Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Jedna z wielu - Dobuska ma przerwę od forum, musi odpocząć. U niej jakiś tydzien do @, to jej ostatni cykl z clo.
Dzięki za info :* ♡♡♡Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Annie wpadłam życzyc Ci jutro powodzenia. Zazdroszcze ze jutro juz bedziesz tulić córcie. Ja tez juz chce napisz najszybciej jak bedziesz mogła. Trzymam mocno kciuki!!! :-***
Ja dopiero w sobote mam pierwsze ktg. Ciekawa jestem czy cos sie szykuje na poród czy cisza. Chciałabym usłyszec ze jest chociaz 1cm rozwarcia
Lola moze razem urodzimy
Pozdrowienia dla Was :***Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Tak, to dzis! Jeszcze leżę w łóżku, ale za chwilę muszę wstawać. Całe szczęście noc przespalam bez problemów. Bałam się, ze bede się budzic ze strachu. Burczy mi w brzuchu. Dostalam ze szpitala do wypicia napój węglowodanów, mam nadzieje ze mnie zapcha. Zresztą za chwilę pewnie adrenalina się włączy i nie bede juz głodna
Do szpitala jadę na 9.00 Waszego czasu. Nie wiem o której będzie CC, ale pewnie trochę to potrwa, bo najpierw przyjęcie, podpisywanie zgody, rozmowa z anestezjologiem i nie wiem co jeszcze.
Dziękuję za kciuki. Jeszcze nie puszczajciedobuska, Lady Savage, Lola83, moniczko., Anulka0407 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie kochana ja nadal trzymam i czekam na dobre wieści. Jak masz czas to powiedz czy zezwolili na trafnsfer mikrobiomu.
Ps margolciak witaj gratulacje !
Lola kircze rzeczywiscie niska waga ale moze jeszcze ppchodzisz troche i malec podrośnie, oszczedzaj sie :-* :-* :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 08:44
-
Annie powodzenia! Wszystkie tu czekamy na wiadomosci od Ciebie i Emilki
Lola waga się nie przejmuj, nadrobi po urodzeniu.
Fruska powodzenia na ktg. Niech juz cos tam się pisze
Ja ten cykl odpuszczam, musze czekac na wyniki.Annie1981 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jestem już w szpitalu i czekam na swoją kolej. Jestem druga w kolejce, ale też mają sporo emergency CC, bo wrzesien jest bardzo zajęty, także mówi, ze szybciej niz koło poludnia to mam sie nie spodziewać.
Na transfer mikrobiomu generalnie pozwalaja, chociaz się dziwią, bo to coś nowego Tyle ze, dalej nie znam wynikow posiewu. Mają to sprawdzić i dac mi znać.dobuska, AiCha4811, Lola83, kaka470 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie jestem myślami z Tobą/Wami! Koniecznie dopraszaj się o ten GBS, żeby malutka nie została wysmarowana groźnym S.agalactiae! Wiem, że znamy się tylko z forum, ale jestem podekscytowana i nie mogę się doczekać wieści
Lola, trzymam kciuki, aby waga jednak chybnęła się w górę. Mam koleżankę, która rodziła takie drobne dzieci, chociaż każde było urodzone o czasie. Nie znaleziono przyczyny, a dzieciaki super
agulineczka przepraszam, jeśli coś przegapiłam, ale Ty miałaś już biopsję?
Dobuska odpoczywaj, ile potrzebujesz. Mi to bardzo pomogło a my tu nieustannie mamy kciuki zaciśnięteAnnie1981 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Annie, czekamy na wieści
Lola, rodzą się takie drobne dzieciaczki, ale potem nadrabiają po urodzeniu. Skoro lekarz mówi, że ''taka Twoja uroda'' to chyba bym w tej kwestii zaufała
Fruska, u Ciebie też już niedługo! AAAA!
Lady, piękny brzusio!
Dobusia, cierpliwie czekamy na dobre wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 10:37
Annie1981, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dziś w szpitalu zakaźnym na konsultacji, bo mam dodatni HBS (żółtaczka typu B ). Jako dziecko byłam zarażona w szpitalu i niestety ciężko to przeszłam, ale teraz zrobili mi badanie DNA wirusa i mam go w sobie śladowe ilości, uf.
Podstępowanie w przypadku porodu nie różni się dużo od tego, kiedy kobieta ma ujemny wynik więc się cieszę i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 10:38
mi_lejdi, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
E.wela postaraj się tym nie sugerować, bardzo Ci oczywiście życze pozytywu ale mnie tez organizm oszukal pare razy a w szczesliwym cyklu nie bylo nic co by wskazywało na sukces. Także nie sugeruj sie bo wiem jak boli zawód po objawach podsycajacych nadzieję. Lepiej chyba mieć pozytywne zaksoczenie niż załamanie, choć dziewczyny mowily o przywoływaniu dobrych zdarzen swoim mysleniem o nich, więc to chyba juz tylko od Ciebie zalezy jakw wolisz w kazdym razie trzymam kciukaski tak jak za pozostałe staraczki oczekujace na test lub termin @
-
e.wela to plamienie obiecujące wiem, że nie powinnam nakręcać, ale i tak człowiek sam to robi, nie da się!
Ja Wam nigdy nie pisałam, ale w cyklu poprzedzającym ten szczęśliwy (a więc w pierwszym z autoterapią i wizualizacjami), tez miałam plamienie jakieś 5 dni przed @. Rozczarowanie było okrutne, bo @ przyszła punktualnie, ale tak sobie myślę do dziś, że może coś wtedy było na rzeczy? może biochemiczna, która lubi być "próbą generalną" i dlatego w następnym cyklu poszło..? ale tego nie wiem14.04.2018 Théo -
Chciałam edytować, a usunęłam poprzedni post
Test dziś negatywny (13,14dpo) i ostatnia tabl. dupka dziś. Tak, więc czekam na kolejny cykl.
Chciałam edytować, by jeszcze raz napisać Annie, że trzymam kciuki
Za całą resztę też ♡♥♡♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 12:03
Annie1981 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ewela tak jak pisały dziewczyny nie nastawiaj sie na pozytyw, choc oczywiście życzę Tobie pięknych dwoch kreseczek.
Lady piękny brzuszek. Ja uwazam, ze kazdy brzuszek, w ktorym rozwija się mały cud jest piekny i śmiało powinno sie nim chwalic.
Dobusia trzymam za Ciebie kciuki.
Margolciak gratulacje i powodzenia.
Jestem ciekawa czy Annie juz uslyszala placz swojej kruszynkiLady Savage, Annie1981 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚