Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też za szczepieniami jestem - będziemy się szczepić 5w1 tylko rota chyba odpuścimy, młody nie był szczepiony i odpukać nic nie załapał - ani jednej biegunki czy wymiotów
zapomniałam dodać że Adasiek ma jeszcze wodniaki na jądrach, przekrwienia na oczkach dalej nie zeszły a że ma nadal je żółte to wygląda koszmarnie dodatkowo ma bardzo wysoką nadal bilirubinę
wypisali nas z wysoką - powyżej normy dla fizjologicznej żółtaczki, teraz troche spadła i jest juz prawie na górnej granicy normu dla fizjologicznej - gdzie w 9 dobie powinien już prawie nie mieć żółtaczki
niestety musiliśmy go kłuć i zrobić badania i jeszcze we środę mamy je powtórzyć... ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:20
-
Freja bidny maluszek tak sie nacierpi
wodniaki znikna a moja tez ma jeszcze przekrwione oko jedno prawe lewe juz zeszło
co do żółtaczki to moja prawie wcale nie miała Zuza miała wiekszą a tez nas wypisali
Lara dzieki za info ależ sie boje -
Hej, coś mi sie forum zacięło i tylko sierpniowka zdążyłam napisać co na wizycie... A wiec... Czop odpadł faktycznie ale szyjka nadal zamknięta. Mała wazy 3 kg wiec kluseczka
mam sie nie przemęczać tylko odpoczywać póki mogę
czyli wychodzi na to, ze moje dziecię sie zbuntowało na całego....
Misi@, LaRa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa Radzio prześliczny
przystojniak bedzie łamał serca dziewczyn
Aaa zapomniałam Wam napisać, ze Sebastian zaprosił moja au pair, Natalię na zwiedzanie miasta na jutrofajnie, bo sie dogadują. Moze zostaną przyjaciółmi ?
Misi@, Arienna, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Freja tulam i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja zaraz wybuchnę płaczem cały dzień boje sie wyjsć z pokoju bo przenieśli mnie do innej sali gdzie dziewczyna to patologia przeklina jak szewc drze sie zamiast rozmawiać , ogólnie dramat. Trzymajcie kciuki za nas jeszcze tylko ta noc i będziemy w domku .Maniek
-
Maniek: moja ostatnia kolezanka z pokoju tez byla ciekawa
Freja: a czemu z wysoką bili wypisali Was:? Trzymam za malego kciuki
Moja zaliczyla dzis cwicczenia z butla elegancko, przyssala sie jak wariat.. czyli ona po prosty sztucznego nie chciala, ale jak pocwiczymy na moim to potem latwiej przeskoczy na mmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:14
-
Kurcze Freja, dopiero teraz doczytałam jakie masz z małym sensacje ;( Trzymam kciuki żeby we wszystkich poradniach było okej... Czyli jednak to toxo było na 100% czy te skierowania z powodu domniemania zakażenia?
Misi@ ten pałąk to z ikei, Leka stojak z zabawkami". Mega fajna sprawa - mamy matę edukacyjną bez pałąka i kupiłam to zamiast. Mata jeszcze nie wypakowana, bo póki co nie ma sensu, ale pałąk wieszamy nad przewijakiem, w łóżeczku pod nadzorem albo na tarasie jak mały się werandujetakże polecam
Pstoka gratuluję 3 miesięcy DomiegoByle do przodu
O tyc szczepieniach to odpowiadałąm tylko na stwierdzenie, że te choroby są już bardzo rzadkie... a u was w DE nie ma jakoś póxniej poprzesuwane w kalendarzu, tak jak w Skandynawii? -
NIEUKOWA- szczepienia w De w ogole nei sa obowiazkowe wiec mozna sobie szczepic kiedy sie chce. Kalendarz zaleca od 2go miesiaca wiec chyba pozniej niz w Polsce. My zaszczepilismy ze wzgledu na podroz planowana ale spedza mi to sen z powiek i mam ogromne wyrzuty sumienia bo szczepimy go tak wczesnie (w przeciwnym wypadku zaszczepilabym go po roku moze) ze wzgledu na nasza fanaberie (wyjazd). Choc tak prawde mowiac Turcja i Iran tez sa raczej wolne od wspomnianych chorob a procent zaszczepionych ludzi jest nawet czasem wyrzszy niz w _Niemczech (najgorej tutaj prezentuje sie Szwajcaria).
A w ogole nie wiadomo czy pojedziemy bo z wiza jest problem. No ale to juz prawie ze kultowa sprawa z iranska wiza-dostac ja to czasem loteria a przede wszystkim szkola cierpliwosci. Mamy jeszcze miesiac, moze sie uda. -
A tak Domi dzisiaj 3miesiace konczy
. Taki duzy chlopak juz. Prawie sie juz w skrzynce do kapieli nei miesci
no i dzisiaj zalozylam mu juz wieksze bodziaki bo w 54 juz troche ciasno mu bylo.
Wczoraj u kolezanki widzielismy jej pieciodniowa coreczke i nei moglam wyjsc z podziwu jaka to wielka roznica! Ona taka kruszynka a Domi taki duzy -
Moja jeszcze nosi 56,
chłop poleciał na męską imprezę, a ja wykąpałam sama małą, (myślałam, ze ręce se urwę jak niosłam wanienkę) i zasnęła jak dętka
a ja teraz myślę, czy serial zapodać sobie w dużym czy w małym pokoju..
-
Zaczęło się ja mam nawał a ona nie chce nawet złapać brodawki bo juz wie ze z butli łatwo leci
w nocy dała mi taki koncert ze mi sie wyć chciało juz. Tez tak miałyście ? Jest sens powalczyć i ja przystawiać mimo tych protestów czy lepiej sciągnąć i dać butle ? Bo coś muszę zrobić zanim mi (.) (.) wybuchną ... Jezu myślałam ze ból sutków będzie jedynym problemem z karmieniem
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Odciągne w domu w spokoju. A ta wariatka spała cała noc jej dziecko ciagle kwekalo i lekko płakało ale ona nie reagowała ani nie karmiła za to ja nie spałam prawie bo jak ?
Jeszcze jak sie moja tak zachowuje to juz czekam na ta 10 jak na zbawienie licząc ze w domu może lepiej sobie poradzęManiek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Manku odciągnij troszkę i przystawiaj mała do piersi. Powinna w końcu złapać (.). U mnie nie miała problemu czy butla czy pierś bo chciała ciagle ssać, wiec było to obojętne
Współczuje lokatorkiu mnie w ostatnia noc (moja) dokoptowali taka qrwujaca ze szok, co skurcz to "qrwa,qrwa,qrwa" i tez bardzo głośna
Ania spała od 22 do 7 ale ja czuje sie jeszcze nie wyspana (wiem...grzeszę)
Msze wyskoczyć z rana na polowanie bo mam problem ze znalezieniem bolerka-sweterka dla Ani na jutro. Malz kupił ostatnie w Smyku ale rozmiar 86 ( bedzie miała za rok) poprzeceniali wszystko i rozeszło sie jak świeże bułeczki. Shit ;(
Miłego dnia babeczki -
nick nieaktualnyDzień dobry,
Maniutku przystawiaj małą i odciągaj tylko do odczucia ulgi..
Powodzenia w domku...
Smoku gonicie w rozmiarach moja małą która nosi 74/80/86 w zależności jakiej firmy...
Pati super że Seba się dogaduje z ta laską...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 07:22
Pati Belgia lubi tę wiadomość