Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Roślinka trzymaj się z maleństwem! już niedługo!
A ja jestem przeszczęśliwa! Zobaczyłam dzisiaj ciałko żółte! Pan doktor powiedział, że to prawdopodobnie była konkretna owulacja, ale wszystko jest idealne na przyjęcie maleństwa.
Także co mam powiedzieć, jestem szczęśliwa i czekam jeszcze 10 dni na testyvonneSW, Jedna_z_Wielu, moniczko., AiCha4811, e.wela, roslinka, Anulka0407, Annie1981, mi_lejdi, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Dobuska cudownie
dobuska lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dziewczyny.... wracam z przytupem!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69f7d078949f.jpgdobuska, Jedna_z_Wielu, yvonneSW, AiCha4811, moniczko., e.wela, roslinka, Fruska, Lola83, Anulka0407, kaka470, Annie1981, Lady Savage, spioch lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi lejdi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super :*
mi_lejdi lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
mi_lejdi wrote:Dziewczyny.... wracam z przytupem!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69f7d078949f.jpg
Aaaaaaaaaaaaaaaa jejuuuuuu gratulacje ! Widzisz !! Kolejna muszkieterka po drugiej stronie mocy trzymam kciuki żeby wszystko szlo dobrze i dzidziolek rósł zdrowo !
Pieeekna krecha ktory dpo ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 21:59
-
Dobuska, na twój test czekam jak na własny
mi_lejdi, dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
31 dc, natmiast nie wiem który dpo i chyba w tym cała tajemnica Ale obstawiałam ovu w 16 dc.
Dobuska ja mocno wierzę, że rozpoczęła tu się kolejna dobra passa wiosennych ciąż Napiszę wszystko jutro, co było innego w tym cyklu i jak podczas ostatnich 2 cykli wykonałam autoterapię i cieszyłam się życiem, co oczywiście nie oznacza, że zapomniałam o ciąży
Dziękuję Wam za gratulacje Dużo etapów przede mną, ale krecha wyszła od razu z wieczornego moczu. Już miałam się rozmyślić, że zbyt wodnisty, ale w końcu machnęłam ręką Idę zaparzyć meliskę i trochę ochłonąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 22:10
AiCha4811, Jedna_z_Wielu, dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Mi lejdi maz juz wie? Zaraz opisuj reakcje ja uwielbiam tego sluchac / oglądać
-
nick nieaktualny
-
ooo widze, ze bedzie pierwszy bobas na watku. Roslinka trzymam kciuki.
Aicha ja bym poszla na to ostatnie usg... mam po ostatnich zdarzeniach dystans do tego co gadaja lekarze...
Dobuska wyglada, ze kolej na Ciebie z pozytywem. Jeju ale bedzie radocha jak i Tobie sie uda.
Lady ja jestem u tesciow i juz kilka razu slyszalam od szwagra o moim "wolnym". Facet bez dzieci, soba ma sie zajac, a i z tym roznie...
Ja dopisuje sie do opisu Fruski. Juz jestem ociezala i w ten upal ledwo zyje... Mlody bardzo sie wypycha wiec co chwile podskakuje z bolu nie moge uwierzyc, ze to zaraz koniec i juz sie nastaaiam na bole porodowe skurcze mam juz dosyc bolesne i troche sie boje, ze sie za szybko zacznie. Gdybym miala rodzic w ten upal, to bym chyba umarla...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 01:18
roslinka, dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Mi Lejdi co za wspaniała informacja!!! Wow My o synka staraliśmy sie 11 m-cy i wiem jaka to była radość po ujrzeniu 2 kresek Choć nie byly od razu tak ciemne jak u Ciebie. Zycze, zeby teraz wszystko było dobrze :*
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
MiLejdi ogromnie gratulacje!!!
Dobuska teraz kolej na Twoje II kreseczki Trzymam mocno kciuki!
Za resztę staraczek oczywiście tez mocno kciukam
U mnie niestety jak się sypie to wszystko na raz...
Starsza córka kilka dni temu zafarbowała sobie włosy... wiecie... tak po kryjomu... No i pech chciał że dostała mega uczulenia... krosty we włosach i połowa twarzy wraz z okiem spuchnięta. Najpierw wizyta na ostrym dyżurze na okulistyce - z okiem dobrze ale trzeba podawać leki przeciwalergiczne i smarować maścią.
Kolejnego dnia czyli wczoraj zamiast się polepszać to było gorzej, więc kolejny szpital i dziecko przyjęte na oddział alergologii...
Córka miała razem z moją mamą i moją siostrą dzisiaj wyjechać na wakacje no ale jest w szpitalu, więc one pojechały same...
Ja zostałam ledwo chodząca, mąż całymi dniami w pracy i jeszcze druga córka, którą muszę dowieźć na wakacje w niedzielę do znajomych...
Nie ogarniam tego wszystkiego z bólu... Nie daje rady teraz sama prowadzić samochodu i jeszcze ten upał mnie wykańcza.... POMOCY!!!
Zostałam z tym wszystkim sama i jest mi tak źle jak nigdy
Przepraszam, że tak negatywnie z samego rana ale musiałam się komuś wyżalić, wypłakać... Kurczę... nie pomagami_lejdi lubi tę wiadomość