Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee ale zajebisty tekst mojej idolki Aleksandry Sarny (psycholog z rozmów w toku i mojego wykładowcy w szkole): bo prawda jest taka że jak mężczyzna mówi że coś zrobi to to zrobi i nie trzeba mu o tym przypominać co pół roku
Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciuszki po 2zł, kilka rozm 62, reszta 3-6m, lub 6m, dresy jedne (z napisem 67be) bardzo ciepłe 6m, na bodach rozm 68 lub 74..........
https://goo.gl/photos/sQRd5Fg4DnBuqQvg9
kombinezon puchowy, na polarku 10zł rozm 74
przepraszam za jakość zdjęć i jak macie pytania to na priv....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:22
-
Kurde, a ja dodawałam notkę z godzine temu i widzę, ze jej nie widze..
Ja w drodze do rodziców.. Mała była w szale dziś. Nawet cyc nie uspokajal. Ale na szczęście teraz śpi.
Ari: oby poszło po Twojej myśli, acz jeśli nie będzie cc to nie pekaj, bo dziewczyny pisały, że większe dzieci im się łatwiej rodzilo niż mniejsze
Malenq: nawet nie otwieram linka, bo jeszcze coś kupię, a mam zakaz wydawania na ubrankaw
Ah pytanie: jakie książki teraz? Pokazujecie kolorowe? Czytacie wiersze? Dzieci są zainteresowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:54
Arienna lubi tę wiadomość
-
Zgredka Leoś to uwielbia wszystkie ksiazki ale najbardziej to je gryzc, moge zapomniec o czytaniu, bo mi je wyrywa, jak sie zawiesi na sekund 5, to przeklada kartki nawet i oglada, mamy kolorowe, czarno biale, ale u nas to wszystkie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 19:21
zgredka, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Zgredka Leoś to uwielbia wszystkie ksiazki ale najbardziej to je gryzc, moge zapomniec o czytaniu, bo mi je wyrywa, jak sie zawiesi na sekund 5, to przeklada kartki nawet i oglada, mamy kolorowe, czarno biale, ale u nas to wszystkie hihi
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Zgredka Leoś to uwielbia wszystkie ksiazki ale najbardziej to je gryzc, moge zapomniec o czytaniu, bo mi je wyrywa, jak sie zawiesi na sekund 5, to przeklada kartki nawet i oglada, mamy kolorowe, czarno biale, ale u nas to wszystkie hihi
justta, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAri trzymam kciuki by w poniedziałek już sie wyjasnilo. Moj Antoni jest z poniedziałku i fajny chłopak z niego
Biedroneczko jak to zrobilas, że masz pół litra?
Ja muszę na za dwa tyg też uzbierać na chrzciny małego ;p
Mój mały ma koło przewijają książeczkę kontrastowa i się czasem w nią wpatruje. Dziś pierwszy raz spojrzał na obraz w pokoju, też jest kontrastowy:) coraz więcej wodzi oczkami.
Mam pytanie ile kup dziennie robi noworodek bo mój mam wrazenie, ze jest fabryka kupek. Są one nadal wodniate z żółtymi ziarenkami. Czy to dobrze? W nocy zmienia mu 3 razy pieluche i zawsze kupka. W dzień o wiele więcej i też kupencje tam są. Dziś 3 pieluchy jedną za drugą mu Akladalam, nawet bodziak nie zdazylam zapiac a on cały czas miał pełną...sorki za opis ale zastanawiam się czy to dobrze. Chociaż przybiera więc chyba nie ma co myslec.
kolorowych snow
Ps Mari poznaliscie płeć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 22:50
-
nick nieaktualny
-
Ari, jak dziewczyny i doktorka mowiala...poczekaj spokojnie d pon,(wiem ze ciezko o spokoj). Jakis relaks...moze kino, kolacja we dwoje....
Misia, kupy jak najbardziej ok
Biedronko, udanego chrztu
Malenqu, a to taka pobudke mialas....to oby dzis bylo lepiej
Moj synio wlasnie plakal ze brzuch go bolifakt w przedszkolu jeden chlooiec wymiotowal w srode i mial wysoka goraczke, ale zeby juz mojego zlapalo? Panievpodjrzewaly ospe u tego chlopca, bo krostke ospowa mial...mam nadzieje, ze Leonowi jednak nic nie bedzie. To bylaby jakas masakra. Najbardziej bym sie o Hanke bala (odwodnienie) i jak mnie by wzielo, a zawsze masakrycznie przechodze i zawsze lapie, to nie wiem jak bym miala mala karmic...szczegolnie w nocy no i maz sam z 3 dzieci, brrrrr
Spokojnj nocy wszystkim... -
My tez juz od 5:20 "na nogach" w lozku
Anaa, spisz? Bo jak nie to zajmij sie Ania a ja przekimac jeszcze do 9-tej
Dzien dobry
Biedronko, spokojnego chrztuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 06:05
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć
Jak chcecie pospać to podrzucajcie maleństwa do mnieJa mam już takie parcie na dzidziolki, że zacałuję wszystkie
Spać nie mogę. Mańka nie lubi jak leżę na plecach, na prawym boku bolą biodra a na lewym łopatka i... uchoCoś czuję że teraz to już będzie coraz gorzej
Arienna hop hop? Czyżby coś się wydarzyło? Czy już możemy gratulować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 07:09
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny