobie ze nie bede panikowac z kazda pierdola, bo ja sie szybko nakręcam a wiekszosc tych doelgliwosci okazuje sie normalnych. Poki co to zdarza sie rzadko wiec mysle ze jest ok.
Annie mysle ze u mnie tez bedzie ok, najwazniejsze ze nie sa regularne i szybko przechodzidobuska lubi tę wiadomość
-
Pytanie do dziewczyn zafasolkowanych: jak często współżyłyście w udanycm cyklu? W sensie chodzi mi oczywiście o czas okołoowulacyjny Trzymałyście się zasady co 2 dni czy jak wyszło? Jeśli prowadziłyście obserwację, możecie mi napisać kiedy była u Was owulacja, a kiedy ? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
dobuska lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Nie przejmuję się, moja ciocia nie mając tarczycy schudła kiedys chyba 20 kg albo i więcej. Fakt, potem przytyła, ale jak chciała schudnać to schudła. Hormony utrudniają, ale odpowiednia dieta i ruch muszą przynieść efekt, mierny czasem, ale jest ten efekt.
Wczoraj siedziała ze mną na poczekalni dziewczyna w połowie ciąży. Mówiła, że przez rok chyba nie miała owulacji i potem się udało. Taką trochę moja historię opisała z dobrym skutkiem.
Przepuściłam ją w kolejce i życzyłyśmy sobie wszystkiego dobrego.
Fajne to było.AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Dobuska. Rzeczywiście fajna historia w poczekalni. U Ciebie na pewno też tak będzie
Agulineczka. Mój szczęśliwy cykl możesz obejrzeć tu (musisz przeciągnąć belkę do początku cyklu):
https://ovufriend.pl/graph/f9159abbb9f23301091880d8aac64623
Jeżeli chcesz to mogę podać Ci linki do wcześniejszych.
My głównie serduszkowaliśmy w dni płodne. Czasami codziennie przed owu a czasami co kilka dni. Obserwowałam śluz i robiłam testy owulacyjne. W pierwszych cyklach mierzyłam też temperaturę, ale to mnie za bardzo stresowało i zarzuciłam
W szczęśliwym cyklu seduszkowaliśmy 3 razy, w tym ostatni raz dzień przed owulacją i w moim przypadku potwierdziła się teoria, że tak robi się dziewczynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 12:47
dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
dobuska to fakt takie spotkania są budujące i miłe
Agulinka my wspolzylismy co 2 dni akurat wypadło tak ze serduszkowanie bylo 5 i 4 dni przed, 2 dni przed owu i w owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 17:03
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulineczka moj gin przyjmuje od 16 ja dzis w pracy do 17 wiec lece prosto po pracy i ustawiam sie w kolejce wiec nie wiem o ktorej wejde. Boje sie okropnie, w dodatku nie moge znaleźć moich wynikow badan ktore robiłam zimą wiec nie mam niczego ze sobą
Dobuska czekam na zdjecie pozytywu!! -
Spioch i Kaka. Powodzenia na wizytach. Czekamy na wieści
Przyszło moje zamówienie z Empiku Bajeczki, książki o dzieciach, pieluszki, kompresy żelowe na piersi, lampka nocna i pozytywka na łóżeczko.
Nie wiem kiedy ja to wszystko przeczytam Jeszcze kilka książek leży a aktualnie czytam „Po prostu piersią”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 15:11
dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
Hej Kochane
Ja już po wizycie, wszystko super, lekarz widział wargi sromowe i mówi, że dziewczyneczka
Aicha, ja na twardnienia dostałam luteinę dopochwowo 2x1, no spę kazał brać tylko doraźnie, a duphaston stopniowo odstawiać. No i oczywiście magnez. Szyjka ma 5cm, jest twarda i zamknięta.
Kamień z serducha.
Kaka i spioch, czekamy na wieści od Was.
Annie, piękna wyprawka. Też muszę już coś kupić dla kruszynkiAnulka0407, Annie1981, agulineczka, spioch, dobuska, kaka470, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dobuska czekam na pozytyw
Moniczko gratuluję dziewczynki
Spioch trzymam kciuki za udaną wizytę
Agulineczka mój szczęśliwy cykl możesz podejrzeć tutaj https://ovufriend.pl/wykres,d48fc3afce6257b581812c18f101cc61.html
Annie fajne te Twoje zakupy
Ja tez dzisiaj nabyłam kolejną rzecz (3!) laktator elektryczny
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:Ja dzień przed owu w dzień owu i dzień po owu wcześniej długo nic więc to któryś z tych 3 razy
yvonneSW lubi tę wiadomość
-
Moniczko. Gratuluję dziewczynki, już zmieniłam w tabelce A Ty nie miałaś iść 8 sierpnia?
Anulka. Super, że kupiłaś laktator Widzę, że wyprawkę zaczynasz od tych droższych sprzętów
yvonneSW. Jak tam, uwierzyłaś już że jesteś w ciąży? Powiedziałaś mężowi? Jak zareagował?Anulka0407 lubi tę wiadomość
Annie niezła biblioteczka ja tez kupilam jak mowić zeby dzieci nas sluchały, z tej samej półki polecam tez "łatwo kochać trudno dyscyplinować" a jak oceniasz "po prostu piersią" ? piszą coś wiecej niz na internetach?