Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, ale świetna ta pierwsza fota
Też już taką chcę
Moim zdaniem mała pokazuije Ave Satan a nie fuckalca
U mnie mdłości mniejsze (jupi!) ale żeby nie było różowo mam dziś koncert kłucia w macicy ;/
Dogadałam się po cichu z kumplem z labu że będzie zamiast mnie przygotowywać materiał, ja będę siedzieć przy kompie i robić prace biurowe
Zobaczymy co po długim weekendzie szefostwo powie, czy mnie nie wykopie na L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:30
konwalianka, Krokodylica, Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
wczoraj juz mi sie za bardzo nie chcialo opisywac mojej wizyty u ogolnego, ale generalnie jestem zdrowa, i tak ma byc
poszlam po skierowanie na tsh, ft3, ft4, ale niestety powiedziala ze sa to badania specjalistyczne jesli chodzi o ft3,ft4 i to wystawia lekarz endokrynolog, skierowanie od endokrynologa mam ale na prywatne badania ;(
kolejnym krokiem bylo to ze powiedzialam o bólu w mostku i to dosc silnym, wiec zaraz wyladowalam na EKG - oczywiscie wszystko ksiazkowo, wiec teoria o podnoszeniu sie przepony uznaje za prawidłową (tylko czemu tak nieprzyjemnie boli)? niby musze to przezyc ;(
w czwartek mam wizyte u ginki to niech mi to potwierdzi i juz bede spokojniejsza.
Wczoraj zamienilismy sie z małzem stronami w łózku, abym mogla spac na lewym boku, i.... co chwile sie budzilam, a co sie budzilam to spalam na prawym hehheYasmin lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Wow, ale świetna ta pierwsza fota
Też już taką chcę
Moim zdaniem mała pokazuije Ave Satan a nie fuckalca
Ludu, zachciało mi się puszczać do brzucha rocka i metalu.
Jeszcze trochę wody w sedesie upłynie i też będziesz takie fotki mieć.
LaRa grunt że wyniki dobre, proszę mi się nie martwić na zapas.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Kroko sliczna corcia
Lara super ze wyniki ok
a gdzie sprzeoczylam - jakie masz objawy? dusznosci?
Nieukowa, super ze mdlosci mnijesze a dlaczego nie chcesz na L4 jesli wykonujac sowja prace mozesz zaszkodzic dzidzi? ja pewnie juz dawno bym szefa poinformowala. mniej stresow dla ciebie i dziecko szczesliwsze a ty bys sie lepiej poczula
nie mozemy 3 fotelika wcisnac miedzy dwa fotele starszakow opcji by starszemu fotelik na podwyzszenie wymienic odpada, bo za wczesnie....musimy dzis albo jutro odpiac te foteliki z isofixa i na maxa przesunac i jeszcze raz spr. czy takim sposobem sie uda...jak nie...to albo bedziemy wszedzie jezdzili na dwa auta, albo maz bedzie sie wciskal na 6 lub 7 siedzenie, kotre jest niewygodne...no albo ostatecznosc - nowe auto i to jeszcze taki model, kotry mi sie srednio podoba....superKrokodylica lubi tę wiadomość
-
tak Beszka, oststnio boli mnie w mostku, przy wiekszym oddechu, pozatym flegma w gardle, ktora powoduje to ze mam dusznosci dlatego miala EKG zaraz zrobione, ale wyszlo ok wiec pani lekarz powiedziala ze to wina przepony a na flegme mam sobie kupic syrop dla ciezarnych
-
nick nieaktualny
-
cati nie wykluczone Albo jak usłyszała jakie jej imię wybrałam to się pacnęła w czoło.
Czary to zapewne po mamusi.
Zgredka współczuje. U mnie niestety wcale nie lepiej, a po tych witaminach to jeszcze gorzej. Chyba będę je brać co drugi dzień na zmianą z samym kwasem foliowym bo nie wyrobię.cati lubi tę wiadomość
-
zgredka nie ma Każda z nas przechodzi po swojemu i jedne męczy a drugie nie. Mnie wszyscy już wkurzają bo mi powtarzają "no weź, w piątym miesiącu jeszcze cię męczy? niemożliwe! już dawno powinno ci przejść", ale ku*wa nie przechodzi więc widać mój organizm nie przejmuje się konwenansami.
Ja próbowałam imbiru, wody z cytryną, herbatki miętowej, nie pomaga nic. Trzeba to przetrwać. Z apteki mam takie witaminy prenatalne z imbirem które wedle ulotki łagodzą mdłości - ja po nich wymiotuję jeszcze bardziej.
Dla pocieszenia dodam że moja bratowa męczyła się przez całą ciążę. -
Kurde masakra, ja mam ciezki dzien jak ciagle bekam, nie wyobrazam sobie wiekszego natezenia mdlosci ;((
A po jedzeniu jest lepiej czy gorzej? Mi sie poprawia na kwadrans jakos. Odkrykam ze pomaga na jakis czas chrupanie migdalow albo lupanie slonecznika. oczywiscie jak skoncze to mam bekanie znowu, ale jak musze popracowac to pozwala sie skupic -
moja mama też dosyć długo i mówi, że miała dokładnie takie same objawy (może w 6-sty przejdzie...a ja dopiero 4 ehhhh)...
Nieukowa: u mnie dobrze przez parę minut ulga, a potem jakby jakieś kwasy atakowały mój żołądek, niby nie boli, ale czuję go takie mulenie plus ogólnie złe poczucie, nie wiem trudno to wytłumaczycWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:31
-
Kroko moim zdaniem Zuzia to bardzo piekne imie !
Co innego jak bys sobie wymyslila np. Mercedes to podejrzewam ze skopala by ci brzuch juz teraz
Nieukowa - a to mdlosci mialas juz od początku ciazy ? czy zaczely sie teraz?
Polecam opaski na chorobe morska. nawet 1-2 miesiace dzialaja : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:15
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ale tu u nas cisza ostatnio....Tmka, Melnq gdzie jestescie?
Cati, te opaski na porzadne ciazowe mdlosci nie pomagaja w ogole...stosowalam w 2 ciazy oraz teraz i zero efektu.
mi najbardzije pomagaly leki, ktore od lekarza dostalam. bezpieczne w 1 i 2 trymestrze. w 3 juz nie wolno ich stosowac. niestety czesto i one nie dawaly rady
moja mama wymiotowala cale 9 miesiecy. nic nie mogla jesc. ja przez 2 czy 2,5 mies. nie moglam nic przelknac. wiedzialam, ze musze cos zjesc przed wstaniem z lozka, bo inaczej bedzie tragedia, ale nie moglam nic przelknac. nic. teraz jest juz duuuzo lepiej -
cati wrote:Nie wiem , beszka nie stosowalam . kolezanka ktora miala silne mdlosci od 6 tyg i schudla 5 kg jej opaski pomogly na 1.5 misieca. Wiec chyba miala mocne mdlosci... ?
wow!!!! super ale szczerze powiem, ze to pierwszy przypadek, o ktorym ja slysze, ze pomoglo przy silnijeszych mdlosciach....najwaznijesze, ze pomoglo - prawda ?