Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq przykro mi ze to się stało...oby nie ale pewnie każda z nas to czeka! Bądź silna i postaraj się być spokojna...nie da się wszystkiego przewidzieć!
Ja w sobotę dałam Zosce herbatnika niby pilnowalam a moja mama a jak ugryzie? A ja no czym? No i ugryzla ale wsadzilam Paluch i wyjelam ale się już spocilam w sekundzie!
Kochana rób jak kazali obserwuj oddycha głęboko i tylko spokój ♡
O to to Maniek. ..ja jako dziecko jadłam kamienie takie małe co leżały pod stodoła po deszczu...a mój kuzyn kacze g***a! Kochana będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:27
Malenq, MANIEK, LaRa, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Pati Belgia, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wiem ja też jadłam różne rzeczy, ale inaczej się to ma jak się tyczy swojego dziecka... Mało na zawał nie padłam...
Swoją drogą ta harmonijka książeczka zatem ma elementy niebezpieczne a jest od 0-12 tym bardziej że rzep nie był naderwany, nie wiem czy do producenta nie napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:39
-
Dupa dupa dupa! Jesteś bardzo rozsądną i stateczna matka! Nie obwinia się. ..każda z nas jakiegoś głupoty robi...nikt nie jest wszexhwiedzacy. Ja tez mowie uważaj na to, nie kładzie jej tak, posmaruj tam...a sama nieraz o czym zapomnę! Kochana nie jesteśmy idealne i nie da się takich maluch torped zawsze upilnowac wiec cycki w górę będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 08:38
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dozier dobry
Malenqu, dobrze bedzie. nie pierwsza i nie ostatnia dziwna rzecz zjedzona przez malauwierz mi....a mama jestes najlepsza!!! za to producent zabawki chyba jakis dupny!
weim jak sie czujesz.....(najgorsze co moj Lzjadl to zel przyklejony do sedesu w celu jego oczyszania i nadania ladnego zapachu) i najgorszy pierwszy raz
nei da sie dziecka upilnowac. nie da sie wszystkiego przewidziec. cos mowili na pogotowiu zeby mala duzo pila?
U nas dzis w nocy chyba zero spania. skoro swit juz na nogach. teraz mloda juz spi od jakiegos czasu.
dis mood ma woreczek na siuski zalozony, ale chyba zle go zamontowalami pewnei dzis nic nei zlapiemy, bo tylko do 14 moge lapac, bo pozniej dok.nie przyjmuje, ehh
poza tym dzien zaczal sie beznadziejnie. w skrocie: baaardzo sie zawiodlam na 2 baaardzo dobrych kolezankach - tutaj, az moj mas byl w szoku, ze ktos potrafi byc tak dwulicowy. no i wyglada na to, ze nie mam nikogo, kto by sie Hanka zajal od kwietnia, ewentualnie sierpnia (niania zostala przechwycona). ja pier.....le. -
nick nieaktualny
-
Smoku lubie za kacze gówna:)
Mój brat szamał królicze bobki bo myślał że to draże...a teraz chłop jak dąb!
Malenq po raz pierwszy na tym forum gadasz głupoty nie da się być wszędzie a i nie ustrzeżesz Kośki przed zagrożeniami świata i jeszcze nie raz się spocisz i nie tylko bo coś wywinie...taka rola dzieci a nasza się zamartwiać o i tak było jest i będzie! nasi rodzice też się o nas zamartwiali zamartwiają i będą zamartwiać bo dla nich jesteśmy dziećmi i my też już w ten wir wpadłyśmy:)
Nie bój się i nie obwiniaj, każda z nas mężowi i każdemu kto dotyka dziecko milion uwag mówi a potem samemu robi źle....no my tylko człowieki są ot co.Malenq, justta lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Smoczku ja też na telefonie, kopiuje linka i wszystko widzę
a teraz jeszcze Zośka rzuca mi tel. ..w ogóle ma etap wyrzucania Wszystkiego na podłogę!
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:I to jest dobry etap... Przyczyną i skutek...Mała uczy się że jak coś puszcza to to pada.. Jej mózg pracuje na najwyższych obrotach
Widzisz jaka mądra jesteś
Moja mama ja miała wczoraj na kolanach a Zośka opóźniają całą szufladę w toaletce ale z jakim zacięciem to robiłaMalenq lubi tę wiadomość
-
Haj,
Malenka, ufff ale się strachu i nerwów najadłaś, współczuję. Małej nic nie będzie ale sytuacja bardzo stresująca. Ja też nie nadaję się na taką nerwówkę...
Maniek, laseczka! Fajny fryzMANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tutaj nie trzeba dużego wysiłku aby usprawnia swoje dziecię, wystarczy pudełko pełne skarpet lub innych rzeczy...
Tak mama ma za zadanie podnieść, dawaj jej rzeczy które wydzielają różne dźwięki jak padają...niech zaczyna rozróżniać
Powiedz mi na jakim etapie mała jest? I ruchowo, manualnie itp.. -
Malenqu, nam kazali modego poic, ale wiadomo z takim maluchem to bardziej wygladalo na proponowaniu mu co chwile picia, a on jak chcial to pil....i teraz tak mysle, ze to picie, to bardziej logiczne przy np.tym zelu do wc by wyplukac go z organizmu, przy rzepie, to chyba faktycznie tylko czekanie na kupe i jej sprawdzenie
Raz ze niani nie chca, dwa niania okazala sie dwulicowa....szkoda, bo z dzieciakami sobie swietnie radzila...ehhh nie wiem co ja z H zrobie. -
nick nieaktualny