Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUhmmmm nie Iwierzyce ale ją śpię pod koldrá a o 4tej nad ranem kazalam mężowi okno zamknąć bo mi zimno było..
Mała w samej pieluszce, a ja pod kołdrą hehehehe
U mnie chłodny domek, bo na około drzewa, a i drewniana ta moja chatka to też inaczej się temperatura rozkłada....czasem jest gorąco, ale to czasem....Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Maniek współczuje przejść mam nadzieje ze szybko zapomnisz a mała wynagrodzi wszystko na sutki tez mam Maltan i jest super miałam rany krwawiące strupy i wszystko zeszło a tez płakałam z bolu jak małą przystawiałam
Pati uważaj na siebie
u nas dzis nocka kiepska płacz bol brzusia odpychanie od cycusia po czym przysysała sie na chwile i znowu odpychała mleko sikało po pokojuptem o 4 butla ale wystarczyło tylko do 6 i potem co troche przy cycu na zmiane z płączem teraz spi po wit KplusD zjadłam śniadanie i mam odpoczynek jak sie obudzi to ja nakarmie mam nadzieje ze juz bedzie lepiej
u nas gorąco masakra zaraz ide pranie zdjąć potem powiesze nowe i mam prasowanko -
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Malenq zazdroszczę Ci tych się sielskich klimatów
Wiem ze to nie gorączka ale panikara jestem
Biedroneczko szacun, tyle robisz a masz 2kę dzieci...ją przy jednej ogarnąć się nie potrafię i często na obiady owoce lub kanapki zjadam.... -
Taaaa tez podziwiam mamy więcej niż jednego brzdaca
tez rzadko udaje mi się cokolwiek zrobić poza zabawianiem niuni ale u mnie gorzej bo ojciec jest tylko w sobotę i niedzielę a i jeszcze do mamusi musi jechać
Więc w weekendy pranie prasowanie i sprzątanie ehhhh gorąco
A kanapki na obiad mam codziennie jeśli mam z czym albo wafle ryżoweWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:07
-
Ari bo cesarka to tez loteria, tak jak z sn... Sporo czerwcowek narzeka po kilku tygodniach na straszne bole blizny, jednej sie blizna rozeszla... Poza tym przy.kolejnym dziecku sa komplikacje po pierwszym cc...
Tak jak nie zawsze jest zle po sn, tak czesto nie jest rozowo przy cc. No i jeszcze trudno sie malcem zajac zaraz po zabiegu, a to jedno z najradosniejszych moich wspomnien, uczenie sie obslugi malucha zaraz po porodzie gdy byl senny i taki kochany
Porod to porod- trzeba to przejsc i nigdy nie jest zupelnie bez bolu. Tak to juz jest stworzone, ze nas nie zaopatrzobo w zamek blyskawiczny na brzuchu
Maniek kciuki za szybka rekonwalescencje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:11
Blondik lubi tę wiadomość
-
Nieukowa- jak pisałam już wiele razy kochana ja się nie boję bólu (mam 15 kolczyków i dwa tatuaże
) a komplikacji szczególnie porażeń mózgowych i upośledzeń powstałych z powodu komplikacji przy porodzie, niestety nie umiem tego przeskoczyć, pracowałam 10 lat z takimi ludźmi, u 90% z nich powodem upośledzenia był źle przeprowadzony poród naturalny... takie schizy to piętno terapeutek ... i wiem że to lotto jest ale nie umiem pozbyć się tych myśli....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:13
-
nick nieaktualny
-
u nas przy odrobinie szczęścia się zacznie
pościągałam kwiaty z balkonu, pozamykałam okna i jadę do księgowej (wykorzystując czas że jest na dworze chłodno) mam nadzieję że zdążę przed ulewą
tylko się zastanawiam czy już rozłączyć wszystkie sprzęty chyba tak zrobię - to na razie pa :*
-
nick nieaktualnyMańku, czytalam opis Twoich zmagan to się wzruszyła. Jesteś dzielna! Rozumiem, że przeciwbólowych nie dostajesz bo karmisz?
Beszko przyjemności w PL.
Dziś wstałam późno i pierwszy raz od 22 dni wyszłam do piekarni. wprawdzie jest ona obok, ale ciesze sie bardzo, że się przewietrzyłam.
Pati uważaj na siebie!
Miłego dnia i ochłody dla Was i maluszków. Ja się śmieje, że mój mały ma basenik, więc pewnie jest mu lepiej w brzuszku niż na zewnątrz -
Malenq współczuję! Nas chyba ominęła burza może w nocy kilka kropel spadło a od rana słońce.
Ari znam to ja jak studiowalam to wydawało mi się ze mam każda chorobę jaka omawialismy. Zośka znów przy marchewce się rozokakala boszzzz mam nadzieje ze w końcu jej coś posmakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:59
-
nick nieaktualny
-
wróciłam, burzy nadal nie ma
na poprawienie humoru kupiłam małej 3 pary bodziaków z długim rękawkiem w Tesco były u nas przecenione na 4,8 zł z firmy F&F
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96f2b24c2c88.jpg
jeszcze kupie kilka kaftaników i spodenek i myślę ze starczy
Misia - tez się ciesze ze mala jeszcze w brzuchu bo przynajmniej ona się nie meczyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:36
Pati Belgia, Misi@, Blondik, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati: więc teraz tylko czekać na przyjście Roxi..
Ja oglądam the good wife właśnie, bo mała nieco przysnela..
Dzisiejsza butla zaliczona, nawet z dodanym zelazem, mała się bawiła jeziorem, śmiała się, trochę złapała smoka butli, ale jak odkladalam butelkę to zaczynała płakać, więc przystawialam aż do opróżnienia butelkina spokojnie
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki wytapiam się
Tempka nie spada, wiatrak nic nie daje i nie mam siły nawet siedzieć...
Maniek jejku to musiał być makabryczny strach i okropny ból. Ale ból nie ważny, ważne że z dzidzią wszystko dobrze i ma 10pktSłyszałam że na sutki świetny jest olej kokosowy. Ja się nic smaruję teraz na rozstępy, ale na sutki też będę go nakładać
Dziewczyny od kiedy zaczęłyście kompletować wyprawkę? Jak bym już od sierpnia zaczęła bo mam już miejsce w sypialni i mogłabym łóżeczko i komodę kupić. Ale u mnie na wsi ludzie mówią że po połowie ciąży dopiero się kupuje takie rzeczyJakieś przesądy mi tu wciskają
Pati gratuluję sukcesów w pracy. Ale Ty weź już zwolnij i leżakuj sobie trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:02
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Anuska: jak Ty się olejem smarujesz, na którym ją smaze placki i to w taki upał, to nie dziwne, że SE "wytapiasz"
Ja leże w dziwnej pozycji, bo mała wstała marudna i trza karmić, staram się, żeby części ciała się nie dotykały, żeby się nie pocic, najlepiej też jakbym wisiała nad łóżkiem, bo od kapy też się poceAnuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Groszku bzdury, a badające tak do szamba....ją już w lipcu kompletowałam... Nie czekaj na później....
Zgredka ja się zastanawiałam właśnie ostatnio czy jest jakaś różnica między olejem kokosowym do smarowania skóry a takim jadalnym. Słyszałam że smażenie na kokosowym jest o wiele zdrowsze. Gdzie kupujesz taki spożywczy olej?Misi@ lubi tę wiadomość