X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow biedroneczko na prawde mala to cala Ty :)

A ja jestem zla na meza bo chodze w bieliźnie dziś a on spojrzal i mowi.. wygladasz cudownie.moge zrobic Ci zdjęcie?
    No to mowie ok ale bez nog bo straszny celulit mi wyszedl...a on zrobil zdjecia bowym tel z nogami to mu mowie mialo byc bez nog a on ok zrobie jeszcze raz i co zrobil fotki bez stop, bo myslal, ze o to mi chodzi...udusze go jak w pracy pokaze...a teraz wyszedl do sklepu budlanego..normalnie ucielkal w podskokach bym mu tel nie zabrala..ech mezczyzni :/
    Ps snilo mi sie dzis, ze ur Antosia i mial 105 cm o.O
    Mari ladne butki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:44

marissith, Arienna, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo faceci nie zauwazaja cellulitu :)

Misi@ lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa u nas akurat, 24 st, przyjemnie jest na dworze. Ale takiego upału nie zazdroszczę.
    Misia bo faceci nie wiedzą co to ten cellulit ;) i nawet jakby w pracy pokazał to żaden facet nie będzie wiedział :P

Misi@ lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari: a te buty plaskie czy na obcasie?

Ja padlam z mala po 14, lezalam na brzegu lozka, az dziwne ze nie spadlam, bo bylam w dziwnej pozycji, obiadu chlopu nie zrobilam, mala spi nadal a ja ide koktajl podwieczorkowy trzepnac..

Ide dzis do tej oberzy zamawiac, najgorsze, ze moja kuzynka to nic nie je, po prostu nic...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój obiadu nawet nie chciał bo stwierdził ze za gorąco i nie chce mu się jeść.........

u nas w słońcu 51 stopni - poważnie sprawdzilismy
    w domu mam 30 :/

co do cellulitu to wg facetów:

1394885989_by_kzychuster_600.jpg

Misi@, Malenq, marissith, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie ciesze ze jest goraco :D. Caly rok czekam na lato! Ale to lubie tylko jak w domu albo ewentualnie jakims parku jestem.

Domi padl w kuchni w lozeczku ululany szumem radia i wyciagu ;P.

Malenq lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    mój obiadu nawet nie chciał bo stwierdził ze za gorąco i nie chce mu się jeść.........

u nas w słońcu 51 stopni - poważnie sprawdzilismy
    w domu mam 30 :/

co do cellulitu to wg facetów:

haha smieszne i prawdziwe ;P
    Nam kiedys auto przerysowal taki slawny tutaj tramwaj. Moj maz sie cieszy i jest dumny z tej "blizny" ;D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 17:27

Arienna lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam zazdroszcze, gdy czytam ze dzieci zasypiaja same, bez placzu i bez bujania..... My juz pomalu wysiadamy :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Jak ja wam zazdroszcze, gdy czytam ze dzieci zasypiaja same, bez placzu i bez bujania..... My juz pomalu wysiadamy :(
    Beszko ale moja sama nigdy nie zasnęła, w dzień muszę ją w wózku wozić a wieczorem muszę lezeč obok, dzień kończy mi się po 20stej nawet nie mogę iść TV obejrzeć bo mała beze mnie się budzi....
    Więc łącze się z Tobą w bólu...

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ciesze sie bo strasz to tatus a Lili ma nawet moje oczy niebieskie uff :)

nio starasz wykąpana je kolacje młoda tez wykapana pojedzona odbita i spi :)

ach ide zaraz tyłek zamoczyc w wannie z chłodną wodą a potem ide do wyrka tatus uspi starszą i bedzie wieczór dla nas czyli film do pierwszej reklamy :P i sen hehehhe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam zrobić badanie moczu Zosce i co książkowy :) no nareszcie jest dobrze. A i zaczęła się śmiać na głos. ..uwielbiam ♡
    Będzie tulam ♡
    Celulit? Olać to :)
    Ale fakt upał straszny u nas nadal 31 stopni.
    Biedronka malutka skóra zdjęta :)
    A nasza dzisiejsza marchewka prawie całą na sliniaku wylądowała ;)

Malenq, beszka, Biedroneczka83, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Malenqu, wy tez ? Wspolczuje.... Aza dnia tezmusisz caly czas w wozku wozic bo jak nie to sie budzi? Pewnie brzusio albo zeby u was:(

A u nas sie chyba kolka zaczyna znowu....super. Akurat dzisiaj, jak mam tyle do spakowania i ogarniecia, bo jutro po 9 na lotnisko jedziemy i fruuuuu do Polski na tydzien

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Jejku Malenqu, wy tez ? Wspolczuje.... Aza dnia tezmusisz caly czas w wozku wozic bo jak nie to sie budzi? Pewnie brzusio albo zeby u was:(

A u nas sie chyba kolka zaczyna znowu....super. Akurat dzisiaj, jak mam tyle do spakowania i ogarniecia, bo jutro po 9 na lotnisko jedziemy i fruuuuu do Polski na tydzien
    Kochana jak wózek przestaje jeździč to w ciágu 5min się budzi...cholera już mnie bierze, bo albo wożę i mała śpi nawet 2h, i nic w tym czasie nie mogę zrobič, albo nie wożę i mała się budzi i od razu chce być noszona...i też nic zrobić nie mogę:-\
    Tak to zęby, ale póki co pusto w buzi....
    Ojjj jak fajnie to miłego pobytu w Pl:-D uwazajcie jutro, bo u nas w Pl zapowiadają burze, trąby powietrzne itp.

• justta Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa to wspolczuje tego usypiania, u nas bez problemu jak na razie, tyle dobrze, bo w dzien to tylko na raczki i chodzenie czyimis nogami go interesuje ;-)

Biedroneczko cudnie, cala mamusi

Ja wysiadam u nas w mieszkaniu 27 stopni przy wlaczonej klimie, ja chce chlodek

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko również życzę bezpiecznej podróży i miłego pobytu :)
    Malenq ja juz się boje jutrzejsze pogody :( słyszałam burze silny wiatr grad i trąby armagedon i zawału dostane!
    Moja tez dziś brzuszek bolał ale juz śpi co do usypiania to różnie czasami sama czasami we wózku ale nie ma tragedii.
    Spokojnej nocki życzę mamuśki i maluszki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:44

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Droniu sliczna kluseczka :) do schrupania!

Buu  kurde myslalam ze z racji braku obrazen przy porodzie pierwszy sex bedzie normalny. Dooopa! Sucho i faktycznie jak ktoras pisala- jak drugi pierwszy raz  szczypalo, ciagnelo a moj facet twierdzil ze luzno. Jak to luzno, mi sie wydawalo ze strasznie ciasno :/

Sorry za opis, musze wyladowac moja frustracje ...

Maly spi od 3h jak kamien. Chyba o polnocy bede go kapac... A wczesniej caly dzien lampienia na zabawke... Odmozdzylam sie patrzac jak macha tak od rana do wieczora. Ale przynajmniej zero (ZERO!) placzu dzis bylo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:49

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak samo Malenq, w wózku spi jak ja wożę, jak nie to za moment sie budzi. Wózek w ciągłym ruchu musi być.
    W domu na rączkach a Przy takiej tempce to sie rozpłynąć mozna :(

Teraz padła przy (.) ale na ogródku dała popis krzyku i po kilku mińutach drzemki kolejna pobudka zakończona niesieniem na rączkach do domu.
    Mam nadzieje, ze ten stan (rozdrażnienia) jej przejdzie bo padne. Dobrze ze jutro babcia przyjeżdża :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: mi się z kolei wydaje że u mnie luźniej a mój że nie, w końcu tak samo ma orgazm jak wcześniej więc nie powinnam narzekać

Moja padła po kąpieli i karmieniu, chlop tylko chwilę ją nosił

Byliśmy odnośnie chrztu. Mojemu się nie spodobało, że baba nie wzięła nas do stolika tylko na stojąco przy barze, salę zaproponowali strasznie ciasną choć mieli inne fajne miejsca, ale to akurat można wytłumaczyć tym, że chcieli byśmy mieli intymnie no i jakieś dziwne klimaty z jedzeniem lub swoim tortem czy alkoholem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko na chwilkę bo mała zasnęła nareszcie :) ręce mi odpadną a nie wspomnę o bólu rany po cięciu i sutków ... Aż sie boje kolejnego karmienia.
    Czy wasze dzieci tez ssały pierś tak długo ( godz lub dłużej ) ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm Maniutku u mnie tak było ale to dlatego że miałam mało pokarmu i mała się nie najadala i usypiala ze zmęczenia tak mi się wydaje :(
    Oby u Ciebie było ok :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ