Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też za szczepieniami jestem - będziemy się szczepić 5w1 tylko rota chyba odpuścimy, młody nie był szczepiony i odpukać nic nie załapał - ani jednej biegunki czy wymiotów
zapomniałam dodać że Adasiek ma jeszcze wodniaki na jądrach, przekrwienia na oczkach dalej nie zeszły a że ma nadal je żółte to wygląda koszmarnie dodatkowo ma bardzo wysoką nadal bilirubinę
wypisali nas z wysoką - powyżej normy dla fizjologicznej żółtaczki, teraz troche spadła i jest juz prawie na górnej granicy normu dla fizjologicznej - gdzie w 9 dobie powinien już prawie nie mieć żółtaczki
niestety musiliśmy go kłuć i zrobić badania i jeszcze we środę mamy je powtórzyć... ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:20
-
Freja bidny maluszek tak sie nacierpi
wodniaki znikna a moja tez ma jeszcze przekrwione oko jedno prawe lewe juz zeszło
co do żółtaczki to moja prawie wcale nie miała Zuza miała wiekszą a tez nas wypisali
Lara dzieki za info ależ sie boje
-
Hej, coś mi sie forum zacięło i tylko sierpniowka zdążyłam napisać co na wizycie... A wiec... Czop odpadł faktycznie ale szyjka nadal zamknięta. Mała wazy 3 kg wiec kluseczka
mam sie nie przemęczać tylko odpoczywać póki mogę
czyli wychodzi na to, ze moje dziecię sie zbuntowało na całego....
Misi@, LaRa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa Radzio prześliczny
przystojniak bedzie łamał serca dziewczyn 
Aaa zapomniałam Wam napisać, ze Sebastian zaprosił moja au pair, Natalię na zwiedzanie miasta na jutro
fajnie, bo sie dogadują. Moze zostaną przyjaciółmi ?
Misi@, Arienna, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Freja tulam i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja zaraz wybuchnę płaczem cały dzień boje sie wyjsć z pokoju bo przenieśli mnie do innej sali gdzie dziewczyna to patologia przeklina jak szewc drze sie zamiast rozmawiać , ogólnie dramat. Trzymajcie kciuki za nas jeszcze tylko ta noc i będziemy w domku .Maniek

-
Maniek: moja ostatnia kolezanka z pokoju tez byla ciekawa

Freja: a czemu z wysoką bili wypisali Was:? Trzymam za malego kciuki
Moja zaliczyla dzis cwicczenia z butla elegancko, przyssala sie jak wariat.. czyli ona po prosty sztucznego nie chciala, ale jak pocwiczymy na moim to potem latwiej przeskoczy na mmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:14
-
Kurcze Freja, dopiero teraz doczytałam jakie masz z małym sensacje ;( Trzymam kciuki żeby we wszystkich poradniach było okej... Czyli jednak to toxo było na 100% czy te skierowania z powodu domniemania zakażenia?
Misi@ ten pałąk to z ikei, Leka stojak z zabawkami". Mega fajna sprawa - mamy matę edukacyjną bez pałąka i kupiłam to zamiast. Mata jeszcze nie wypakowana, bo póki co nie ma sensu, ale pałąk wieszamy nad przewijakiem, w łóżeczku pod nadzorem albo na tarasie jak mały się weranduje
także polecam 
Pstoka gratuluję 3 miesięcy Domiego
Byle do przodu 
O tyc szczepieniach to odpowiadałąm tylko na stwierdzenie, że te choroby są już bardzo rzadkie... a u was w DE nie ma jakoś póxniej poprzesuwane w kalendarzu, tak jak w Skandynawii? -
NIEUKOWA- szczepienia w De w ogole nei sa obowiazkowe wiec mozna sobie szczepic kiedy sie chce. Kalendarz zaleca od 2go miesiaca wiec chyba pozniej niz w Polsce. My zaszczepilismy ze wzgledu na podroz planowana ale spedza mi to sen z powiek i mam ogromne wyrzuty sumienia bo szczepimy go tak wczesnie (w przeciwnym wypadku zaszczepilabym go po roku moze) ze wzgledu na nasza fanaberie (wyjazd). Choc tak prawde mowiac Turcja i Iran tez sa raczej wolne od wspomnianych chorob a procent zaszczepionych ludzi jest nawet czasem wyrzszy niz w _Niemczech (najgorej tutaj prezentuje sie Szwajcaria).
A w ogole nie wiadomo czy pojedziemy bo z wiza jest problem. No ale to juz prawie ze kultowa sprawa z iranska wiza-dostac ja to czasem loteria a przede wszystkim szkola cierpliwosci. Mamy jeszcze miesiac, moze sie uda. -
A tak Domi dzisiaj 3miesiace konczy
. Taki duzy chlopak juz. Prawie sie juz w skrzynce do kapieli nei miesci
no i dzisiaj zalozylam mu juz wieksze bodziaki bo w 54 juz troche ciasno mu bylo.
Wczoraj u kolezanki widzielismy jej pieciodniowa coreczke i nei moglam wyjsc z podziwu jaka to wielka roznica! Ona taka kruszynka a Domi taki duzy
-
Moja jeszcze nosi 56,
chłop poleciał na męską imprezę, a ja wykąpałam sama małą, (myślałam, ze ręce se urwę jak niosłam wanienkę) i zasnęła jak dętka
a ja teraz myślę, czy serial zapodać sobie w dużym czy w małym pokoju..
-
Zaczęło się ja mam nawał a ona nie chce nawet złapać brodawki bo juz wie ze z butli łatwo leci
w nocy dała mi taki koncert ze mi sie wyć chciało juz. Tez tak miałyście ? Jest sens powalczyć i ja przystawiać mimo tych protestów czy lepiej sciągnąć i dać butle ? Bo coś muszę zrobić zanim mi (.) (.) wybuchną ... Jezu myślałam ze ból sutków będzie jedynym problemem z karmieniem
Maniek

-
nick nieaktualny
-
Odciągne w domu w spokoju. A ta wariatka spała cała noc jej dziecko ciagle kwekalo i lekko płakało ale ona nie reagowała ani nie karmiła za to ja nie spałam prawie bo jak ?
Jeszcze jak sie moja tak zachowuje to juz czekam na ta 10 jak na zbawienie licząc ze w domu może lepiej sobie poradzęManiek

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć

Manku odciągnij troszkę i przystawiaj mała do piersi. Powinna w końcu złapać (.). U mnie nie miała problemu czy butla czy pierś bo chciała ciagle ssać, wiec było to obojętne
Współczuje lokatorki
u mnie w ostatnia noc (moja) dokoptowali taka qrwujaca ze szok, co skurcz to "qrwa,qrwa,qrwa" i tez bardzo głośna
Ania spała od 22 do 7 ale ja czuje sie jeszcze nie wyspana (wiem...grzeszę)
Msze wyskoczyć z rana na polowanie bo mam problem ze znalezieniem bolerka-sweterka dla Ani na jutro. Malz kupił ostatnie w Smyku ale rozmiar 86 ( bedzie miała za rok) poprzeceniali wszystko i rozeszło sie jak świeże bułeczki. Shit ;(
Miłego dnia babeczki
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Maniutku przystawiaj małą i odciągaj tylko do odczucia ulgi..
Powodzenia w domku...
Smoku gonicie w rozmiarach moja małą która nosi 74/80/86 w zależności jakiej firmy...
Pati super że Seba się dogaduje z ta laską...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 07:22
Pati Belgia lubi tę wiadomość

[/url]