X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq przykro mi ze to się stało...oby nie ale pewnie każda z nas to czeka! Bądź silna i postaraj się być spokojna...nie da się wszystkiego przewidzieć!
    Ja w sobotę dałam Zosce herbatnika niby pilnowalam a moja mama a jak ugryzie? A ja no czym? No i ugryzla ale wsadzilam Paluch i wyjelam ale się już spocilam w sekundzie!
    Kochana rób jak kazali obserwuj oddycha głęboko i tylko spokój ♡
    O to to Maniek. ..ja jako dziecko jadłam kamienie takie małe co leżały pod stodoła po deszczu...a mój kuzyn kacze g***a! Kochana będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:27

Malenq, MANIEK, LaRa, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Pati Belgia, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq- kochana wszystko będzie dobrze :*

Malenq lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zła jestem na siebie...powinnam bardziej pilnować...zła jestem że dałam akurat ta harmonijne, jeszcze kilka dni temu sama mówiłam do A żeby uważał, żeby mała rzepu nie odgrywa, a teraz sama zachowałam się tak lekkomyślnie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem ja też jadłam różne rzeczy, ale inaczej się to ma jak się tyczy swojego dziecka... Mało na zawał nie padłam...
    Swoją drogą ta harmonijka książeczka zatem ma elementy niebezpieczne a jest od 0-12 tym bardziej że rzep nie był naderwany, nie wiem czy do producenta nie napisać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:39

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa dupa dupa! Jesteś bardzo rozsądną i stateczna matka! Nie obwinia się. ..każda z nas jakiegoś głupoty robi...nikt nie jest wszexhwiedzacy. Ja tez mowie uważaj na to, nie kładzie jej tak, posmaruj tam...a sama nieraz o czym zapomnę! Kochana nie jesteśmy idealne i nie da się takich maluch torped zawsze upilnowac wiec cycki w górę będzie ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:38

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/bfcab367c1ef.png.html

chyba powinno być ok. Na pierwszy plan wysuwa się moja facjata...z makijażem to ja jednak lepiej się prezentuje hehe

marissith, Arienna, Anuśka, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniutku ślicznie wyglądasz:);)

MANIEK lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dozier dobry

Malenqu, dobrze bedzie. nie pierwsza i nie ostatnia dziwna rzecz zjedzona przez mala ;) uwierz mi....a mama jestes najlepsza!!! za to producent zabawki chyba jakis dupny!
    weim jak sie czujesz.....(najgorsze co moj Lzjadl to zel przyklejony do sedesu w celu jego oczyszania i nadania ladnego zapachu ;) ) i najgorszy pierwszy raz ;) nei da sie dziecka upilnowac. nie da sie wszystkiego przewidziec. cos mowili na pogotowiu zeby mala duzo pila?

U nas dzis w nocy chyba zero spania. skoro swit juz na nogach. teraz mloda juz spi od jakiegos czasu.
    dis mood ma woreczek na siuski zalozony, ale chyba zle go zamontowalam :/ i pewnei dzis nic nei zlapiemy, bo tylko do 14 moge lapac, bo pozniej dok.nie przyjmuje, ehh

poza tym dzien zaczal sie beznadziejnie. w skrocie: baaardzo sie zawiodlam na 2 baaardzo dobrych kolezankach - tutaj, az moj mas byl w szoku, ze ktos potrafi byc tak dwulicowy. no i wyglada na to, ze nie mam nikogo, kto by sie Hanka zajal od kwietnia, ewentualnie sierpnia (niania zostala przechwycona). ja pier.....le.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/bfcab367c1ef.png.html

chyba powinno być ok. Na pierwszy plan wysuwa się moja facjata...z makijażem to ja jednak lepiej się prezentuje hehe
    daj na fb :) ja na tel cały czas więc nie zobaczę :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie o wodzie nic nie mówili, mam dużo więcej jej teraz wody dawać....?
    Ale ze jak? Nie chcą Ci Twojej niani oddać...?a może tak jak Pati, weź Au Pair?

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku lubie za kacze gówna:)

Mój brat szamał królicze bobki bo myślał że to draże...a teraz chłop jak dąb!
    Malenq po raz pierwszy na tym forum gadasz głupoty nie da się być wszędzie a i nie ustrzeżesz Kośki przed zagrożeniami świata i jeszcze nie raz się spocisz i nie tylko bo coś wywinie...taka rola dzieci a nasza się zamartwiać o i tak było jest i będzie! nasi rodzice też się o nas zamartwiali zamartwiają i będą zamartwiać bo dla nich jesteśmy dziećmi i my też już w ten wir wpadłyśmy:)
    Nie bój się i nie obwiniaj, każda z nas mężowi i każdemu kto dotyka dziecko milion uwag mówi a potem samemu robi źle....no my tylko człowieki są ot co.

Malenq, justta lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko współczuję tych pseudokolezanek :/ ale cóż tak bywa i nic nie poradzisz :(
    A nie lepiej złapać to siku jak będzie sikala? Wiem to tez trudne ale mi lekarka mówiła ze jak do woreczka to więcej bakterii jest i może być wynik sfałszowane.

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku ja też na telefonie, kopiuje linka i wszystko widzę

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Smoczku ja też na telefonie, kopiuje linka i wszystko widzę
    Nie umiem! Mam zje****go szajsunga! Ja w ogóle tempak jestem w elektronice...jak cos mi się zawiesi lub jakieś okienko wyskoczy daje mężowi i mówię "napraw " :) a teraz jeszcze Zośka rzuca mi tel. ..w ogóle ma etap wyrzucania Wszystkiego na podłogę!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to jest dobry etap... Przyczyną i skutek...Mała uczy się że jak coś puszcza to to pada.. Jej mózg pracuje na najwyższych obrotach

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    I to jest dobry etap... Przyczyną i skutek...Mała uczy się że jak coś puszcza to to pada.. Jej mózg pracuje na najwyższych obrotach
    A stara podnosi!
    Widzisz jaka mądra jesteś :)
    Moja mama ja miała wczoraj na kolanach a Zośka opóźniają całą szufladę w toaletce ale z jakim zacięciem to robiła :D

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,
    Malenka, ufff ale się strachu i nerwów najadłaś, współczuję. Małej nic nie będzie ale sytuacja bardzo stresująca. Ja też nie nadaję się na taką nerwówkę...

Maniek, laseczka! Fajny fryz :)

MANIEK lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tutaj nie trzeba dużego wysiłku aby usprawnia swoje dziecię, wystarczy pudełko pełne skarpet lub innych rzeczy...
    Tak mama ma za zadanie podnieść, dawaj jej rzeczy które wydzielają różne dźwięki jak padają...niech zaczyna rozróżniać
    Powiedz mi na jakim etapie mała jest? I ruchowo, manualnie itp..

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, nam kazali modego poic, ale wiadomo z takim maluchem to bardziej wygladalo na proponowaniu mu co chwile picia, a on jak chcial to pil....i teraz tak mysle, ze to picie, to bardziej logiczne przy np.tym zelu do wc by wyplukac go z organizmu, przy rzepie, to chyba faktycznie tylko czekanie na kupe i jej sprawdzenie ;)

Raz ze niani nie chca, dwa niania okazala sie dwulicowa....szkoda, bo z dzieciakami sobie swietnie radzila...ehhh nie wiem co ja z H zrobie.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak jak pisałam a może Au Pair..masz teraz czas przetestować kandydatki..

Ewik lubi tę wiadomość

‹‹ 1336 1337 1338 1339 1340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ