Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Cześć
Jak chcecie pospać to podrzucajcie maleństwa do mnieJa mam już takie parcie na dzidziolki, że zacałuję wszystkie
Spać nie mogę. Mańka nie lubi jak leżę na plecach, na prawym boku bolą biodra a na lewym łopatka i... uchoCoś czuję że teraz to już będzie coraz gorzej
Arienna hop hop? Czyżby coś się wydarzyło? Czy już możemy gratulować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Też widziałam gratki na fb to może jednak
Malenq ale Kosia jest slodziachna! I jaka czuprynka ♡
My wstalysmy przed 7 dziś się wyspalam
Ze starym znów spięcie, ale kit pojechał gdzieś wiec chociaż spokój w domu
Ana jak coś to moja tez Ci podrzucę albo Anusce bo też widzę chętna
No kurcze Ari...ciekawość mnie zżeraMalenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ana to ja lecę do Ciebie i obie się pobawimy w niańki
Przynajmniej nie będziemy bezczynnie się w sufit gapić
Z Arienną to ja zaczęłamPostu nie było a ja tylko zapytałam czy już coś się dzieje i czy można już gratulować
Widzę że poszło jak plotka i żyje własnym życiem
justta, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa FB faktycznie ktoś pogratulował??? Flastart???
Hehehe Justyna to jak my podrzucimy nasze berbecie to nie e będę wiedziała jak się śpi i pewnie będę sprzatać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 09:12
justta lubi tę wiadomość
-
Hellol Lejdis,
Chyba plotka - ale zanim doszłam do postu Anuski, napięcie sięgnęło zenitu...
Lara, chyba za w zdanie na fotelik, najlepiej, zeby jeździła najdłużej jak sie da w tym małym - tyłem, zreszta do większego musi mieć minimum 9 kg, dopiero jak zacznie jej główka wystawać, wtedy musisz przełożyć, a tak jest bezpieczna. Moja Zuza jest wysoka, a jeździła do 13 mcy, chciałam dłużej, ale nie dało rady -
Moje kochane wiedźmy(kobiety obdarzone mega intuicją )
mała zaczęła się pchać na świat o 22, o 23.00 zaczęły się skurcze parte, niestety nie dałam rady przepchnac główki pomimo pełnego rozwarcia, bóle miałam takie ze zamiast siły do parcia mnie się robiło słabo i ciemno przed oczami... O 3.05 lekarz dał się ublagac i zarządził cc, mała ma 4300 (wbrew jego badaniu bo jemu wyszło 3700)operowal mnie najlepszy chirurg w tym szpitalu... Czuję się tak że mogłabym już wstać ale do jutra mi nie pozwolą
.... Kurcze jestem już mamusią
Smoczyca1, Malenq, Summerka, LaRa, marissith, Anuśka, Lili83, Katjaa, Anastazjaaa, konwalianka, justta, beszka, Biedroneczka83, Misi@, Nieukowa, MANIEK, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:Moje kochane wiedźmy(kobiety obdarzone mega intuicją )
mała zaczęła się pchać na świat o 22, o 23.00 zaczęły się skurcze parte, niestety nie dałam rady przepchnac główki pomimo pełnego rozwarcia, bóle miałam takie ze zamiast siły do parcia mnie się robiło słabo i ciemno przed oczami... O 3.05 lekarz dał się ublagac i zarządził cc, mała ma 4300 (wbrew jego badaniu bo jemu wyszło 3700)operowal mnie najlepszy chirurg w tym szpitalu... Czuję się tak że mogłabym już wstać ale do jutra mi nie pozwolą
.... Kurcze jestem już mamusią
To ja to ja jestem mega wiedźmąHi hi
Gratuluję kochanaTrochę się nacierpiałaś ale kokona masz pięknego
Summerka, Misi@ lubią tę wiadomość