Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:Lara najlepszego dla Ani i nie stresuj sie będzie dobrze.
My juz po śniadaniu, odpoczywam i drlektuje sie chłodem.
Polecacie jakieś witaminy d i k bo kusze kupić a nie wiem jakie.
Pati masz racje z tym mm ale medela ma taka butelkę i smoczek z którego leci jak z piersi wczoraj tak zaczęłyśmy walkę z przystawieniem troche ściągałam lsktatorem i dawaliśmy z tej butli i jak pierś sie juz lekko opróżniła to jagodę mi położna odstawiła i sie udało. -
Mi polecano w kroplach wyciskanych bioaro, mała je uwielbia jak więzi, że idę z kropla od razu się szykuje mniam mniam..
No moja zaczęła ładnie ssać dopiero gdzieś po tygodniu, akurat starczyło na cały pobyt w szpitalu.. -
ejjj dziewczyny, nie wiem co robic ;/
wczoraj na ogrodku urabalo mnie cos w noge, posmarowalam sobie srodkiem przeciw swedzeniu i dzis mam "bułe", swedzi, piecze, rwie i jest duzy czerwony nabrzmiały rumien, sadze ze to meszka, wypilam calcium i chyba czeka mnie wizytya na pogotowiu bo boje sie brac cos na wlasna reke ;/
kuzwa, dobrze ze kiecki nie kupilam bo bym nie wyszla - ugryzienie na łydce ;/ -
nick nieaktualnyLaRa chyba lepiej bys podjechala na to pogotowie.
Trzymaj sie kochana.
O kroko super, ze jestes jak tam malenstwo?
A ja odkad znalazlam ten szew w pepku ciagle go macam..kurczaki mam nowe uzaleznienie :p
A do tego przyszla do mnie biegunka i a maz chce bym jechala z nim do tesciowej na obiadna grilla do znajomych nie jade, dzis dzwonili do M powiedZial,zezlesie czuje, a to jego znajomi, wiec on niech sobie z niminpogada a ja polezinguje
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Misia lez i odpoczywaj na grila jeszcze będzie czas.
Lara tez bym podjechała do samemu lepiej nic nie kombinować .
Znów płacz podałam jej ta chora pierś i aż krew mi poleciała z sutka buuu , muszę mu jednak dać czas i ściągać laktatorem, bo nie da rady inaczej.
Zgredka dzięki za info.Maniek
-
hej misie
wyspana, po obiedzie i dwóch porcjach lodów
oj będzie brakowało mi pasażera który wyjada mi te kalorie
na tej stronie o karmieniu jest fajna tabelka którą już wydrukowałam i wkleję do kalendarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 16:08
-
O ol czyli od miesiaca daje jej niepotrzebie wit, czyli maniek tez mam na wydanie
A jak nie chcesz to moze Ari?? For free
Opowiem Wam historie: ponad rok temu w sierpniu moj facet gonil mnie po schodach ja w szortach, a on ze taka dupa i jak moja mama (akurat bylismy u rodzicow) wyszla z psem to mnie w lazience napadl i z napadu powstal ludek ktory wlasnie mnie dudli..
dzis sytuacja byla analogiczna, nawet pozycja ta sama, oj modlcie sie za mnie, zeby nie byly to te same plodne feromony, tylko akurat wyciete nowe majtki..
Chyba jutro polecimy na basen, ogladalam filmiku na jutubie z plywajacymi dziecmi, niesamowite uhahane pod woda z buziami otwartymi.ja bym pod wode w zyciu nie poszla, jak tu zrobic, zeby mala tez tak sie cieszyla woda..Arienna, Misi@, Biedroneczka83, Nieukowa, LaRa, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny maz juz kupił dziś w aptece . Nie wiem co dziś ja napadło bo musiałam jej dać oba cyce i karmienie trwało 2 godz , teraz śpi i boje sie ze jak sie obudzi to nie będę miała tyle mleka ile jej trzeba ..,,, jezu jak nie nawał to braki nie mogę normalnie.
Nieukowa zrobię tak samo mam ( miałam) mała ilośc i w lodowce trzymałam a maz podgrzał w garnku. Zjadła a potem 2 cyce .
Czekam aż sie obudzi i jedziemy nasza pierwsza kąpielManiek