X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Freja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też za szczepieniami jestem - będziemy się szczepić 5w1 tylko rota chyba odpuścimy, młody nie był szczepiony i odpukać nic nie załapał - ani jednej biegunki czy wymiotów

zapomniałam dodać że Adasiek ma jeszcze wodniaki na jądrach, przekrwienia na oczkach dalej nie zeszły a że ma nadal je żółte to wygląda koszmarnie dodatkowo ma bardzo wysoką nadal bilirubinę

wypisali nas z wysoką - powyżej normy dla fizjologicznej żółtaczki, teraz troche spadła i jest juz prawie na górnej granicy normu dla fizjologicznej - gdzie w 9 dobie powinien już prawie nie mieć żółtaczki

niestety musiliśmy go kłuć i zrobić badania i jeszcze we środę mamy je powtórzyć... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:20

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja - współczuje :( biedny Adaś, mam nadzieje ze bedzie ok :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja bidny maluszek tak sie nacierpi :( wodniaki znikna a moja tez ma jeszcze przekrwione oko jedno prawe lewe juz zeszło
    co do żółtaczki to moja prawie wcale nie miała Zuza miała wiekszą a tez nas wypisali

Lara dzieki za info ależ sie boje :/

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, coś mi sie forum zacięło i tylko sierpniowka zdążyłam napisać co na wizycie... A wiec... Czop odpadł faktycznie ale szyjka nadal zamknięta. Mała wazy 3 kg wiec kluseczka :-) mam sie nie przemęczać tylko odpoczywać póki mogę ;-) czyli wychodzi na to, ze moje dziecię sie zbuntowało na całego....

Misi@, LaRa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa Radzio prześliczny :-) przystojniak bedzie łamał serca dziewczyn :-)

Aaa zapomniałam Wam napisać, ze Sebastian zaprosił moja au pair, Natalię na zwiedzanie miasta na jutro :-) fajnie, bo sie dogadują. Moze zostaną przyjaciółmi ?

Misi@, Arienna, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja tulam i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Ja zaraz wybuchnę płaczem cały dzień boje sie wyjsć z pokoju bo przenieśli mnie do innej sali gdzie dziewczyna to patologia przeklina jak szewc drze sie zamiast rozmawiać , ogólnie dramat. Trzymajcie kciuki za nas jeszcze tylko ta noc i będziemy w domku .

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: moja ostatnia kolezanka z pokoju tez byla ciekawa :)

Freja: a czemu z wysoką bili wypisali Was:? Trzymam za malego kciuki

Moja zaliczyla dzis cwicczenia z butla elegancko, przyssala sie jak wariat.. czyli ona po prosty sztucznego nie chciala, ale jak pocwiczymy na moim to potem latwiej przeskoczy na mm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:14

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Freja, dopiero teraz doczytałam jakie masz z małym sensacje ;( Trzymam kciuki żeby we wszystkich poradniach było okej... Czyli jednak to toxo było na 100% czy te skierowania z powodu domniemania zakażenia?

Misi@ ten pałąk to z ikei, Leka stojak z zabawkami". Mega fajna sprawa - mamy matę edukacyjną bez pałąka i kupiłam to zamiast. Mata jeszcze nie wypakowana, bo póki co nie ma sensu, ale pałąk wieszamy nad przewijakiem, w łóżeczku pod nadzorem albo na tarasie jak mały się weranduje :) także polecam :D

Pstoka gratuluję 3 miesięcy Domiego :) Byle do przodu :D
    O tyc szczepieniach to odpowiadałąm tylko na stwierdzenie, że te choroby są już bardzo rzadkie... a u was w DE nie ma jakoś póxniej poprzesuwane w kalendarzu, tak jak w Skandynawii?

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEUKOWA- szczepienia w De w ogole nei sa obowiazkowe wiec mozna sobie szczepic kiedy sie chce. Kalendarz zaleca od 2go miesiaca wiec chyba pozniej niz w Polsce. My zaszczepilismy ze wzgledu na podroz planowana ale spedza mi to sen z powiek i mam ogromne wyrzuty sumienia bo szczepimy go tak wczesnie (w przeciwnym wypadku zaszczepilabym go po roku moze) ze wzgledu na nasza fanaberie (wyjazd). Choc tak prawde mowiac Turcja i Iran tez sa raczej wolne od wspomnianych chorob a procent zaszczepionych ludzi jest nawet czasem wyrzszy niz w _Niemczech (najgorej tutaj prezentuje sie Szwajcaria).
    A w ogole nie wiadomo czy pojedziemy bo z wiza jest problem. No ale to juz prawie ze kultowa sprawa z iranska wiza-dostac ja to czasem loteria a przede wszystkim szkola cierpliwosci. Mamy jeszcze miesiac, moze sie uda.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak Domi dzisiaj 3miesiace konczy :). Taki duzy chlopak juz. Prawie sie juz w skrzynce do kapieli nei miesci ;D no i dzisiaj zalozylam mu juz wieksze bodziaki bo w 54 juz troche ciasno mu bylo.
    Wczoraj u kolezanki widzielismy jej pieciodniowa coreczke i nei moglam wyjsc z podziwu jaka to wielka roznica! Ona taka kruszynka a Domi taki duzy ;D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jeszcze nosi 56,
    chłop poleciał na męską imprezę, a ja wykąpałam sama małą, (myślałam, ze ręce se urwę jak niosłam wanienkę) i zasnęła jak dętka

a ja teraz myślę, czy serial zapodać sobie w dużym czy w małym pokoju..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęło się ja mam nawał a ona nie chce nawet złapać brodawki bo juz wie ze z butli łatwo leci :( w nocy dała mi taki koncert ze mi sie wyć chciało juz. Tez tak miałyście ? Jest sens powalczyć i ja przystawiać mimo tych protestów czy lepiej sciągnąć i dać butle ? Bo coś muszę zrobić zanim mi (.) (.) wybuchną ... Jezu myślałam ze ból sutków będzie jedynym problemem z karmieniem :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Manieczku nie wiem co poradzic. Moze odciagnij troche by sobie ulzyc a mala przystawiaj caly czas. Moze doswiadczone mamy sie wypowiedza. Trzymaj sie kochana! A wspolokatorka sie troche uspokoila?

konwalianka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odciągne w domu w spokoju. A ta wariatka spała cała noc jej dziecko ciagle kwekalo i lekko płakało ale ona nie reagowała ani nie karmiła za to ja nie spałam prawie bo jak ?
    Jeszcze jak sie moja tak zachowuje to juz czekam na ta 10 jak na zbawienie licząc ze w domu może lepiej sobie poradzę

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko biedne to jej dziecko :( Pewnie wszystkim powie, ze dziecko przesypia cala noc,.
    Mam nadzieje, ze szybko Ci zleci ten czs do 10:00.
    Maz pewnie wczesniej przyjedzie i bedzie pakowac to juz bedzie lzej :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, prosiłam go żeby był jak najwcześniej bo juz nie daje rady tutaj wiec czekam teraz aż mi sie krzykacza obudzi to ja ogarnę i powinien być

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 05:44

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak rana po cc? Nadalboli? Bierzesz jakies srodki przeciwbolowe?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :)
    My juz wstalismy tata nkarmil i rozmawiają ;) w nocy niunia się budziła ale tak mega gorąco było zw się nie dziwię. Teraz lekka burza ;)
    Maniu tulam i życzę żebyście juz szli do domu.
    O a moja nosi 68 a i zdarza się 74 :)
    Miłego chłodnego dzionka ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Manku odciągnij troszkę i przystawiaj mała do piersi. Powinna w końcu złapać (.). U mnie nie miała problemu czy butla czy pierś bo chciała ciagle ssać, wiec było to obojętne
    Współczuje lokatorki :( u mnie w ostatnia noc (moja) dokoptowali taka qrwujaca ze szok, co skurcz to "qrwa,qrwa,qrwa" i tez bardzo głośna
    Ania spała od 22 do 7 ale ja czuje sie jeszcze nie wyspana (wiem...grzeszę)
    Msze wyskoczyć z rana na polowanie bo mam problem ze znalezieniem bolerka-sweterka dla Ani na jutro. Malz kupił ostatnie w Smyku ale rozmiar 86 ( bedzie miała za rok) poprzeceniali wszystko i rozeszło sie jak świeże bułeczki. Shit ;(

Miłego dnia babeczki :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Maniutku przystawiaj małą i odciągaj tylko do odczucia ulgi..
    Powodzenia w domku...
    Smoku gonicie w rozmiarach moja małą która nosi 74/80/86 w zależności jakiej firmy...
    Pati super że Seba się dogaduje z ta laską...:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 07:22

Pati Belgia lubi tę wiadomość

‹‹ 1035 1036 1037 1038 1039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ