Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow biedroneczko na prawde mala to cala Ty
A ja jestem zla na meza bo chodze w bieliźnie dziś a on spojrzal i mowi.. wygladasz cudownie.moge zrobic Ci zdjęcie?
No to mowie ok ale bez nog bo straszny celulit mi wyszedl...a on zrobil zdjecia bowym tel z nogami to mu mowie mialo byc bez nog a on ok zrobie jeszcze raz i co zrobil fotki bez stop, bo myslal, ze o to mi chodzi...udusze go jak w pracy pokaze...a teraz wyszedl do sklepu budlanego..normalnie ucielkal w podskokach bym mu tel nie zabrala..ech mezczyzni
Ps snilo mi sie dzis, ze ur Antosia i mial 105 cm
Mari ladne butkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:44
marissith, Arienna, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mari: a te buty plaskie czy na obcasie?
Ja padlam z mala po 14, lezalam na brzegu lozka, az dziwne ze nie spadlam, bo bylam w dziwnej pozycji, obiadu chlopu nie zrobilam, mala spi nadal a ja ide koktajl podwieczorkowy trzepnac..
Ide dzis do tej oberzy zamawiac, najgorsze, ze moja kuzynka to nic nie je, po prostu nic... -
mój obiadu nawet nie chciał bo stwierdził ze za gorąco i nie chce mu się jeść.........
u nas w słońcu 51 stopni - poważnie sprawdzilismy
w domu mam 30
co do cellulitu to wg facetów:
Misi@, Malenq, marissith, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:mój obiadu nawet nie chciał bo stwierdził ze za gorąco i nie chce mu się jeść.........
u nas w słońcu 51 stopni - poważnie sprawdzilismy
w domu mam 30
co do cellulitu to wg facetów:
haha smieszne i prawdziwe ;P
Nam kiedys auto przerysowal taki slawny tutaj tramwaj. Moj maz sie cieszy i jest dumny z tej "blizny".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 17:27
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Jak ja wam zazdroszcze, gdy czytam ze dzieci zasypiaja same, bez placzu i bez bujania..... My juz pomalu wysiadamy
Więc łącze się z Tobą w bólu... -
Dzieki dziewczyny ciesze sie bo strasz to tatus a Lili ma nawet moje oczy niebieskie uff
nio starasz wykąpana je kolacje młoda tez wykapana pojedzona odbita i spi
ach ide zaraz tyłek zamoczyc w wannie z chłodną wodą a potem ide do wyrka tatus uspi starszą i bedzie wieczór dla nas czyli film do pierwszej reklamyi sen hehehhe
-
Byłam zrobić badanie moczu Zosce i co książkowy
no nareszcie jest dobrze. A i zaczęła się śmiać na głos. ..uwielbiam ♡
Będzie tulam ♡
Celulit? Olać to
Ale fakt upał straszny u nas nadal 31 stopni.
Biedronka malutka skóra zdjęta
A nasza dzisiejsza marchewka prawie całą na sliniaku wylądowałaMalenq, beszka, Biedroneczka83, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Jejku Malenqu, wy tez ? Wspolczuje.... Aza dnia tezmusisz caly czas w wozku wozic bo jak nie to sie budzi? Pewnie brzusio albo zeby u was:(
A u nas sie chyba kolka zaczyna znowu....super. Akurat dzisiaj, jak mam tyle do spakowania i ogarniecia, bo jutro po 9 na lotnisko jedziemy i fruuuuu do Polski na tydzien -
nick nieaktualnybeszka wrote:Jejku Malenqu, wy tez ? Wspolczuje.... Aza dnia tezmusisz caly czas w wozku wozic bo jak nie to sie budzi? Pewnie brzusio albo zeby u was:(
A u nas sie chyba kolka zaczyna znowu....super. Akurat dzisiaj, jak mam tyle do spakowania i ogarniecia, bo jutro po 9 na lotnisko jedziemy i fruuuuu do Polski na tydzien
Tak to zęby, ale póki co pusto w buzi....
Ojjj jak fajnie to miłego pobytu w Pl:-D uwazajcie jutro, bo u nas w Pl zapowiadają burze, trąby powietrzne itp. -
Malenqa to wspolczuje tego usypiania, u nas bez problemu jak na razie, tyle dobrze, bo w dzien to tylko na raczki i chodzenie czyimis nogami go interesuje
Biedroneczko cudnie, cala mamusi
Ja wysiadam u nas w mieszkaniu 27 stopni przy wlaczonej klimie, ja chce chlodek -
Beszko również życzę bezpiecznej podróży i miłego pobytu
Malenq ja juz się boje jutrzejsze pogodysłyszałam burze silny wiatr grad i trąby armagedon i zawału dostane!
Moja tez dziś brzuszek bolał ale juz śpi co do usypiania to różnie czasami sama czasami we wózku ale nie ma tragedii.
Spokojnej nocki życzę mamuśki i maluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:44
-
Droniu sliczna kluseczka
do schrupania!
Buu  kurde myslalam ze z racji braku obrazen przy porodzie pierwszy sex bedzie normalny. Dooopa! Sucho i faktycznie jak ktoras pisala- jak drugi pierwszy raz  szczypalo, ciagnelo a moj facet twierdzil ze luzno. Jak to luzno, mi sie wydawalo ze strasznie ciasno 
Sorry za opis, musze wyladowac moja frustracje ...
Maly spi od 3h jak kamien. Chyba o polnocy bede go kapac... A wczesniej caly dzien lampienia na zabawke... Odmozdzylam sie patrzac jak macha tak od rana do wieczora. Ale przynajmniej zero (ZERO!) placzu dzis bylo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:49
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
U mnie tak samo Malenq, w wózku spi jak ja wożę, jak nie to za moment sie budzi. Wózek w ciągłym ruchu musi być.
W domu na rączkach a Przy takiej tempce to sie rozpłynąć mozna
Teraz padła przy (.) ale na ogródku dała popis krzyku i po kilku mińutach drzemki kolejna pobudka zakończona niesieniem na rączkach do domu.
Mam nadzieje, ze ten stan (rozdrażnienia) jej przejdzie bo padne. Dobrze ze jutro babcia przyjeżdża -
Nieukowa: mi się z kolei wydaje że u mnie luźniej a mój że nie, w końcu tak samo ma orgazm jak wcześniej więc nie powinnam narzekać
Moja padła po kąpieli i karmieniu, chlop tylko chwilę ją nosił
Byliśmy odnośnie chrztu. Mojemu się nie spodobało, że baba nie wzięła nas do stolika tylko na stojąco przy barze, salę zaproponowali strasznie ciasną choć mieli inne fajne miejsca, ale to akurat można wytłumaczyć tym, że chcieli byśmy mieli intymnie no i jakieś dziwne klimaty z jedzeniem lub swoim tortem czy alkoholem